Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Телоподаващо Нитон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Телоподаващо Нитон

Не знам колко е стар модела, но тукашните заварчици твърдят, че мога да купя същият нов за около 9500 крони (около 600 лева). Почти всеки ден го ползвам... стана ми любимец.

Коментар

Пожелавам ти дълга безаварийна работа, че ... Снимката не е моя но реват здраво с тези бустери. На модела който поставих снимка му искаха около 1000лв само за силовия модул без платката към него. Естествено човека се отказа...сигурно още си ги пази за спомен и двата.
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:6396384400_1408790529.jpg
Прегледи:1
Размер:125.9 КБ
ID:5719480
      Панайот Бърдарски
      0887 60 77 22

Коментар

А какво им става, та не могат да се ремонтират?
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

На мен не ми трябва да го купувам, само споделям са статистиката.

Коментар

Според горната картинка всички страдат от PIC контролера...
            Панайот Бърдарски
            0887 60 77 22

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              Какво по-точно трябва да ти отговоря за машината? Машина с HF палене, което подлежи на изключване и е изключено е точно това. Фрониус например имат такава. При лифт палене дори може да се елиминира копчето на ръкохватката, и машината по късото (пускайки минимален ток, примерно 100-ина mA), може да се усети кога докосваш материала, да пусне газа и като дръпнеш горелката да пусне големия ток.
              Аха , сега ми стана ясно какво те е впечатлило !Екстрите са добри ,но едно на ръка е че много рядко, та дори едва ли някога това ще се ползва и второ че за тия екстри съответно и цената ще е друга ! Иначе 99% от марковите ВИГ машини имат LIFT през клапана! |Даже и Бъдито от горната снимка е такова .
              Но вероятно не си бачкал с LIFТ и копче , иначе нямаше да се впечатляваш толкоз !Работата по тоя начин е мъка и то доста по голяма ,отколкото работа с кранче и LIFT!

П.П. А както го баеше написал - ВИГ с клапан и Lift , аз останах с впечатление че на някоя ММА машина има клапан и вместо HF e LIFT - ама се разбрахме де!
              https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
              https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
                Аха , сега ми стана ясно какво те е впечатлило !
                Не става въпрос дали нещо ме е влечатлило, а дали е технически възможно и колко струва. Става въпрос за това че машини с лифт и кранче обикновено се продават като електрожени с ВИГ функция, а не като ВИГ машини, точно поради това че въпросния LIFT се прави лесно електронно и в машината нямаш практически никаква разлика спрямо електрожен освен евентуално едно копче на предния панел за превключване на режима (да изключи Hot Start, Anti stick, Arc Force и прочие полюции и да включи Lift функцията). Ако имаш и микроконтролер за левче вътре, който управлява тия функции (защото така е най-лесно и евтино), въпросното ключе просто е вързано към някое краче на чипа и разликата е 5 реда в програмата на контролера и абсолютно никаква в останалата електроника. Тоест от гледна точка на производство е най-лесно , логично и евтино да произвеждаш един модел машина с такива функции, отколкото два.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

На мен не ми трябва да го купувам, само споделям са статистиката.
                  ......купих го накрая....ама изгорял /сърце не ми даде да го бракуват/ . Пансим, ще помагаш ли с ремонта или да търся местните....Мъника си заслужава ремонта, колкото и да струва той...

Коментар

Да.
                    Панайот Бърдарски
                    0887 60 77 22

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X