Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газов Инжекцион/за Лада Нива/ 1.7i

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Газов Инжекцион/за Лада Нива/ 1.7i

Първоначално публикуван от fireman160 Преглед на мнение
    Направи връзка с Morskia. Да ти сподели впечатления очи в очи и евентуално да предложи сервиз, модел и майстор. И аз бях изправен пред подобна дилема. Имах и друга кола и ладата я карах по-малко. После другата я продадох и сега не слизам от Нивата. Даже и не мисля да купувам втора.
    Майстор си намерих, преди имах нива 1.6 (набор 90) на газ и не слизах от нея, ама от пуста снобарщина я махнах(още я карат), смених няколко други мпс-та и 1 джипка и сега пак ладичка
    Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
    Dacia Duster 4WD

Коментар

Драсни после в темата каква газова си монтирал. И аз съм пред дилемата с газта

Коментар

Някакви скорощни впечетления от Нива 1,7 пълна инжекция с ГИ или с просто газово. На пролет може би ще я оборудваме с нещо ама още се чудя дали да е просто газово или ГИ и в района на Габрово къде има сносни майстори или в крайна сметка София ако някой може да сподели. Поздрави !
        Лада Нива 21214 1,7i a.k.a. Магаренцето :)

Коментар

Моята е 1.7i с газов инжекцион - на 35000 км. е а е сложен на 50 км. като беше колата - Никакви грижи съм нямал досега - ако не броим изчистването на филтъра(беше пълен с графит)
          Марката е ЕasyJet - италианско

Коментар

Мисля да слагам ГИ . Двуомя се между "Фобус" и "Мега Джет" . Цената не е от значение . Търся ГИ който да е евтин за подръжка и ремонтопригоден навсякаде .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X