Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дядо мраз ми го донесе

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дядо мраз ми го донесе

И без отстъпка цената е на половината та и по надолу на същото което се предлага при наще търговци на заваръчна техника. Тия хора още не могат да вникнат в пазарните реалности.
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

ЕЕЕ този Дядо Мраз голяма работа бе! Много
      хубав подарък ,

Със здраве да си го ползвашо !

Коментар

А да ти е жив и здрав стареца и да те радва още дълго. Така или иначе си станал с кокошките що не правиш тестовете та да видиме дали да му заръчваме да мине на път от Лапландия през Германско.
        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

То аз все си ставам с кокошките. Студено е а не ми се изкарва нивата от гаража .

Коментар

Такова имам за ползване. Чуждо. Плазмата реже яко и дупчи дюзи като лида, ама поне са евтини. Трябва да се измисли нещо керамично на пружинка, след като запали дъгата да не опира дюзата до метала. Вероятно ще карат повече. С електрожена ходих да заварявам съвсем безотговорна панта на желязна врата. Дали беше от електродите или от това, че свикнах с ЦОто, ама заварява отвратително. До аргона не съм стигнал. Пиши какво се случва като го пуснеш.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
              ......Дали беше от електродите или от това, че свикнах с ЦОто, ама заварява отвратително. ....
              Ами ако си ползвал Вежен с обратна полярност няма начин да не заварява отвратително !!
              https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
              https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Е мое да съм тъп, ама не чак толкова.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Днес започнах пробите малко с фалстарт пуснах машината и на дисплея се показаха разни странни стойности. Като се опитах да запаля електрода цъкна само една искра и светна лампичката на защитата рестартирах машината пак същото и така няколко пъти. След консултация по телефона със Спарки той стигна до извода че вероятно при транспорта се е измъкнала някоя букса отворих капака и това се оказа един куплунг на една от платките се беше измъкнал включих го и всичко си дойде на мястото. Машината си заработи перфектно както с рутилови така и с базични електроди . С премръзнали ръце изгорих няколко електрода и мога да кажа че поне за сега машината надминава очакванията ми . Пали изключително леко базични електроди които са стояли на атмосверната влага доста години. Снимки на заварките ще пусна тия дни защото паднаха и акумолаторите на фотоапарата успях да снимам само в началото.
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:HPIM6266.jpg
Прегледи:1
Размер:135.6 КБ
ID:5234037Натиснете снимката за да я уголемите

Име:HPIM6265.jpg
Прегледи:1
Размер:121.7 КБ
ID:5234038

Коментар

Интересна работа... и аз искам такова за вкъщии ... я кажи, до какви електроди го дават да бачка, сигурно 4-ка ще ги гори като сламки... Иначе какви са му параметрите (май ПВ ми се викаше)... на колко % е на 200А .

П.П. за какви пари го взема, че гледам си е с цялата окомплектовка
                    Моите снимки...
                    https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
                    https://500px.com/ivankoo

Коментар

60% на 200 ампера му е ПВто . Пробвах го с 2.5 и 3.25 мм електроди защото не можах да намеря кутията с "четворките" в гаража но днес ще разровя в работата за някоя изостанала "петица" . 660 лева дойде с цялата комплектация и кутия с десет 2.4мм електроди за ВИГа но за теб е някой от моделите АС/DC защото се занимаваш професионално със заваряване. Мойто ще го погледне един колега голям капацитет в силовата електроника и ако е технически възможно и финансово приемливо ще му мислиме и АС режима. Мене по принцип и така ме устройва напълно аз го взех главно заради ММАто защото ми писна и ръцете ми стигнаха до земята да мъкна трансформатори по над 50 кила. Разгледай тук имат изключително голяма гама машини http://stores.ebay.de/BEN-ROYAL-INVERTER-SCHWEIsTECHNIK .

Коментар

Аз пак да кажа - гледам до сега двама се интересувате - ще изчакаме примерно още една седмица дали няма да поиска и някой друг, и после ще мрънкам за отстъпки. Може и до 20% да стигне отстъпката. нула/осем/осем 907две757 ми е телефона. В единия ден ми носите парите, на другия ги плащам, и след около 5 дни машинките са тук, независимо какво си изберете от сайта.

ПП: Машината топи 4-ки със сигурност. Даже иска и още. Виж за 5-ца вече е под въпрос.

ППП: Китайците машини без окомплектовка не продават. Цените, дето виждате в сайта, са за машината + всичко необходимо, за да започнете работа веднага след като се извади от кашона.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Станьо,честито за машинката със здраве да си я ползваш и много пари да ти искара.Със спарки ме меракандисвате да си поръчам и аз едно за коледа.Ама едва ли има някой луд да даде 1000лв за фрониус
                          Моя фрониус на 150амп. заварява с 4ка ,но не е като с по голям ток.А за 200амп. може и 5ца. но за къкво са ви такива електроди,кораби ли ще заварявате?
                          Аз одавна съм забравил къде е кутията с 3.25.Предимно с 2мм. работя ,много са по леки и не товарят машината.
                          Аз това го мисля и денем и нощем,как в една машина ,да има няколко неща и ем да е AC/DC и ем да е 200амп. и да е леко
                          Това има ли наистина вариант да се сложи АС или трудно и скъпо?
                          А иначе ако се съберат колеги за апарата ще се пиша и аз има ли ограничение в избора или всеки може да избере различен и да има отстъпка?

Коментар

За AC-то, има подводни камъни, но не е невъзможно. Въпроса е че само транзисторите струват към 200 кинта. А от там нагоре има доволно количество платки, радиатори, други елементи, управление, труд. За единични бройки ще излезе дебело. До толкова дебело, че по-добре направо да си го купиш за 1800 кинта.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Добри, то ясно че 2мм. не товарят машината но се налагат и по-голями дебелини електроди, иначе с тези 2-ки ще ти се завие свят от смяна на електродите... сега например бях малко командировка по вашия край и имаше едни тапи само с 4-ки норд ги заварявах за дъно 12мм, и за да става по-бързо на по 1 шев шев, ама кемпито идваше малко слабо на 150А за 4-ката (дават го до 3.2), явно напрежението му е малко не тока защото гаси дъгата доста лесно в сравнение с 3.2 (норда ги дават 110-160А) но пак ги топеше без грешка, за това питах дали колегата е тествал с 4-ки да каже как е.
                              Иначе за купуване наистина искам AC/DC да си взема за аргоно но и едно такова 200А бих си вземал, че и на мен ми писна в нас да мъкна трансформатора (той на размери като това... но на килааа... ехеее) или да ходя до работата да дрънча кемпито, но покрай проекта ми с колата всичко отиде там и съм яко на червено от 5 месеца вече.
                              Моите снимки...
                              https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
                              https://500px.com/ivankoo

Коментар

Първо честито на колегата и дълга безаварийна работа!
                                Възможно ли е да направиш кратък клип със звук, при работа на машинката с норд 3.25?
                                Интересува ме и повторното палене на електрода и звука от дъгата.
                                Благодара предварително.
                                Панайот Бърдарски
                                0887 60 77 22

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X