СМАЗАНО С WD40 ! Само два, тя е последователно свързана направо с крушката.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нивомери
Свий
X
-
Приятел с Ямана Тъндърмачка има проблем с резервата. Доколкото успях да разбера термистора е 1kOhm@25gr.C, ама проблема са останалите данни (времеконстанти ...). Най ме притеснява температурата до която ще се загрее, че не ми се иска резервоара да ти гръмне ... демек не нося отговорност!!!
Коментар
-
От: Нивомери
Имате ли идея от къде да намеря нивомер с поплавък за дизелово гориво. Случая не е инцидентен и за в бъдеще ще ми трябват. Ще се монтират на резервоари на дизелови генератори. Обема всеки път е различен, съответно и дълбочината на резервоара. Съпротивлението да е в границите между 0 и 480 ома. Без значение от колко почва и на колко свършва, стига да е в посочената граница и между минимум и максимум да е поне 80-90 ома. Дължината на нивомера също е от значение. За резервоар с дълбочина 140 мм. не намерих нищо по подходящо освен от МОСКВИЧ. Да ама тези автомобили са на изживяваве и другия път може и да не намеря. Дайте идей!
Вариантите с друг тип нивомери като ултразвукови и датчици за динамично налягане не ме устройват като цена.Когато човек говори истината - не се налага да лъже!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар