Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Диодите-заслепители на камери???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Диодите-заслепители на камери???

Абе хора що не карате нормално, А?
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Що се отнася до мен, аз съм от нормално каращите, тоест с до 10 километра над допустимото и то извън населени места.И радар детектор нямам отдавна и с нетърпение чакам момента на качествения контрол и у нас, защото има много индивиди незачиташи нищо около себе си.
      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
        Абе хора що не карате нормално, А?
        Нормалното каране няма нищо общо с пътната маркировка и ограниченията...

Коментар

За предноснимащите камери си купете Алфа Ромео или друг модел с Рег.Номер от лево и сте готови.Естествено за камери позиционирани от дясно на пътя.
          Последно редактирано от vasilev; 02-08-13, 17:25. Причина: объркана буква в дума

Коментар

Първоначално публикуван от vasilev Преглед на мнение
            За предноснимащите камери си купете Алфа Ромео или друг модел с Рег.Номер от лево и сте готови.Естествено за камери позиционирани от дясно на пътя.
            Както писа колегата по-горе - камерите мислят че ако вие не ги виждате - и те не ви виждат... но не уточни че освен това гледат само в центъра на автомобила
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от goiko Преглед на мнение
              Нормалното каране няма нищо общо с пътната маркировка и ограниченията...
              Гробищата са пълни с привърженици на това виждане.

Първоначално публикуван от vasilev Преглед на мнение
              Ако знаеш какви широки снимки се получават по пощата, ...

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
              камерите мислят
              Всъщност това е нещо като проблем. Ако само снимаха, щеше да е по-лесно.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                що не карате нормално
                Много относително и съвсем субективно.
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Ето ви няколко ,оставил съм часа ,друга служебна инфо е трита по разбираеми причини както и част от номерата ,за да не се сърди някой !

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:mercedes-4.jpg
Прегледи:1
Размер:93.1 КБ
ID:5507255Натиснете снимката за да я уголемите

Име:riviera.jpg
Размер:83.9 КБ
ID:5507256Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Snip.jpg
Размер:83.3 КБ
ID:5507257

Както казах са в серия,и се вижда водача,колана,телефона и друго !Така че умната !
                  Последно редактирано от Roninn; 02-08-13, 21:37.
                  Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                  Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                  Анатолий Пейчинов o8875о9815
                  https://dvrbg.com/

Коментар

Някой беше смятал, че Варна -София, при спазване на всичко що пише по пътя се стига за 8,30 часа. Без спиране.
                    Аз го правя за 3,5 ч при средна скорост 115 км/ч. Явно има някъде проблем...в мен? И това без снимка.
                    Братята моторджии (шосейните задници) са го измислили. Пръска се номера със смазка и след 200 км имате естествен заглушител на камерите.
                    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                      ...Пръска се номера със смазка и след 200 км имате естествен заглушител на камерите.
                      Ако замисъла е да се налепи прах по смазката - таман ще започне да върши работа и всичките КАТ-аджии по пътя ще имат чудесен повод да ви глобят, хич и да не ви е щракнала камера.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Един тУрил китайски ксенони от 20 кинта, да му изглежда по модерен 20 годишния курник.
                        Друг свети с Алогенки за мъгла у сред лето.
                        Трети се опитва да прецака камерите та да стане по-голЕма работа у трафика.
                        Нали сме тарикати ееее.

Не ви ли омръзнаха тия селски стойки? Баси.
                        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Из нета се въртят някакви руски клипове
                          Дали е възможно или е поредната глупост като ония джаджи, дето плащаш по-малко ток?
                          На сърбела майката му е чесането.
                          Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Според мен би било възможно (например с отразителни частици в този слой)...
                            Обаче ми бе по-интересно друго - на първата страница има температурния режим на камерите...
                            Не е ли атакуем такъв сравнително малък температурен диапазон?
                            -20+60С....
                            Карал съм на сух път при -27С (преди доста години около Нова Година)...
                            А лятото съм убеден, че 'кофата' с камерата се нагрява и то доста... Колата вътре се нагрява до 75-80С (мерил съм до 87С)...
                            Това ще рече, че по принцип може да получиш честитка при снимка извън температурния диапазон на камерата....
                            Или са климатизирани?
                            Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                            Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                              Из нета се въртят някакви руски клипове
                              Дали е възможно или е поредната глупост като ония джаджи, дето плащаш по-малко ток?
                              Възможно е. Ама само срещу камери с осветител, който е много близо до тях, и само когато околната светлина е недостатъчна. И само върху номерни табели, в които бялото не е обратно-отразително (а българските са точно такива).

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
                              Според мен би било възможно (например с отразителни частици в този слой)...
                              Обаче ми бе по-интересно друго - на първата страница има температурния режим на камерите...
                              Не е ли атакуем такъв сравнително малък температурен диапазон?
                              -20+60С....
                              Карал съм на сух път при -27С (преди доста години около Нова Година)...
                              А лятото съм убеден, че 'кофата' с камерата се нагрява и то доста... Колата вътре се нагрява до 75-80С (мерил съм до 87С)...
                              Това ще рече, че по принцип може да получиш честитка при снимка извън температурния диапазон на камерата....
                              Или са климатизирани?
                              За през зимата си имат отопление - както и охранителните камери. Минимум, за да не събират сняг по оптиката.
                              За лятото - не ги мисли. Нямат парникови условия като в колата.

Коментар

Дали нямат парникови условия? Ако имат добра вентилация, зимата ще имат проблем... Ако нямат - лятото ще имат проблем...
                                При външна температура над 35-40С дали вътре няма да е над 60С?
                                Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                                Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X