Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автомобилни газови системи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Добър вариант до изпарителя по-широка тръба а след това без тази плочка и разположението и мисля, че ще е по-добре. Намаляването на въздуха е много драстично но ми се струва, че не е на правилното място. А иначе добре си се справил със степмоторчето за празен ход
    Ако искаш мога да ти покажа как стана при мен и наиастина върши работа. Изпарителят ти мисля, че е достатъчно мощен.
    Може дори да не се наложи дебела тръба за течната фаза
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Банда, колко по дебела тръба да сложа, 8мм е навсякъде. Всички преходници са разпробити за да се увеличи дебита. После разпробих и сондата. Сега се пълни бутилката за норматив. Отпред се лее газ като из ведро и пак не върви.
      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Йори,не се засягай ама така направо от бутилката през троиника и в плочката няма да стане.Обърни внимание с каква скорост и налягане излиза газта от бутилката като и врътнеш кранчето и с каква от маркуча захранващ плочката през изпарителя!Ти просто го удавяш
        Гори ама въри к'о мързи ви да наливате ли?

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen Lilov
          Йори,не се засягай ама така направо от бутилката през троиника и в плочката няма да стане.Обърни внимание с каква скорост и налягане излиза газта от бутилката като и врътнеш кранчето и с каква от маркуча захранващ плочката през изпарителя!Ти просто го удавяш
          Аз от скоро се занимавам с газ и почти нищо не разбирам, но забелязвам, че и тези които се занимават са на същото ниво. Това ми е първата кола на газ.

Коментар

Апропо,беше споменал ,че имаш плочка с по-голям диаметър,пробва ли с нея?Казваш ,че газ се лее из ведро зачи и вятър трябва да фучи здраво. Все пак за образуване на горивна смес трябва да се спази определено сотношение гориво:въздух.Нека колегите помогнат какво е при газта.

Коментар

В пожарникарските справочници го има. Май беше 11 - 16%. Ама тегловни ли, обемни ли ... Забравил съм. Иначе въобще не гори.
              Това е едното ограничение. А после карбураторът трябва да го оптимизира още веднъж по неговите си критерии.

Коментар

Не губи кураж Йори,колко Газки,Джугани и Виетнамки бръмчат на газ по горите дето свалят дърва.Все ще го измислим,щото някак си е по гот да е по евтинко

Коментар

Стефко за изгарянето тоест за окислението на 1кг.бензин са необходими 15.2-15.6кг.въздух/според различни източници/.Ако го отнесем аналогично за газта би трябвало да са тегловни

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen Lilov
                    Стефко за изгарянето тоест за окислението на 1кг.бензин са необходими 15.2-15.6кг.въздух/според различни източници/.Ако го отнесем аналогично за газта би трябвало да са тегловни
                    LZ1HKW
                    Реглаж на преден и заден мост
                    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Знаете ли какво е това? Ако не знаете аз ще ви кажа. Това е една глупост, която не става за нищо. Води се клапан за спиране на изпарената газ и се слага на на маркуча межди изпарителя и плочката. Като замисъл е добро и ще върши работа, но за съжаление на практика не действа защото не затваря херметично. Не е дефектна бройката, всички са такива. Не си го купувайте.

Коментар

Логично. Ако разликата беше голяма, нямаше да става толкова лесно с бензиновите чаркве.

Коментар

Така де, това върши работата на електическия жикльор на празния ход при карбураторите - ако е свързана към него като пуснеш газта на моторна спирачка да не гърми в ауспуха...За нищо друго не служи.
                          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Да, но тези в магазина твърдяха, че това спира изпарената газ и после по лесно палиш а аз нали на разбирам и се набутвам. Затова съм го снимал за да предпазя вас от тази грешка.

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                              Да, но тези в магазина твърдяха, че това спира изпарената газ и после по лесно палиш а аз нали на разбирам и се набутвам. Затова съм го снимал за да предпазя вас от тази грешка.
                              Тия от магазина наясно ли са колко е обема на маркуча и изпарителя в сравнение с генерацията и горивните камери?
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ако някой беше наясно с нещо аз нямаше да се чудя защо не ми върви джипа. Теглото му е 1300кг и ако тичаха всичките тия 220 коня до сега да съм полетял.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X