Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на електрожен-инверторен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на електрожен-инверторен

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
    Само че на мен точно това ми беше интересно ,как така честните търговци успяха да достигнат техните,... та дори и по ниски от техните цени и то с включено ДДС и електрожените им да са по-качествени?!
    Много просто - като търгуваш с някой известно време, започваш да искаш и да получаваш други условия. Отделно цените на машините падат постоянно още от завода, и излизат нови модели, дето хасковските ти приятели ще ги получат, ама след като по гаражите се научат да ги правят да изкарват повече от 2 пакета електроди и след като се натрупа достатъчно брак от големите, та да има от какви боклуци да се сглобяват.

И не на послено място - като си коректен с някой, се случва тоя някой да доведе още някой, и обратното. Можеш да си позволиш по-нисък марджин на печалба от цялото това. Ама това търгаша не го интересува - той ще ти каже че продава същото, а после при проблем ще се крие като мишок.

Влез в сайта на Vito и виж най-скъпата им машина в раздел "телоподаващи". До преди половин година я продаваха на цена, същата като аналогично Selco. По същото време рекох да проверя ей така като никой, на каква цена мога да си я докарам до тук. С трансспорт, мито, ДДС се връзваше нещо като 4500-4800. Нашите хубавци я продаваха за над 8000, при положение че транспорта им със сигурност е бил 20-ина пъти по-евтин от моя, и със сигурност получават отстъпка, дето аз не получавам. Ама това не е бедата - бедата е че срещу тия 100% надценка получаваш едно голямо нищо при евентуален проблем, щото друга налична машина, дето да извадят от другия кашон, може и да няма налична.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
      Е щом казваш.......!Само че на мен точно това ми беше интересно ,как така честните търговци успяха да достигнат техните,... та дори и по ниски от техните цени и то с включено ДДС и електрожените им да са по-качествени?!Наистина ,ама наистина ми е много интересно кво ли има в тия елктрожени че да са хем евтини хем пък и убави???
      Точно в това е уловката, да изкарат повече пари от евтин продукт. Ако почнат да чукат касови бележки, това автоматично ги връща с 20% назад. Сега продават скъпо много евтини машини и рядко купуват два пъти една и съща машина със същото или по-добро качество. Мога да вкарам като техните машини и да докарам цената с ДДС по-евтина от тяхната. Мога да поръчам алуминиеви кабели, да излъжа в параметрите и да сложа щипка от зарядно устройство, каквито са техните. За това ти казвам че изкарват много, но такава ни е държавата. Дори и да ги напъне проверка, повечето органи се предават на една вечеря и като си приберат комисионната дори те пазят.

Коментар

Първоначално публикуван от dragozow Преглед на мнение
        Точно в това е уловката, да изкарат повече пари от евтин продукт. Ако почнат да чукат касови бележки, това автоматично ги връща с 20% назад. Сега продават скъпо много евтини машини и рядко купуват два пъти една и съща машина със същото или по-добро качество. Мога да вкарам като техните машини и да докарам цената с ДДС по-евтина от тяхната. Мога да поръчам алуминиеви кабели, да излъжа в параметрите и да сложа щипка от зарядно устройство, каквито са техните. За това ти казвам че изкарват много, но такава ни е държавата. Дори и да ги напъне проверка, повечето органи се предават на една вечеря и като си приберат комисионната дори те пазят.
        Явно няма да стане и този път .....!Въртим се в един затворен кръг от години !Tия обяснения ги чета не знам за кой път вече...а дали ти ще продаваш по евтино или по скъпо ,ни обясняваш все едно и също за тях.Явно ти е по лесно да гледаш в чуждото канче ....!
        https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
        https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Честно казано не ме интересуват, не целя клиентите им. Питаш защо и ти отговарям, и други обясниха.

