От: Opel Tigra 1.4 проблем
Пробии дупката за буталото-една е стига да е затапен. Разхода според мен няма да мръдне.
Пробии дупката за буталото-една е стига да е затапен. Разхода според мен няма да мръдне.
, не можах да се стърпя да не опитам късмета си тук, тъй като единствено в тази точно тема в този сайт видях информация за фамозния ЕГР клапан на що-годе достъпно и за мен ниво. Да уточня - жена съм и не си поправям сама колата, но много се интересувам какво се случва с нея и си я гледам доста добре. Имам драма с гадния ЕГР, след редовно почивстване години наред вследствие на запушване (поне веднъж годишно се налага, карам Тигра 2000г. от 5 години, 1,4, 16V, Ecotec) - най-накрая ЕГР даде фира и се счупи тотално. Автомонтьорът, който ползвам от години (и е доста читав), обаче, тотално отказва да го "затапи", но може би не е сигурен дали може да го направи качествено, та имам два съвсем кратки въпроса относно как може да си разреша проблема без да се налага да купувам нов ЕГР и да дам стотиците левове и за него, и аз смяната му:
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар