Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камера записваща какво се случва извън паркираната кола ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Камера записваща какво се случва извън паркираната кола ?

На 150м от районното се развива деиствието. Има 3 посоки в които полицаите да излязат от районното. 2 от които минават покрай спрялото камионче.
    Никой не му пука за теб ... и тук стана вече така за съжаление.
    Дори ми се скараха , що ги занимавам с глупости ... а на мен ми трябваше просто бележка , шефа да ходи да иска някой лев за открадната количка от застрахователите.
    Били много заети ... 3ма полицай разпитваха австриика която си мисли , че бившето и гадже е откраднал документите и .... ПРЕДИ 7 месеца!
    Като ме откриха в техния компютър дори ме пита какво съм бил направил , че ми имат данните ... като му изброих 7 броя такива явявания при тях за щети по служебни и лични автомобили отговора беше: На теб май не ти върви!
    Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
    Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
    Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

От: Камера записваща какво се случва извън паркираната кола ?

Първоначално публикуван от Faca Преглед на мнение
      На 150м от районното се развива деиствието. Има 3 посоки в които полицаите да излязат от районното. 2 от които минават покрай спрялото камионче.
      Никой не му пука за теб ... и тук стана вече така за съжаление.
      Дори ми се скараха , що ги занимавам с глупости ... а на мен ми трябваше просто бележка , шефа да ходи да иска някой лев за открадната количка от застрахователите.
      Били много заети ... 3ма полицай разпитваха австриика която си мисли , че бившето и гадже е откраднал документите и .... ПРЕДИ 7 месеца!
      Като ме откриха в техния компютър дори ме пита какво съм бил направил , че ми имат данните ... като му изброих 7 броя такива явявания при тях за щети по служебни и лични автомобили отговора беше: На теб май не ти върви!
      Изумен съм, че в Виена е така, нямам думи..., вместо с тези камери и в крайна сметка без резултат че ще хванете нарушителя, как стоят нещата със застраховките? Няма ли да е по-лесно, или е много скъпо?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X