Коментар

Няма как да не те интресуват, конкуренция са ! А ето че конкуренцията дава резултати - преди продавахте по скъпо, сега цените са почти изравнени ...... Мен обаче не ме интересува нито твоята, нито тяхната печалба!!А като потребител ме интересува да получа достатъчно добър продукт, според изскванията ми, и за парите които съм похарчил!А това че потребителя има богат избор от варианти е много добре ,важното е да направи правилния избор!
            Последно редактирано от welderargon; 06-02-17, 22:30.
            https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
            https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Няма как да не те интресуват, конкуренция са ! А ето че конкуренцията дава резултати - преди продавахте по скъпо, сега цените са почти изравнени ......
              И това има обяснение, а то е че сменихме завода. Старите машини са мръднали с долар / два. Разбира се всеки има право на избор, но със сигурност не сме конкуренция, обясних защо.

Коментар

Първоначално публикуван от dragozow Преглед на мнение
                И това има обяснение, а то е че сменихме завода. Старите машини са мръднали с долар / два. Разбира се всеки има право на избор, но със сигурност не сме конкуренция, обясних защо.
                Я кажете с този завод , какво ни готвите?
                Тук там споменаваш за нови модели, похвали се

Коментар

Някой ще ме светне ли за какво е регулируемият Arc Force. Айде да е ON/OFF разбирам ама регулируем.....

Коментар

Първоначално публикуван от biol Преглед на мнение
                    Я кажете с този завод , какво ни готвите?
                    Тук там споменаваш за нови модели, похвали се
                    Доста неща, следи сайта. Тук не пиша, защото някои хора се дразнят и мислят че трябва да им плащам за реклама. Аз нямам нужда да рекламирам тук и пиша повече за кеф.

Коментар

• От: Избор на електрожен-инверторен

Първоначално публикуван от gogo77 Преглед на мнение
                      Някой ще ме светне ли за какво е регулируемият Arc Force. Айде да е ON/OFF разбирам ама регулируем.....

Святкам те
                      Нарича се модерно - маркетинг.
                      Иначе реално е абсолютно достатъчно он/оф ама...поставяш един потенциометър повече и клиента започва да върти безкрай копчета, вместо да се учи да заварява. За сметка на това има супер-дупер, хипер модерна машина
                      Панайот Бърдарски
                      0887 60 77 22

Коментар

Аз си мислех, че е с учебна цел. Колкото повече надобрява заварчика и не лепи електродите, толкова по-наляво се наглася врътката.

Коментар

Първоначално публикуван от pansim Преглед на мнение
                          Святкам те

Иначе реално е абсолютно достатъчно он/оф
                          Колко струва това ключе?

Коментар

Зависи от отдела по маркетинг
                            Панайот Бърдарски
                            0887 60 77 22

Коментар

....... за триене.....
                              Прикачени файлове
                              "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
                              Mark Twain
                              СтоЕнчA

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                                Понеже темата е за инверторни електрожени, имам един тъп въпрос от човек, който с тоците не е много на "ти".
                                Предполагам се споменава изходния ампераж, за тези които говорите.
                                Не съм видял на нито един да се споменава консумацията в киловати. Тази от мрежата.
                                Имам на разположение един Телвин в момента, не особено мощен. около 120 А по спомен. Баща ми, успял да прецака агрегата с него, като не е заварявал кой знае колко. Та, колко аджеба харчи такъв електрожен, че да озори 3,5 кВ агрегат, който има почти 4кВ пикова мощност.
                                Сега не мога да разбера четките ли е прецакал, щото едната изглежда счупена, или AVR-a.
                                И инвертор с какви показатели за лозници да търся, че агрегата да си го кара?
                                Как по точно работи електрожен на 3.5 киловата?

Чета и чета и пак виждам как се драпате в тая тема, гарантирам че десетки хора избягаха от подфорума , хора от които може да се научи доста, сигурно година не съм влизал тука и все едно и също.

От къде да си купя такава количка?

Не намерих кой работи с тази машина,да питам сам ли си я правил или е готова, прахово боядисана , изглежда добре и смислено направена.
                                Това само цо2 ли е? За какво е тапата между байонетите.
                                Последно редактирано от Roninn; 22-02-17, 20:01.
                                Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                                Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                                Анатолий Пейчинов o8875о9815
                                https://dvrbg.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X