Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Телоподаващо Нитон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Телоподаващо Нитон

В първия момент си помислих, че някой се пробва да пробута китаец за БГ продукт, но това на вид ми мяса на самоделка.
    Как да е, как работи, може да се провери само опитно.
    Името обаче на собственика на ЕТ-то ми докара направо конвулсии - ЕвгениЙ Тонгов, някой родители какви неща си правят на децата, не е истина.
    Как ли му викат на галено - ГениЙ ?

Коментар

Съветски произход има човекът. Или поне името.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Е то и във Велинград има един Фидел ама няма нищо общо с Куба
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

За него е ясно. И той има съветски произход...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Ми, за България си е доволно абсурдно.
            Сега, сещам се и за човек на име Електрон ( че се и занимава с електроника ), а личния ми фаворит е Харалан Груйчев, пък навсякъде се представя като Хари, а най-големия смях е, когато му се наложи да си каже цялото име.
            Как да е, тук ставаше дума за заваръчна техника.

Коментар

Първоначално публикуван от Г-н Първанов Преглед на мнение
              г-н Ясен ако искате изтрийте темата не правя реклама на никого за този производител няма никаква информация в интернет за това реших да се допитам в този форум, изчел съм почти всички постове за инверторно телоподаващо и вече се ориентирах коя марка да си закупя и това е фирма ДЕЛ но просто исках да науча какви са тези НИТОН
              Е то няма и как де по друг начин ,щом си влязъл в тоя форум е просто задължително да си купиш ДЕЛ!Не че съм и лоши машините но тукашните ,собственици ,приятели и фенове на марката ,ми се струва че малко прекаляват и с рекламата а пък и особено с анти реклама на други конкурентни марки ! Знаещи, незнаещи ,ползвали или не, конкурентни машини - плюят!
              Мисля че всеки е свободен да търси и пита за всякакви машини и съответно да му се отговаря с нужния опит и компетенция! Но на практика се получава така че,неща които изобщо не са свързани нито с работата на съответната машина нито с нейното качество се изтъкват като недостатъци !На мен някак си не ми звучи нито коректно нито пък компетентно да се изтъква като недостатък ,това че името на на който и да е било звучало еди как си .....!!!!Глупава работа ама кво да се прави-разни хора разни идеали !
              https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
              https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Искам да се извиня, явно трябваше първо да се представя на хората които са от по дълго време тук. Казвам се Станислав на 24 г от Варна и да нов съм и съвсем невинно попитах за дадената марка. Искам да благодаря на хората които се отнесоха сериозно към въпросът ми, а за останалите е излишно да коментирам.... пожелавам на всички лека вечер и моля модераторите да изтрият темата.

Коментар

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
                  Е то няма и как де по друг начин ,щом си влязъл в тоя форум е просто задължително да си купиш ДЕЛ!Не че съм и лоши машините но тукашните ,собственици ,приятели и фенове на марката ,ми се струва че малко прекаляват и с рекламата а пък и особено с анти реклама на други конкурентни марки ! Знаещи, незнаещи ,ползвали или не, конкурентни машини - плюят!
                  !
                  Ами явно има защо . Ако машините им не са добри няма начин да накараш толкова хора да ги хвалят . Аз лично може би съм един от първите от форума който се сдоби с машина на ДЕЛ . Трябва да си прогледна документите но до тук са поне 4-5 години и машината работи прекрасно без да е дала нито един дефект . За каквото и да съм имал въпроси Данчо и Асен винаги са били безкрайно търпеливи да ми обяснят кое какво е . Имам и друга машина трансформаторна Тефи МЗТ Извор 220 ампера също е много добра но по нито един параметър не мога да я сравнявам с ДЕЛа . Отделно имам в работата 4 машини на Харко трансформаторни трифазни и те са добри но са далече от инверторните . Работил съм от инверторните с това което предлага Харко и те са много далече от ДЕЛ . РЕДЗ две машини на Джисми едната умря и ремонта е икономически неизгоден а другата е на път и тя да се спомине . Като покупна цена и двете са 2-3 пъти по скъпи от ДЕЛ . Един Фрониус на приятел издаде багажа половин година след изтичане на гаранцията искаха за ремонта 800 лева . Човека стана клиент на ДЕЛ и си работи с кеф .
                  Последно редактирано от sek.1; 17-06-16, 22:03.
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Не, наистина, дайте да направим една тема, всеки който иска да напише едно мнение-какво харесва, защо и колко му е струвало и толкова... може би, ще спрат споровете по тая тема.

Коментар

Идеята е добра,но ще трябва модератор да трие всичко което не е по шаблона.Иначе ще стане леко на "Трисева барака",като на уелдъра темата у другиот форум.
                      "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
                      Mark Twain
                      СтоЕнчA

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                        Ами явно има защо . .
                        Дали има или няма защо ....тук никой не го интересува ,особено пък автора на темата !!!Човека кратко и ясно попита за мнения е впечатления за машините на НИТОН!А ти имаш право да правиш сравнения, единствено и само, ако си работил и с двете марки!Но ти не си !Затова не само твоето но и всички мнения изказани без нужната компетенция са просто лични впечатления и ..на мен лично не първото мнение ами всички следващи, ми звучат като реклама!!
                        https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                        https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Изядохте го човека само защото попита. Може пък наистина да няма нищо общо и да се интересува. Или като фирмата не е платила за реклама у форуму не може да се обсъжда. В България има няколко фирми, които произвеждат телчарки и повечето са хубави. Тъпото е че не се учат и си остават на трафовите. Инверторни не могат да произвеждат, защото им трябва заготовка или направо машина от Китай за да докарат цената. С трафовите машини нямат много продажби, например една известна фирма производител в миналото сега прави...парапети. Иначе телоподаващи хубави има на много места, но като някой попита става реклама. Ако мислите че всеки производител/вносител иска да рекламира във форум, грешите.

edit
                          В България има много хора с руски или съветски имена. Да, нормално е да ни се струват странни, но не може всеки да се казва Гошо.

Коментар

Айде да не учите модератора как се правят деца, бива ли? Все пак и ние не пасем трева.

Префасонирал съм му темата така че да не е реклама, не съм я изтрил. Ако е бил читав човек каквото му трябва е разбрал.

Ама вероятността чисто нов човек да дойде и да пита по този начин (с връзка направо към сайта за продажби) е умерено ниска.

Коментар

Първоначално публикуван от dragozow Преглед на мнение
                              Инверторни не могат да произвеждат, защото им трябва заготовка или направо машина от Китай за да докарат цената.
                              Е, тук вече не съм съгласен!
                              По-скоро се търси лесното, и високия марж между себестойност и продажна цена. И според скромното ми мнение - в една телоподавка електрониката направена тук в България с платки от Българска фирма, ще бъде по евтина от да кажем механизма за телоподаването/ говоря за читав механизъм/
                              Панайот Бърдарски
                              0887 60 77 22

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
                                Пост №12, обади се на Асен:http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=203316
                                Асен е представител на НИТОН ли , що ли ?

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                                Няма начин да е напълно българско . Не се връзва сметката . Всички поръчват или готови машини от Китай или платките и тука сглобяват . В това няма нищо лошо цял свят го прави въпроса е каква елементна база поръчва . Щото в Китай има цени и качество за всеки . В най добрия случай кутията е чисто българска
                                А ти па кво умуваш , уж всичко знаеш . Нима не знаеш в кой блок са - иди па ги питай кво влагат
                                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X