Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отработено двигателно масло, като алтернативно гориво!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• j1v
    отговори
    От: Отработено двигателно масло, като алтернативно гориво!

Заповядай да ти демонстрирам. Ако не мине, ти плащам горивото. Ама ако мине, ти кво оставяш ?

Остави коментар:

• The Back Bone
    отговори

Защото твоята информация е подвеждаща, а моята не. Твоята информация не е доказана, а моята е. Защото ти си "виждал", а аз съм го правил. Така че, аз държа на моята теза, а именно "Отработено двигателно масло не може да мине на самотек през филтър 2 микрона".

Остави коментар:

• j1v
    отговори

Аре обясни ми що да си права тоя труд ? Или пък ми дай причина, да те лъжа, че тогава да почна да се оправдавам ? Да ме видя да пускам обява, че аз продавам филтри ? Използвай си скъпоценния опит със здраве

Остави коментар:

• The Back Bone
    отговори

Доста над тон съм прецедил и изгорил. Хайде направи един клип с телефона как отработено двигателно масло на самотек минава през филтър два микрона. Случайно да знаеш примерно, че дори нафтата на самотек не минава през хартиен филтър за кафе? А какво остава за масло през 2 мк... Аз в няколко теми в този форум съм описал много методи за прецеждане на маслото, пуснал съм и снимков материал, споделил съм и моят опит с филтрите. Не ми вярвай, ама аз вярвам на себе си и на няколкогодишният си опит и приказки за първи клас не обичам да слушам.

Остави коментар:

• j1v
    отговори

Щом казваш !

Хората тука преточиха вече близо тон, на теб ли да вярвам или на очите си ?

Остави коментар:

• The Back Bone
    отговори

Маслото минава през филтър само с налягане, с отворен филтър на самотек няма шанс....

Остави коментар:

• j1v
    отговори

Нещо, което ще е полезно на всички каращи на отработено масло : http://stores.ebay.co.uk/filterbagman2 , ние ги ползваме доста успешно.

Според мотора и целите можете да избирате измежду 1,5,10,20,50 и 100 микрона.

Успех

Остави коментар:

• Chicho1
    отговори

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
    Пробвал съм го на ИЖ-а, никакъв ефект, пробвал съм го и служебния дизел (АД 30) преди да го бракуваме, също ефект нулев.

Е, аз не съм го пробвал /има си хас/
    Но са ми казвали и по филми съм гледал, като му сипят захар в резервоара и след стотина метра двигателя угасва.
    Има логика, захарта карамелизира и запича, може би трябва нужната концентрация, не знам, но не препоръчвам на никой.
    Трябва да бъдем внимателни какво пишем, много хора четат и да не подведем някой.

Остави коментар:

• The Back Bone
    отговори

Пробвал съм го на ИЖ-а, никакъв ефект, пробвал съм го и служебния дизел (АД 30) преди да го бракуваме, също ефект нулев.

Остави коментар:

• Chicho1
    отговори

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
    Захарта не влияе на работата на двигателя, освен ако не е комън рейл или помпа-дюза. Може да навреди на горивната система, както може да навреди и абсолютно всичко останало попаднало вътре в това число и кофти нафта.
    Що си мисля, че от захар в горивото запичат сегментите и направо задират буталата.
    Ма то сигурно на бензиновите само става.

Остави коментар:

• The Back Bone
    отговори

Захарта не влияе на работата на двигателя, освен ако не е комън рейл или помпа-дюза. Може да навреди на горивната система, както може да навреди и абсолютно всичко останало попаднало вътре в това число и кофти нафта.

Остави коментар:

• Тедо /LJ73/
    отговори

толумбички със захар ли са

Остави коментар:

• lancerpor
    отговори

Не знам дали е тук мястото, но да кажа, че един познат има някъде към 60-70литра олио в което са пържени толумбички и е от миналата година. Каза, че ще го даде на 1,10лв./литър. Във Варна се намира, ако има заинтересовани да ми пишат

Остави коментар:

• The Back Bone
    отговори

Не може. Хайде с метода на утаяването постигне максимална големина на частиците 2 микрона. Щото аз го постигам, но с филтър.

Остави коментар:

• Ясен
    отговори

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
    по метода на утаяването не може ли да се пречисти, че това с филтрирането ми се вижда излишно усложняване на живота...
    Може. Трябва да си търпелив и да не ти треперят ръцете.

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X