Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газов Инжекцион/за Лада Нива/ 1.7i

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнение
    който я е монтирал, каза " ти к`во искаш всички харчат толко с постоянно 4х4 не може да е по-малко"
    Е те на тоя му кажи че майка му не е права, и баба му също не е права и целия род до девето коляно също. Ебати олигофрена!
    Нали затова по-нагоре дадох разхода на Гранда, той е фултайм (постоянно 4Х4), автоматик и скромните 5.2 (220кс и 400нм.)
    Ай сиктер от всезнаещи некадърници... Аз като не знам нещо си трая и се старая да не приказвам глупости, ама такива облъчват хората наоколо с простотията си, и то с нетърпящ възражение тон...Направо се изнервих като го прочетох, добре че не съм бил там да му кажа какво мисля за него и за сексуалните навици на роднините му....
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Какво предлагаш?
      LZ1PER

Коментар

Напиши на disem да те води при неговите майстори - те са добри специалисти. Или Соти-Нинджата и той има разбиращ от тези неща човек, питай го и него.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
          Напиши на disem да те води при неговите майстори - те са добри специалисти. Или Соти-Нинджата и той има разбиращ от тези неща човек, питай го и него.
          добре, благодаря.
          LZ1PER

Коментар

Връщам се от майсторите дето ще ми слагат газовото - Казаха че ще ми монтират EasyJet - 1600лв. другия вариант бил Tartarini за 1800 лв. Онова дето го писах за 1200 лв. не става бил някаква българска измислица! Та какво да слагам?

Коментар

BRC, ако не може тогава Тартарини... А най-доброто е VIALLE но го има само за определени модели и струва много пари...
              VPetrov.photography

Коментар

Аз съм с "Изи джета" от три години и съм нямал грам проблем.Казвам ти го от опит.Ако си мислиш,че ще ти падне разхода на газ се лъжеш доста.С каквото и газово да си 20% си ги слагай отгоре.Относно вървенето колкото и да се мъчиш не можеш да усетиш разлика.Просто няма.Цената е тази.

Коментар

Ами слагам Easy Jet-a и това е.Дано и при мен няма проблеми!А иначе цената как е?

Коментар

Re: Газов Инжекцион/за Лада Нива/ 1.7i

Невероятно съм разочарован! Миналата седмица ми поставиха газовия инж. - Easy Jet и след изминаването на 100 км пак дозаредих до горе и се оказва - 17 л. градско - и след излизане извън града с 80-90 км/ч 15л. на 100!!! Колата е на 500 км. все още - нова е! Дали е от това или просто газовото не е настроено както трябва! Като при самия монтаж така наречения майстор каза че неможе да го намаля!
                    Помогнете колеги кой беше с такова газово?

Коментар

Ако искаш аз мога да ти я направя да ти гори много малко-но и няма да върви много и при високи обороти ще глъхне Зависи какво целиш-разход или мощност

Коментар

Вчера пак ти казах! Това няма добре познатите ти кранчета и болчета да въртиш. - Настройката става с Laptopa

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
                          Вчера пак ти казах! Това няма добре познатите ти кранчета и болчета да въртиш. - Настройката става с Laptopa
                          И не само с лаптопа

Коментар

Напълно ми охладня ентусиазма да монтирам газов инжекцион на автомобила.
                            Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Невероятно съм разочарован! Миналата седмица ми поставиха газовия инж. - Easy Jet и след изминаването на 100 км пак дозаредих до горе и се оказва - 17 л. градско - и след излизане извън града с 80-90 км/ч 15л. на 100!!! Колата е на 500 км. все още - нова е! Дали е от това или просто газовото не е настроено както трябва! Като при самия монтаж така наречения майстор каза че неможе да го намаля!
                              Помогнете колеги кой беше с такова газово?
                              Подхождаш малко неправилно което те настройва негативно. Определено от 100км. с газовия инжекцион и общо 500км. за колата не можеш да си извадиш представителна извадка относно разхода както на газ, така и на бензин. Като за нова Нива на тези километри, смятам, че всичко е нормално. Руските коли се нуждаят от разработка, така, че в началото е вероятно разхода да не е като по книга.

Например аз също имах проблеми с разхода (вече ги пооправих ) и винаги съм смятал средно минимум на два резервуара, което в най-лошия случай ми е било малко над 600км. Тази сметка съм я прилагал и при каране на газ преди (сега пак ще слагам и то инжекцион).

Така или иначе вече си направил тази инвестиция и няма връщане назад, освен ако не искаш да изгубиш едни пари, така, че направи поне 3000км. (зареждането е желателно да е от пълно до пълно, не по 10/20лв. и то на една колонка по възможност) на колата и тогава посмятай с ексела за да прецениш кога ще излезеш на нула с инвестицията.

Коментар

Винаги се зарежда до горе и задължително от едно и също място.Всяка газстанция си наглася налягането сама и така влиза различно количество.Отделно от това от близо половин година на повечето места газта е отврат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

Зареждам...
                                X