Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
    То за пускане вероятно ще успее въпроса е както казва Спарки на къква цена . Имаме налична някъква елементна база но къкво схемно решение ще е най удачно е въпрос на експериментиране .
    Решението е пълен мост с MOSFET-и. Иначе може и с полумост, но трябва да се преправя и правотоковата част, което не е от съвсем лесните задачи,
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Това горното е точно като на редко само по цвят се различава.Отзиви наистина няма,но и в редко не бяха убедителни за качествата му..!
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Значи има нещо опдвеждащо в заглавието или знам ли? Пише 200P ,това Р не би ли трябвало да значи пулс? Но това за пулсово телоподаващо не е толкова нужно,колко до ВИГ-а , и другото хубава е,че е комбинирано.А е по ефтино от твоя апарат?!

Коментар

Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнение
          Значи има нещо опдвеждащо в заглавието или знам ли? Пише 200P ,това Р не би ли трябвало да значи пулс? Но това за пулсово телоподаващо не е толкова нужно,колко до ВИГ-а , и другото хубава е,че е комбинирано.А е по ефтино от твоя апарат?!
          Не, не значи пулс, за съжаление.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Значи си е нормално телоподаващо,нормален ВИГ /без импулсен режим/ и нормален електрожен?
            Имаш ли някъкъв линк на пулсовото телоподаващо 3в1

Коментар

Намерих го.Затова иде реч нали
              http://cgi.ebay.de/TECHNOMIG-225-PUL...item255fa2d59c

Коментар

Значи си е нормално телоподаващо,нормален ВИГ /без импулсен режим/ и нормален електрожен?
                Имаш ли някъкъв линк на пулсовото телоподаващо 3в1
                Точно. Ето линк кум пулсово телоподаващо:

ама, не знам дали има електрожен и ВИГ в него. Три телоподаващите пулсовия режим значи друго нещо.

Коментар

Това има,поне така пише.Но наистина не е за мене.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Точно. Ето линк кум пулсово телоподаващо:

ама, не знам дали има електрожен и ВИГ в него. Три телоподаващите пулсовия режим значи друго нещо.
                    Профи машина всичко си има !Основното предназначение МИГ-МАГ -импулсно ,заваряване с тръбна тел ,МИГ спояване,синергичен режим ,програмиране .... Елктрожена и ВИГ -Lift-a са екстри в машината ...
                    https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                    https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
                      .. Елктрожена и ВИГ -Lift-a са екстри в машината ...
                      Екстри са, защото нищо не им пречи да ги добавят. Пулсовото телоподаващо като електроника е като пулсовия ВИГ - и двете регулират тока. Само управлението на целия тоя процес е малко по-друго от ВИГ-a, защото се гледа и напрежението така че да се самонагажда към промените по време на заваряване, например промяна в наклона на горелката, променя в дължината на телта извън дюзата и прочие.

А тая, дето пробвах, не пръска грам, гадината. Работиш с голи ръце и няма нищичко. И най-вече - заварява алуминий, като при някои образци шева изглежда перфектно.

Бе все някога ще имам такова. Дали ще си го направя/преправя, или купя готово - друг въпрос. Като гледам китайците правят първи опити по въпроса със синергичните фукции и пулсовия режим, та дано скоро излезе нещо на по-смислена за мен цена, че тия 3900 не се търпят. Не друго, ама няма да си ги върна никога.

Коментар

Дай да ги видиме тия опити.Аз лично не съм пипал изобщо пулсова машина,ама ще да е благина,щом толкова ги фалите.Иначе с телоподаващото ,като кърпих буса си подпалих фанелата,изобщо повечето ми дрехи с ,които заварявам са на решето

Коментар

Ей ви и окончателните цени по фактурата:

1. 3 x SCHWEISSGERАТ INVERTER AC DC 200 mit PULS - FUNKTION - 1.860,00 EUR

2. 1 x STAHLWERK WIG TIG MMA 200 INVERTER SCHWEISSGERAT E-HAND - 220,00 EUR

3. 3 x WIG STARTER SET 21 Teilig fur ACDC, CT, WIG 200, SUPER - 45,00 EUR

4. 2 x 10 x Spannhalse 2,4 fur WP Schlauchpakete ACDC / WIG CT - 14,00 EUR

5. 1 x 5 x SPANNHALSENGEHUSE 2,4 fur WP SCHLAUCHPAKET - 7,00 EUR

6. 4 x 10 x WOLFRAMELEKTRODEN 2,4 GRAU UNIVERSELL - 72,00 EUR

7. 4 x SCHWEISWINKEL SCHWEISMAGNET MAGNETWINKEL SCHWEISGERAT - 32,00 EUR

8. 4 x Armspritzschutz fur Schweissgerate o. Plasmaschneider - 32,00 EUR

9. 3 x SCHWEISSHANDSCHUHE fur PLASMASCHNEIDER ROBUSTES LEDER - 24,00 EUR

10. Транспорт - 140 EUR

Общо: 2446 EUR / 4818.62лв.

Явно ще има ресто.

Коментар

Екстра... чакам го с нетърпение, като дете коледен подарък
                            Моите снимки...
                            https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
                            https://500px.com/ivankoo

Коментар

[
                              Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

Бе все някога ще имам такова. Дали ще си го направя/преправя, или купя готово - друг въпрос. Като гледам китайците правят първи опити по въпроса със синергичните фукции и пулсовия режим, та дано скоро излезе нещо на по-смислена за мен цена, че тия 3900 не се търпят. Не друго, ама няма да си ги върна никога.
                              За домашни нужди според мен това е напълно ненужно не само че няма изплащане но и няма приложение ,какво толкова ще заваряваш с него че да хвърляш толкова пари на вятъра !?
                              https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                              https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Дай да ги видиме тия опити.Аз лично не съм пипал изобщо пулсова машина,ама ще да е благина,щом толкова ги фалите.Иначе с телоподаващото ,като кърпих буса си подпалих фанелата,изобщо повечето ми дрехи с ,които заварявам са на решето
                                Ми иди при представител на Fronius, Kemppi, ESAB, Cebora, и поискай проба. И 4-те фирми имат такива машини. Кои-трифазни (предимно), кои - монофазни (Cebora със сигурност имат монофазен модел - SoundMIG 2035М (пулс) или 2035MD (двоен пулс))

Конкретно, аз опитах някаква 350 амперова (до колкото помня) италианска машина с водно охлаждане, която продаваха Kammarton. Точно така - с голи ръце и с шушляково яке. Много смешно "пърди" при работа, но като видиш заварката, спираш да се смееш и ти пада ченето. А бяха сложили як ампераж и планки от 10мм. Като ги помолих да изключат пулса, си работеше досущ като мойто, даже и на звук.

Ей ви алуминий, заваряван с пулсов МИГ:
                                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WeldBead.jpg
Прегледи:1
Размер:263.4 КБ
ID:5237327
                                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:mig-welding-aluminum-5.JPG
Прегледи:1
Размер:128.5 КБ
ID:5237328

Ей ви и клипче:

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X