Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камера записваща какво се случва извън паркираната кола ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Камера записваща какво се случва извън паркираната кола ?

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
    Сега разбирам, че това е функция на камерата, все съм си мислел, че е на платката.....
    Говорим за видеорегистратор, където камерата, платката и софтуера са едно...

Коментар

Сложих в колата 6 бр. HD камери така че да препокриват всички страни и 2 терабайта хард достатъчно за 7-8дена/24часа запис отделно с предавател който до 200м. никакъв проблем със сигнала ако искаш да поглеждаш в реално време с едното оче във телевизора целата инсталация ойде къде 1000лв., но определено акумолатора изкарава най много 48часа ако през това време не се кара колата така че е добре да има втори.

п.п. При мен се изплати в пъти неколкото комплекта нарезани гуми, стъкла бои и кво ли не както и душевното ми удолетворение за разлика от комшията ми, даже никой от блока освем некой "туристи" не паркират там заради предходните събития определено си заслужава.
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Много ми стана интересно как си ги разположил тези 6 камери? Имат ли IR?

Коментар

По добре да ги наснимам, така надали ще мога да обясня точно как са разположени.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:rila 4542.jpg
Прегледи:1
Размер:163.0 КБ
ID:5436834

... снима само при движение , и денем и нощем , камерата праща дето трябва и ...
            Читави батерии държат 20 - 30 дни ...

Коментар

Туй с каква камера е? С SMS ли праща снимките или търси нет?

Коментар

Първоначално публикуван от Veselin Monkov Преглед на мнение
                Туй с каква камера е? С SMS ли праща снимките или търси нет?
                Камерата е подобна на горната , необходим е само обхват на оператора ...
                Моята прави една снимка и след това видео - 10 , 20 или 30 сек . , както я настроиш ...

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
                  Много ми стана интересно как си ги разположил тези 6 камери? Имат ли IR?
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1201.jpg
Размер:85.3 КБ
ID:5437401Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1202.jpg
Размер:150.1 КБ
ID:5437402Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1203.jpg
Размер:47.2 КБ
ID:5437403Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1204.jpg
Размер:70.2 КБ
ID:5437404Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1205.jpg
Размер:177.2 КБ
ID:5437405Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1206.jpg
Размер:51.4 КБ
ID:5437406

Te така са разположени и 2бр. вътре в купето, ама това си е за мойта за друга кола требе се търси некъде другаде место

Коментар

От поста на Трипера се сещам, че по едно време имах едни малки, които можеха да се ползват и за скрити камери. Захранваха се с 9V батерия или адаптер (аз ползвах адаптера и не знам как се държат с батерии). От тоя сорт - http://www.ebay.com/itm/New-Mini-Wir...item43b3dc74bf
                    Но излъчват мощно на честотата на рутерите за интернет и им е'ават майката на сигнала. Тоест в обхвата на приемника и камерите рутери не могат да работят. Обхвата им едва ли е кой знае колко. При мен ги пробвах на 10 метра през 1 етаж. Споменавам го само като възможен вариант за някой от следващите търсещи...

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                      [ATTACH=CONFIG]528804[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]528805[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]528806[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]528807[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]528808[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]528809[/ATTACH]

Te така са разположени и 2бр. вътре в купето, ама това си е за мойта за друга кола требе се търси некъде другаде место
                      Като гледам системата е аналогова и няма нищо общо с HD (или имаш в предвид D1 резолюция)...
                      Интересно ми е виждат ли нещо през ноща, защото се камерите са мини и нямат IR или разчиташ за външно осветление?
                      Иначе поздравления за системата, много добре е станало...

Коментар

A де де, това IR требва да е червената лампичка за нощното виждане, не не са такива все пак идеята беше да го ловнем юнака а не да го плаша и определено си требва да има некво що годе осветление в района.

Коментар

След като ми спукаха 11 гуми на личната и служебната ми презля....!Монтирах камери на терасата,на покрива на блока върху колите...с 30 метра инфрачервен подсвет,гледам ги на телефона,компютър и в офиса ! Преди това сложих DVR с 2 бр.камери в багажника и изкара 4-5 часа и акумулатора умря,от терасата с подходящ обектив и резервен акумулатор (щото съседите бутат предпазителите временно) .....Недостатък е че петното дето спирам вече е пренаселено от кандидати да им снимам колите !

Това е шот от запис !Качеството на телевизора е отлично !Почти същото само че черно бяло гледат и през ноща !Има една лампа която помага !

Последно редактирано от Roninn; 31-12-12, 22:53.
                          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                          Анатолий Пейчинов o8875о9815
                          https://dvrbg.com/

Коментар

Това според мен е идеалния вариант. Снимане от със външна камера на колата...

Коментар

Проблема както казах е , че не спирам почти никога на едно и също място, поради липсата на свободни парко места в квартала.
                              Почти всекидневно ако реша да се прибера след 16:30 с колата трябва да въртя обиколки с радиус от поне километър от нас.
                              По коледа удариха и служебното камионче бандитите ... за Х път.
                              Този път изпразнили целия товар (около 10 стари перални) и оставили само една адски счупена стара съдомиялна.
                              Взели са и транспортната количка ... за което ме е яд ... понеже нова е около 500€ ... и сега трябва да работим с ония евтините дето не стават за нищо
                              Единствено се успокоявам , че не са ползвали падащия борд а са ги сваляли на ръце ... та поне са се изкривили гадовете
                              Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
                              Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
                              Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Какво става в тази Виена бе колега? Нали уж..... европата....спокойствие.... полиция....?
                                LZ1PER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X