Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камера записваща какво се случва извън паркираната кола ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Камера записваща какво се случва извън паркираната кола ?

Ще го види на компютъра си у дома.. Нали за това е приложението..

Коментар

Чете между редовете

Коментар

Първоначално публикуван от Layer Преглед на мнение
        Да си оставиш телефона на прозореца.
        Задължително ще видиш как някой ти го взема и до там.
        Дори да го намериш човека, ще си назад с един телефон,преден джам и може би съдебно дело за побой.
        Не е баш тъй. Всеки телефон има IMEI. Ако си записал този имей и имаш други доказателства (фактура, гаранция, кутия...), че този IMEI е на твоя телефон, подаваш сигнал в полицията за кражба. Те вече искат разрешение от прокурор за изискване на търсене от мобилен оператор. Преди са ги търсили директно, но заради закона за личните данни сега е усложнено. Не е лошо да се знае, че е безмислено да се краде GSM.

Коментар

Я кажете как става номера със запис през нощта? Щото повечето посегателства по колите стават именно тогава.
          Заебете телефоните като опция, има си достатъчно малки камери за целта които могат да се сложат що-годе скрито и да запишат изненадващо за агресора видео.
          Инфрачервените диоди които са вградени в камерата ще свършат ли работа, или трябва да се сложи и прожектор. Също инфрачервен, иска да видя кои и какво правят на колата ми. Че и махлата е пропищяла...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Я кажете как става номера със запис през нощта? Щото повечето посегателства по колите стават именно тогава.
            Заебете телефоните като опция, има си достатъчно малки камери за целта които могат да се сложат що-годе скрито и да запишат изненадващо за агресора видео.
            Инфрачервените диоди които са вградени в камерата ще свършат ли работа, или трябва да се сложи и прожектор. Също инфрачервен, иска да видя кои и какво правят на колата ми. Че и махлата е пропищяла...
            Относно IR на камерите зависи. Принцино на IR на добрите камери им дават максимум до 50 метра видимост при нощно виждане. Това значи, че на 30 метра ще виждаш като в ден, от там нататъка видимоста намалява.

П.С. по-добре кажи какво е разстоянието между камерата и колата да ти препоръчам модел...

Коментар

Ааа, мисля да я сложа в камиончето. Форд Транзит. Някъде по тавана може би, или на по-скрито място.
              Възможно решение е и на терасата и да снима какво става отвън покрай камиончето. Два пъти отваряха да крадат акумулатора, и един път дупкаха резервоара да точат нафта. И други съседи се оплакват, та ако хванем крадците ще има линч...

И бира за теб

Коментар

Абе колегата пита за Виена. Тя е в Австрия, не е тука.

Коментар

Е хубаво де, във Виена камерите по-други ли ще са, или крадците и гамените са по-възпитани и ще си показват доброволно лицата на камерата?
                  Дали за Виена, дали за Шумен или за долно уйно-все същите камери ще вършат работа.

Коментар

Абе колегата пита за Виена. Тя е в Австрия, не е тука.

Коментар

Пенчо няма как да сменя квартала. Особенно с Grinzing, Döbling, Края на Ottakring или края на Hernals.
                      Тук ни е апартамента и съм си свикнал вече.
                      Проблема идва от липсата на парко места. Преди няколко месеца направиха кварталите 12, 14 (от части) , 15, 16, 17 платени зони ... и всичкото мангал се наби във 10 (Фаворитен).
                      Тук ако искат да го направят платено съм ЗА с 2 ръце.
                      Ще купя от ebay една такава камера , да си има ... пък колата ще си я държа в гараж ... то все едно си плащам Каско
                      Никой няма да тръгне да краде избушената ми щайга дет я купих за 1500 пари.
                      Офертата с терасата отпада , защото не е като в България пред блока да си имаме паркинг .... това го мисля за наблюдение на моторите ми , които са пред прозореца ми (даже имам всичко нужно , само времето не).
                      Въпроса е коя точно камера да купя ... тази ми привлече вниманието
                      http://www.ebay.at/itm/FULL-HD-1080P...ht_2597wt_1141
                      Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
                      Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
                      Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Ей тука се ориентирай за цени .Отзивите също заслужава да се прочетат.

http://dx.com/c/car-accessories-799/...9/car-dvrs-735
                        Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
                        Disco 1 бекъп
                        Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа

Коментар

Първоначално публикуван от Faca Преглед на мнение
                          Пенчо няма как да сменя квартала. Особенно с Grinzing, Döbling, Края на Ottakring или края на Hernals.
                          Тук ни е апартамента и съм си свикнал вече.
                          Проблема идва от липсата на парко места. Преди няколко месеца направиха кварталите 12, 14 (от части) , 15, 16, 17 платени зони ... и всичкото мангал се наби във 10 (Фаворитен).
                          Тук ако искат да го направят платено съм ЗА с 2 ръце.
                          Ще купя от ebay една такава камера , да си има ... пък колата ще си я държа в гараж ... то все едно си плащам Каско
                          Никой няма да тръгне да краде избушената ми щайга дет я купих за 1500 пари.
                          Офертата с терасата отпада , защото не е като в България пред блока да си имаме паркинг .... това го мисля за наблюдение на моторите ми , които са пред прозореца ми (даже имам всичко нужно , само времето не).
                          Въпроса е коя точно камера да купя ... тази ми привлече вниманието
                          http://www.ebay.at/itm/FULL-HD-1080P...ht_2597wt_1141
                          Честно казано тази камера/регистратор ми се струва смешен... Продаваме 2 модела видеорегистратори, единия е към 300 лв, другия към 500лв. Тествали сме и разни други евтини модели, но всичко под 300 лв е мани-бягай... И това дето го пише е само надпис(както на старите китайски касетофончета пишете 300W) нямащ нищо общо с реалността...
                          Отделно на тази камера, този IR дето са и го сложили(ако е IR изобщо) много ми прилича на "IR" на едни китайски уеб камери, дето имат няколко светодиода, дето уж трябва да усветяват и да те виждат... абе става ама като си навреш муцуната на 30 см от камерата... Даже да е истинско IR няма да закара да освети и 5 метра напред...
                          Друго много важно нещо за теб, камерата да има функция motion detect - да записва само при движение. Защото иначе за максимум за 2-3-часа паметта ще е пълна...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            Ааа, мисля да я сложа в камиончето. Форд Транзит. Някъде по тавана може би, или на по-скрито място.
                            Възможно решение е и на терасата и да снима какво става отвън покрай камиончето. Два пъти отваряха да крадат акумулатора, и един път дупкаха резервоара да точат нафта. И други съседи се оплакват, та ако хванем крадците ще има линч...

И бира за теб
                            Не се сещам да начин, да се сложи камера вътре в кола, която да успее да обхване колата отвън в периметър. Може би 2 камери по средата на тавана, едната гледаща напред другата назад... Отделно камерите няма как да не се виждат, защото трябва да са минимум купулни - Натиснете снимката за да я уголемите

Име:HUAWEI-AV-IPIRD100-500x500.jpg
Прегледи:1
Размер:34.8 КБ
ID:5436681

Варианта със терасата е много по лесен за реализиране. Трябва ти просто камера с IR според разстоянието на което трябва да вижда...

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
                              ....Друго много важно нещо за теб, камерата да има функция motion detect - да записва само при движение. Защото иначе за максимум за 2-3-часа паметта ще е пълна...
                              Сега разбирам, че това е функция на камерата, все съм си мислел, че е на платката.....
                              LZ1PER

Коментар

http://www.ebay.com/itm/Solar-Light-...item2a273c396d
                                1-2 снимки или 10 секунди видео. Соларно панелче, акумулаторни батерии, ниска консумация (и от акумулатора може)...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X