аз имам такова само че ми е за хондата - спортен компютър свързан с хардуер(вход изход) и софтуер за лаптоп на който екрана заменя всички уреди на таблото включително скростомера и много още допълнителни неща но тва е гъзарско по добро от стрелката няма, то и на лаптопа са на стрелки но няма общо
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нивомери
Свий
X
-
Значи, от стрелката наистина няма по-хубаво. Ама сега екранчетата лесно ги рисуват, така че това явно е решимо в рамките на задачата. Прожектирането на челното стъкло май е по-скъпо, обаче и то е решимо.
Най-терсене е въпроса дали си струва. В самолетите е по-безсмислено ИМХО, но го натресоха масово. А в колата това излиза че е най-евтиния начин да се решат проблемите с всичките много датчици, херметизацията и вероятно донякъде с краденето на колата.
Мислих много и накъде ли не... Както и да го въртях това излиза единствения евтин вариант. Освен ако програмирането няма да струва майка си и баща си. Знаете ли някой да го може? Имам едно такова старо, за друго не става, може веднага да го разглобим за нечовешки експерименти. Даже май мога да му надуя паметта от 2 на 8 МБ. С поялника.
Коментар
-
-
Аха, хубаво нещо. Смущава ме само работната температура - от +5 град.
В някои самолети е така - знае се колко е сипано, и брояча размотава от там надолу до нулата. Трудно за колата
Имаш ли представа колко струва? Датчиците влизат ли в комплекта?
Коментар
-
Първоначално публикуван от ПаджероводПри изваден контактен ключ показва, но за малко и ток не тече защото схемата е с биметална пластинка, която се нагрява от реотанче, чийто ток се определя пък от реостата в резервоара. Така е на Паджерото, следователно и на Галопера ако не греша. И уреда за температурата е изпълнен така. Този метод е тъп но надежден, няма колебания на стрелката при друсане
Става дума следователно за "памет" докато изстине пластината
учудвам се как пренебрегвате "dipstick" методанали се търси надеждност
а не като на "модерните изгъзици" дето изкарват има-няма 25 години и се скапват...
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Най-простото нивомерене е с термистор.....като има течност се охлажда и има малко съпротивление като нема нафта загрева и повишава съпротивлението. Има го в резервите на Ямахите (мотори) и на Пежа/Сутиен и т.н. френски чикии като ел пръчка на маслото .......само че къв е точно и дали ако си купиш некъв произволен нема а се взривиш ......... ненам!!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от AndreiНай-простото нивомерене е с термистор.....като има течност се охлажда и има малко съпротивление като нема нафта загрева и повишава съпротивлението. Има го в резервите на Ямахите (мотори) и на Пежа/Сутиен и т.н. френски чикии като ел пръчка на маслото .......само че къв е точно и дали ако си купиш некъв произволен нема а се взривиш ......... ненам!!!!Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
0884837709
0878383528
Коментар
-
Съгласен съм, но абсолютно всичко е проверено, притегнато, смазано!!!
единственото което не знам как да проверя дали работи коректно е този затворенв кутийка елемент !!!!Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
0884837709
0878383528
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар