Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Телоподаващо Нитон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Телоподаващо Нитон

Здравейте, предстои ми покупка на инверторно телоподаващо ако може да ме посъветвате към коя марка да се обърна, апарата ще се използва за изработка на огради и парапети предполагам 180 - 200 ампера са ми достатъчни, зная, че има много изписано но искам да обърна внимание на марката НИТОН ако някои е запознат с този български производител.
    Последно редактирано от Ясен; 16-06-16, 14:30.

От: Телоподаващо Нитон

Пост №12, обади се на Асен:http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=203316
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

Първоначално публикуван от Г-н Първанов Преглед на мнение
      Здравейте, предстои ми покупка на инверторно телоподаващо ако може да ме посъветвате към коя марка да се обърна, апарата ще се използва за изработка на огради и парапети предполагам 180 - 200 ампера са ми достатъчни, зная, че има много изписано но искам да обърна внимание на марката НИТОН ако някои е запознат с този български производител.
      Аз през март месец им писах мейл, защото се интересувах от цената и др. информация свързана с точно определен техен модел ERIDAN 201. Ето какво ми отговориха:
      ERIDAN 201 с 5 кг. ролка-цената на апарата е 1195лв. 200 А- 40% ПВ. В цената са вкл. 3м шланг, кабел маса 3м. 5кг ролка тел 0,8 - за черна стомана, 3м. маркуч газ. 24месеца гаранция. Като допълнително може апарата да се дооборудва с др. екстри
      "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

Коментар

Нам мен ми казаха същото нещо но и че ако реша да закупя трябва предварително да се обадя защото нямат готови апарати като ме уверяват че са напълно българско производство

Коментар

Ей-й-й, тия рекламни агенти нЕмат спирка! А ПВ-то даже е 35% при 200А.
          Последно редактирано от коко келеша; 17-06-16, 08:16.
          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
          Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
            Ей-й-й, тия рекламни агенти нЕмат спирка! А ПВ-то даже е 35% при 200А.
            Като реклама ли ти изглежда? Моля тогава модератора да изтрие поста ми!
            "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

Коментар

Първото е реклама със сигурност.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Ако е за моя пост изтривай го тогава веднага!

Коментар

Твоето не е интересно, реклама е тоя дето е започнал темата. Ама нека поседи, да види че безплатен обяд няма.

Коментар

А то пък второто не е реклама !?
                    https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                    https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                      A ПВ-то даже е 35% при 200А.
                      A колко трябва да е?Я виж на марковите ПВ-тата, все там се въртят!
                      https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                      https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Е то ако имаш ПВ над 40% при максималната мощност, нищо не пречи да го продаваш като с 20% по-мощно и с пв 35%

Това е нормално.

Интересният въпрос е дали си ги прави тия 35%.

Коментар

Твоето не е интересно, реклама е тоя дето е започнал темата. Ама нека поседи, да види че безплатен обяд няма.
                          г-н Ясен ако искате изтрийте темата не правя реклама на никого за този производител няма никаква информация в интернет за това реших да се допитам в този форум, изчел съм почти всички постове за инверторно телоподаващо и вече се ориентирах коя марка да си закупя и това е фирма ДЕЛ но просто исках да науча какви са тези НИТОН

Коментар

Абе едно е някой да пита-кажете апарат и друг да му препоръча и то такова каквото ползва.Ние тука вече се знаем криво-ляво и се знае кой какъв апарат има и препоръчва.Тъй че можем да се самоконтролираме.
                            Другия вариант е да отворим една тема и всеки да пише какво ползва и от какво е доволен и повече на такива въпроси да се отговаря само с линк към темата.

А новодошли, невинно питащи за дадена марка и модел, същевременно обилно споделящи данни за него /ама те казаха че заварявало всичко и е по евтино от всички други апарати на пазара, а специално сега върви в подарък с маска, спрей за човка и вибратор/, е ясно какво целят.И аз съм бил чудещ се какво да си купи-нема как да пита наистина.

Коментар

Първоначално публикуван от Г-н Първанов Преглед на мнение
                              Нам мен ми казаха същото нещо но и че ако реша да закупя трябва предварително да се обадя защото нямат готови апарати като ме уверяват че са напълно българско производство
                              Няма начин да е напълно българско . Не се връзва сметката . Всички поръчват или готови машини от Китай или платките и тука сглобяват . В това няма нищо лошо цял свят го прави въпроса е каква елементна база поръчва . Щото в Китай има цени и качество за всеки . В най добрия случай кутията е чисто българска
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X