Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Български ел.двигател на 15к/мин оборота? къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Български ел.двигател на 15к/мин оборота? къде?

да не забравяме и прахосмукачките

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
      Има едни модели на Канди, които са с трифазни.
      Ако ти се появи такова нещо свирни, ок ?
      байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
      Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
      Суперспам - спама на суперите

Коментар

Съмнявам се с двигател за пералня да задвижиш автомобил. Освен това тези обороти категорично не са ти необходими.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

той ще е за експерименти.

Големите обороти ги използват и като маховик(най-бързо така акумулира енергията при спиране)
          байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
          Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
          Суперспам - спама на суперите

Коментар

При това положение е по-лесно и целесъобразно да ползваш колекторен двигател.

Коментар

Във форума има един участник kirech, той е сглобил и експериментира с електромобил. Може да обмените опит. Възможно е и да има пусната тема с подробности по въпроса.
              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Неговият е фабричен и микроскопичен

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                  Във форума има един участник kirech, той е сглобил и експериментира с електромобил. Може да обмените опит. Възможно е и да има пусната тема с подробности по въпроса.
                  Има опит, но не го е сглабял. Фабричен е.

Коментар

А... ми не знаех! Все пак, възможността за обмяна на опит и разглеждане си остава.
                    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Той е с постояннотоков двигател.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                        Има опит, но не го е сглабял. Фабричен е.
                        А бре, Пенчо, какво направихте с българските глаголи?!
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Я докато сте още на тема колекторни двигатели да ме посъветвате :
                          Имам нужда някой подробно да ми обясни явлението "кръгов огън по колектора", нататък ще му викам КОК. Опитах се да прочета нещо в книгите, но там срещнах само, че е кофти и вредно явление(което аз си го знам). Има ли начин въпросният КОК да се намали да минимум, трябва ли четките предварително да са с радиуса на колекторния пръстен или може да са прави, а той ще си ги оформи ? Изобщо имам много въпроси, защото съм железар и не разбирам тая материя достатъчно. Ако някой се хване да обяснява, ще си задам и останалите въпроси.
                          Очаквам включване...
                          Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                          имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                            А бре, Пенчо, какво направихте с българските глаголи?!
                            Виноват! Сглобявал.

Коментар

Мисля, че подробности за кок не са ти нужни, кок се наблюдава при окъсил колектор. Представлява дъга затворена в двата си края, тоест късо м/у четките, защото изолацията мужду ламелите на колектора е пробила. При теб не знам какъв е случая, но можеш да почистиш колектора от попаднала прах (от четките) между ламелите, защото тя също окъсява. Повишено искрене се наблюдава и при нарушена линия на неутрала или физична неутрала (не помня точно названието), представлява разместване на ъгъла на четките спрямо статора (полюсите). Имах руски миксер Страуми и това явление се наблюдаваше доста често, но там конструкцията беше виновна.

Коментар

Първоначално публикуван от kъrfo Преглед на мнение
                                Мисля, че подробности за кок не са ти нужни, кок се наблюдава при окъсил колектор. Представлява дъга затворена в двата си края, тоест късо м/у четките, защото изолацията мужду ламелите на колектора е пробила. При теб не знам какъв е случая, но можеш да почистиш колектора от попаднала прах (от четките) между ламелите, защото тя също окъсява. Повишено искрене се наблюдава и при нарушена линия на неутрала или физична неутрала (не помня точно названието), представлява разместване на ъгъла на четките спрямо статора (полюсите). Имах руски миксер Страуми и това явление се наблюдаваше доста често, но там конструкцията беше виновна.
                                Казано по нашенски- пробив в ротора. Най - често го наблюдавам при пренатоварване на уреда.
                                Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X