Обява

Свий
Няма добавени обяви.

LPI-газова уредба работеща с втечнен пропан-бутан.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: LPI-газова уредба работеща с втечнен пропан-бутан.

Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнение
    Явно и ти не си отварял такава уредба.
    - Ако знаеш споделяй!
    -Коли с директено газово впръскване съм "виждал" ,но не се е налагало да вадим помпата.
    -Въпроса ми е за налягането в рейката?

Коментар

Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнение
      фабричната
      http://www.autogas-einbau-umbau.de/m...read&tid=13292
      Явно и ти не си отварял такава уредба.
      Ами аз съм и моята изобщо не изглежда така. По скоро е 2 пъри по-голяма и много по "метална". Имам и снимки някъде, та ако намеря ще кача. Е, може естествено моята да е доста по стар модел и да са ги заменили с по-пластмасови със същите параметри.

Коментар

Не знам защо винаги се намират хора, които пишат за нещо и не знаят за какво точно става на въпрос а още повече, като започнат с някакви научни обяснения как това не става и онова не става. Така Виале използват помпа, която няма нищо общо с бензиновата. Работи в различни режими и налягане, пълни се с масло, по-голяма е и т.н. ICOM ползват помпи предимно на Valbro, като помпата си е откровенно бензинова. Има по американските форуми снимки на различни модели помпи, като на по-големи двигатели съм виждал помпи на Valbro с дебит до 450 литра но все така бензинови. За успокоение на колегите с ICOM искам да кажа спокойно да слагат бензинови помпи и да си карат колите. Има такива които ще изкарат повече и други които ще сдадат багажа по-рано но това вече е въпрос на качество на помпата. Колкото по-голям дебит има помпата толкова по-добре. Тази помпа която е пуснал колегата преди мен я ползват сигурно над 50 процента от автомобилите. Поздрави на всички и дано не съм засегнал някой.
        [FONT=Comic Sans MS]Не може да не може.
        [/FONT]

Коментар

Така е по принцип ICOM работят и с бензинови помпи аз от мое наблюдение и безпаричие на клиентите мисля че не е нужно да се купуват толкова скъпи помпи като оригиналната все пак не е проблем на 30 000 км да направиш едно обслужване с една помпа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X