Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да обсъдим заваръчните ИНВЕРТОРИ ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Да обсъдим заваръчните ИНВЕРТОРИ ...

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение

БРАВО, поздравления !Само че човека май за електрожен питаше ?!А ма ся пък не e чудно да вземе да пита що е т'ва телчарка!
    За ЦО ли става въпрос ? А сега намерих едни търговци от Бургас,чиито цени са същите като китайските и ще мога да го пробвам преди покупка.
    Последно редактирано от stypkata; 24-11-14, 11:55.

Коментар

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
      Аа Дидо, рекламния блок съвсем не е пълен ....,що забравяш и колегата Драгозов ,ами нали ще ти се разсърди че не си го споменал !
      Ааа, нищо не съм забравил.Мога да кажа, че Калоян също е доста разбран търговец, което е похвално.Но то и така трябва да си е.В Ямбол имаше един магазин и продавача трябваше едвали да му се молиш да ти отговори на питането.Да не говорим, още като влезеш в магазина му, отношението му беше едвали не с погнуса, че вижда клиент.Е човека вече го няма.
      За техника от колегата Драгозов не мога да кажа нищо, защото за малко се разминахме, но си мисля че е на ниво.

Коментар

Купих го аз китайското чудо,за сега работи да видим колко време ще е така но 3.25 ги топи като нищо...за 200лв 10 пакета електроди да стопи ще е супер

Коментар

Първоначално публикуван от stypkata Преглед на мнение
          Купих го аз китайското чудо,за сега работи да видим колко време ще е така но 3.25 ги топи като нищо...за 200лв 10 пакета електроди да стопи ще е супер
          Честито!Безпроблемна работа ти желая!
          Та пред около три години ,един мой работодател също купи едно китайче с подобна идея -уж да изкара една поръчка ,ама пък то пустия му инат китаец кара и досега! Та даже и още един си купи ....!А пък аз от време на време ги разтривам и двата ...Така че ползвай си го смело, и... с рогата напред !
          Последно редактирано от welderargon; 24-11-14, 20:59.
          https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
          https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Направо ме обнадежди Благодаря и на вас лека работя

Коментар

Досега не съм видял НИТО един китайски инвертор който да дава тока написан на табелата му. Или на врътката за регулиране Поне от тези по пазарите.
              В това число и "българските" от Казанлък!!! 170А дава около 150-155А а 200А дава около 180А Тествал съм ги лично!
              Освен това някой от тях /пазарски китайци/ стават само и единствено за рутилки.
              Та...това е. За всеки влак си има пътници. Лошото е че за нас Българите май все по-често се налага да хващаме само и единствено евтиния влак
              Панайот Бърдарски
              0887 60 77 22

Коментар

Първоначално публикуван от pansim Преглед на мнение
                Досега не съм видял НИТО един китайски инвертор който да дава тока написан на табелата му. Или на врътката за регулиране Поне от тези по пазарите.
                В това число и "българските" от Казанлък!!! 170А дава около 150-155А а 200А дава около 180А Тествал съм ги лично!
                Та...това е. За всеки влак си има пътници. Лошото е че за нас Българите май все по-често се налага да хващаме само и единствено евтиния влак
                Пак ли запя старата песен ?
                Това че ти не си виждал, не означава че всички са такива !
                Все пак имаш малко напредък, преди твърдеше че всички са такива ,сега поне че са:само " някой от тях" ..!
                Мисля че разликата в ампеража ,не е такъв огромен проблем!Преживява се някак си ! Особено пък ако човек знае за какво иде реч!То и аз съм заварявал с такива дето не им е точен амперметъра ,.... е не заварявам на примерно 100Ам а на 120 и какво от това!

Коментар

Правилно Уелдър, няколко ампера не са кой знае какво, Панайот друго имаше в предвид и ти го разба ма хайде...

Коментар

Ми заповядай да видиш. Ако искаш електрожен, ако искаш тепоподаващо. Телоподаващото даже показваше по-малко отколкото дава - примерно 180 ампера вместо 200. Бях решил че инсталацията ми се е скихала нещо.

Е, не са "пазарски" и не са по 200лв.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от dido7 Преглед на мнение
                      Правилно Уелдър, няколко ампера не са кой знае какво, Панайот друго имаше в предвид и ти го разба ма хайде...
                      Важното е ти какво имаш в предвид ,и изобщо дали пък ти разбра кой какво има в предвид,ма хайде..!

Коментар

е не заварявам на примерно 100Ам а на 120 и какво от това!
                        Ааааа нищо не е това, даже и на обратно да беше написал цифрите.......

Коментар

Първоначално публикуван от gogo77 Преглед на мнение
                          Ааааа нищо не е това, даже и на обратно да беше написал цифрите.......
                          Коя от цифрите не ти хареса ,или трудно смилаш инфото?
                          Даже и да не си разбрал нещо , те
                          оставям в неведение, щото не ми се занимава ...!
                          Последно редактирано от welderargon; 25-11-14, 23:41.

Коментар

Бързо се учиш

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                              Е, не са "пазарски" и не са по 200лв.
                              Това ми бе мисълта, и смятам че всички са я разбрали
                              Панайот Бърдарски
                              0887 60 77 22

Коментар

Това ми бе мисълта, и смятам че всички са я разбрали
                                Като света вода ненапита си!
                                Но пък гледам че освен тия от пазарите са и :
                                В това число и "българските" от Казанлък!!!
                                Това ще да е някакъв нов тест ,неизвестен поне за мен ....!
                                Пък освен споменатите,ти плюеше и произведените в Китай -Есаб ,испанските Gala Gar и.....със сигурност има и други за които не се спомням вече ! А ,да попитам - а хасковските към кои ги причисляваш ,към пазарските ли?Щото те бяха основната ябълка на раздора !
                                Интересно ми е че щом ВЕЧЕ само пазарските са в числото на" боклучавите" ,ЗАЩО бяха тия спорове ,циркове,и бълване на помия върху моята персона? Или за теб и компания бе по важно да покажете личностно надмощие в споровете, отколкото да намерим и покажем най вярното решение....!?
                                Последно редактирано от welderargon; 26-11-14, 17:50.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X