Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Светлини за паркиране на заден ход.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Светлини за паркиране на заден ход.

Често ми се налага да паркирам на задна при почти пълен мрак и реших да сложа някакъв фар или прожектор насочен назад. Посъветвайте ме какво да бъде.
    Тия ми се струват подходящи за случая но понеже не разбирам нищо съм отворен за всякакви предложения.
    http://www.2r-bg.com/front/details.php?pid=1305
    http://www.2r-bg.com/front/details.php?pid=1303
    http://www.2r-bg.com/front/details.php?pid=1308
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

От: Светлини за паркиране на заден ход.

Малко скъпи ми се виждат тези фарчета. Не можеш ли да сложиш просто по-силни крушки в задните светлини? Или нещо от някоя морга да си харесаш? Имах допълнителни фарчета, като за мъгла в предната броня, ама ако комшията няма да го ползва (едното се счупи), ще взема да ти го пратя.
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Благодаря за предложението. Ходенето по морги до Варна ще ми струва 30-тина лева за бензин и гаранция, че ще си харесам нещо няма. Ако намеря ще трябва и да го платя та работата пак отива на 40-50 лева. Не е ли по-добре да си поръчам нещо готово, което ще работи със сигурност? За по-силни лампи на задните светлини не съм мислил, може и това да е вариант Въпреки всичко ме интересува тия от линковете подходящи ли са като тт данни ?
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Мисля че най подходящо за твойта цел е това от първия линк .И на мен ми се виждат малко високи цените, ама изглеждат добре изработени. Иначе по силни крушки е добра идея, обаче дали има на къде , обикновено там слагат 21 вата което е максимума , повече ще стопи стъклата
        Последно редактирано от auto_marin; 13-03-13, 08:02.
        ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Ти, май си в България, вече Само ще обзаведеш 'айдуците с тези хубави фарчета. И според мен е по-добре две яки светодиодни крушки в оригиналните светлини за заден ход. Те разсейват и светлината в правилните ъгли за гледане назад. За тези в линковете не видях ъгли на осветяване, но ако да много тясно насочени с тези лупи, не вършат работа, колкото и силно да светят.

Коментар

Ето как съм решил този въпрос.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01456.jpg
Прегледи:1
Размер:137.1 КБ
ID:5461101
            DAIHATSU ФЕРОЗА 1.6 16V 0897968887

Коментар

+1 за светодиодните крушки. Аз слових такиша в халогените на тераното и съм доста изумен от възможностите им. Пробва с нещо такова.

Поздрави !
              п.п. на гранда ли искаш да ги монтираш >?

Коментар

Виж Вромос имат някви полски фарчета на прилични цени.
                А къде е най-доброто място за фарчето? Аз си мисля в отвора на резервната гума.

Коментар

'Начи, от линковете в питането третият изобщо не става - от схемата на светлинния поток се види, че дава тесен сноп и бие надалече. Другите два нямат схеми и не е ясно как светят. За тези нужди ти трябва това, което в каталозите се води "работна лампа" а по народному - "тракторни фарове". Дават широк сноп светлина и не светят много надалече. На жипката отзад съм боднал два такива от Wesem http://shop.wesem.com/en/5/6648/halo...uare_lkr5_type и вършат чудна работа - и за паркиране, и за разтоварване, и за къмпингарски нужди. Стават и да почерпиш някой бързак, който реши да ти мига нервно отзад с дългите...

Питай Явор-Вромоса, ще ти прати някои правилни фарчета. Ако е само за паркиране, стават и халогенни, за по-дълга къмпингарска употреба сега ме е малко яд, че не са диодни.
                  Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                    ...... Аз си мисля в отвора на резервната гума.
                    Вече е измислено, и споделено.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PICT0091.jpg
Размер:99.2 КБ
ID:5461105

Име:PICT0092.jpg
Размер:78.3 КБ
ID:5461106

Име:PICT0093.jpg
Размер:115.1 КБ
ID:5461107
                    Land Rover Discovery:
                    - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                    Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Аз вчера влезнах в един денонощен магазин за такива неща да си търся халогени.Имаше и фарчета за заден ход с обикновена крушка по 7-8лева. Правоъгълни около12-13 Х 6-7см.Ако искаш да ида да ги снимам..?
                      Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                      Най-добрият ром е студеният ром!
                      Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
                        Аз вчера влезнах в един денонощен магазин за такива неща да си търся халогени.Имаше и фарчета за заден ход с обикновена крушка по 7-8лева. Правоъгълни около12-13 Х 6-7см.Ако искаш да ида да ги снимам..?
                        Аз искам
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          Аз искам
                          Фарче ли искаш адаш,или снимка с автограф..?
                          Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                          Най-добрият ром е студеният ром!
                          Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                            Аз си мисля в отвора на резервната гума.
                            В отвора на резервната гума ще ми се получи много шокарно
                            Мисля нейде по таваня, около края на багажника (надлъжната рейка).

Име:DSC04066.jpg
Прегледи:2
Размер:221.1 КБ
ID:5461113

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                            Аз искам
                            И аз

Коментар

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
                              Фарче ли искаш адаш,или снимка с автограф..?
                              За сега ще се задоволя с фотка ))
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X