Що се отнася до мен, аз съм от нормално каращите, тоест с до 10 километра над допустимото и то извън населени места.И радар детектор нямам отдавна и с нетърпение чакам момента на качествения контрол и у нас, защото има много индивиди незачиташи нищо около себе си.
Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
За предноснимащите камери си купете Алфа Ромео или друг модел с Рег.Номер от лево и сте готови.Естествено за камери позиционирани от дясно на пътя.
Както писа колегата по-горе - камерите мислят че ако вие не ги виждате - и те не ви виждат... но не уточни че освен това гледат само в центъра на автомобила
Някой беше смятал, че Варна -София, при спазване на всичко що пише по пътя се стига за 8,30 часа. Без спиране.
Аз го правя за 3,5 ч при средна скорост 115 км/ч. Явно има някъде проблем...в мен? И това без снимка.
Братята моторджии (шосейните задници) са го измислили. Пръска се номера със смазка и след 200 км имате естествен заглушител на камерите.
...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
...Пръска се номера със смазка и след 200 км имате естествен заглушител на камерите.
Ако замисъла е да се налепи прах по смазката - таман ще започне да върши работа и всичките КАТ-аджии по пътя ще имат чудесен повод да ви глобят, хич и да не ви е щракнала камера.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Един тУрил китайски ксенони от 20 кинта, да му изглежда по модерен 20 годишния курник.
Друг свети с Алогенки за мъгла у сред лето.
Трети се опитва да прецака камерите та да стане по-голЕма работа у трафика.
Нали сме тарикати ееее.
Не ви ли омръзнаха тия селски стойки? Баси.
Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Според мен би било възможно (например с отразителни частици в този слой)...
Обаче ми бе по-интересно друго - на първата страница има температурния режим на камерите...
Не е ли атакуем такъв сравнително малък температурен диапазон?
-20+60С....
Карал съм на сух път при -27С (преди доста години около Нова Година)...
А лятото съм убеден, че 'кофата' с камерата се нагрява и то доста... Колата вътре се нагрява до 75-80С (мерил съм до 87С)...
Това ще рече, че по принцип може да получиш честитка при снимка извън температурния диапазон на камерата....
Или са климатизирани?
Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Дали е възможно или е поредната глупост като ония джаджи, дето плащаш по-малко ток?
Възможно е. Ама само срещу камери с осветител, който е много близо до тях, и само когато околната светлина е недостатъчна. И само върху номерни табели, в които бялото не е обратно-отразително (а българските са точно такива).
Според мен би било възможно (например с отразителни частици в този слой)...
Обаче ми бе по-интересно друго - на първата страница има температурния режим на камерите...
Не е ли атакуем такъв сравнително малък температурен диапазон?
-20+60С....
Карал съм на сух път при -27С (преди доста години около Нова Година)...
А лятото съм убеден, че 'кофата' с камерата се нагрява и то доста... Колата вътре се нагрява до 75-80С (мерил съм до 87С)...
Това ще рече, че по принцип може да получиш честитка при снимка извън температурния диапазон на камерата....
Или са климатизирани?
За през зимата си имат отопление - както и охранителните камери. Минимум, за да не събират сняг по оптиката.
За лятото - не ги мисли. Нямат парникови условия като в колата.
Дали нямат парникови условия? Ако имат добра вентилация, зимата ще имат проблем... Ако нямат - лятото ще имат проблем...
При външна температура над 35-40С дали вътре няма да е над 60С?
Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар