Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камера записваща какво се случва извън паркираната кола ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Камера записваща какво се случва извън паркираната кола ?

Здравейте колеги!
    Ето , че света не свърши ... единственото което замина се оказа емблемата на Мерцедеса ми и чашата меко казано преля вече.
    След 3 удара на паркинг , 3 счупени странични огледала, 3 рязания на гуми, 2 рязания на платнища на служебния камион и едно вълнообразно минаване с ключ на бившата W140ка ми писна и ще търся начин да снимам какво се случва извън колата съответно ако хвана някой ... няма да го пляскам много ... обещавам!
    Понеже момента с паркирането в моя квартал е меко казано ... МНОГО ЗЛЕ , паркирам където намеря за добре. Понякога на 4 спирки с трамвая от нас , понякога пред прозореца, но най вече в някоя от кварталните улички , където излезе в момента място.
    Търся си камера (може и повече) чрез които мога да заснемам какво се случва пред и зад колата докато тя е в покой.
    Има ли такива решения които хем снимат ... хем не ми сабарят 100Ah батерията за 2 дни ?
    Ако се наложи ще сложа още една батерия само за камерите ... но искам някой да си го отнесе
    Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
    Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
    Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

От: Камера записваща какво се случва извън паркираната кола ?

Здравеи за подобна цел лятото бях направил гсм си като ип камера можех да записвам и на него и на компа, ос андроид .. безплатно мисля че беше приложението което се инсталира.

Коментар

Дай малко повече информация.
      Колко време записва т.е. колко дълъг запис ?
      Гледам в ebay някакви предложения за около 100/150лв със сензор за движение, при което записват по 3/5/10минути.
      Интересува ме дали ще му хареса на акумуатора ми това ... да не стане така , че след 2 дни (не я карам много колата) да няма никой и да трябва да опъвам кабели и тнт.
      Най-евтиния вариант за паркинг в района в момента който намерих е 56€ на месец при договор от 1 година.
      Ако не намеря вариант може и да се хвърлям в играта ... защото това си е голямо бреме да няма къде да се спре през 2/3 от денонощието
      Лятото нямам проблем, спирам си колата на 3км от нас , качвам се на скутерчето и се прибирам. Като ми трябва колата пак със скутера. Ама зимата си е тегаво и постоянните атаки (дали щото съм с българска регистрация или просто не ги харесват караните от мен коли) много ме дразнят
      Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
      Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
      Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Ето по този начин гсм го оставях в колата но беше на осветено място ...лошото при теб е разстоянието аз ползвах ви-фи ... през 3г не сам опитвал но мисля че може и да стане записа зависи колко място има на гсм или на диска на компа

Коментар

На пазара има т.нар. "ловни камери".

Нещо подобно , снима читаво и нощем , може да изпраща на компа или телефона . И аз се замислям за нещо подобно , щото малко преди края на света трите ми гуми бяха 33 пъти промушени ...
          Последно редактирано от nickbochev; 23-12-12, 21:28. Причина: премахване на директен линк към търговски сайт

Коментар

В ибея търсих преди време камера за ловци. По спомени - записва (или снимаше) на SD карта при движение, акумулаторни батерии и соларен панел. Към 80 лв ми се върти в главата. Ако не можеш да намериш - кажи да я потърся пак!

Коментар

Аз бих сменил квартала. Фаворитен не е добро място. Виж някъде към Гринциг.

Коментар

Колега, вариант 1 е за един видерегитратор вътре в колата. Има модели с 2 камери, една снимаща навътре и една снимаща, напред, но незнам колко ще е ефективна ако някои приклекне, до гумата ти за да я спука. Също така, при пълна тъмнина, не може да снима, така че трабва да има поне улично осветление.
                Другия вариант е една камета от вън (примерно на терасата ти) която да "пази" колата. Ще се вижда и през деня и през ноща без проблем...

Коментар

Сменяй квартала - ефенди .
                  Ако ме разбираш какво искам да ти кажа ?
                  И не ги бий, защото на мен така ми изгориха нов, /на 3 години/ джип в Авиньон.
                  Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от prepodobni Преглед на мнение
                    Ето по този начин гсм го оставях в колата но беше на осветено място ...лошото при теб е разстоянието аз ползвах ви-фи ... през 3г не сам опитвал но мисля че може и да стане записа зависи колко място има на гсм или на диска на компа
                    Може ли да дадеш името на приложенито?
                    Благодаря!
                    LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                      Може ли да дадеш името на приложенито?
                      Благодаря!
                      Хич не ми се струва добра идея да сложиш смартфон, на предното стъкло на колата... А това какво ще види, вече е друг въпрос...

Коментар

https://play.google.com/store/apps/d...53ZWJjYW0iXQ.. Мисля че беше тази програма, но тогава лятото беше свободна след това я изтрих ... има доста и си работят ще потърся и някоя безплатна.Току-що я пробвах безплатна е появява се реклама през ви-фи работи на компа се появява ето това
                        Android webcam server

If no video appear below, check if you have javascript enabled.

Fullscreen view (click video to change aspect behavior, F11 to remove browser borders).

Click here to play audio in external media player. Right click here and select "save as" to record it.
                        Последно редактирано от prepodobni; 22-12-12, 15:14.

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
                          Хич не ми се струва добра идея да сложиш смартфон, на предното стъкло на колата... А това какво ще види, вече е друг въпрос...
                          Няма да го направя, не това е целта

Първоначално публикуван от prepodobni Преглед на мнение
                          https://play.google.com/store/apps/d...53ZWJjYW0iXQ.. Мисля че беше тази програма, но тогава лятото беше свободна след това я изтрих ... има доста и си работят ще потърся и някоя безплатна.
                          Тя и сега е свободна. Мерси, ще си поиграя да видя какво може.
                          LZ1PER

Коментар

Да си оставиш телефона на прозореца.
                            Задължително ще видиш как някой ти го взема и до там.
                            Дори да го намериш човека, ще си назад с един телефон,преден джам и може би съдебно дело за побой.

Коментар

Първоначално публикуван от Layer Преглед на мнение
                              Да си оставиш телефона на прозореца.
                              Задължително ще видиш как някой ти го взема и до там.
                              Дори да го намериш човека, ще си назад с един телефон,преден джам и може би съдебно дело за побой.
                              Не няма да го видиш, щото телефона с записа ще е у него
                              Ако някои има идея да си слага смартфона на предното стъкло с цел охрана на колата, нека ми го подари на мене и да ме почерпи, че си е спестил разходите по ново предно стъкло
                              А иначе сега се сетих, че имаше подобна програма като идеята и беше да прави телефона, видерегистратор, които записва какво се случва на пътя. За това в общи линии може да стане, обаче тук се устройство което да охранява, да записва при движение и т.н.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X