Обява

Свий
Няма добавени обяви.

LPI-газова уредба работеща с втечнен пропан-бутан.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: LPI-газова уредба работеща с втечнен пропан-бутан.

На тази уредба,доколкото разбрах,се калиброват газовите дюзи по бензиновите на някакъв стенд.Ицо се казва човека,за който говориш.Предполагам,че има някаква тънкост,която може да му е убягнала.Ти рекламация прави ли?Какво се случи?Дай инфо,че е интересно.
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

тъкмо бях събрал за италианския вариант. Че то Опела като гори 20, Вранглера ще иде на 30!!! Интересувам се от решението на казуса. Рекламации не приемат ли тези пичове?

Коментар

Преди години си бях взел Пасат 1,8 от Холандия с монтирано LPI Виали. Датата на монтажа му беше един ден преди първоначалната регистрация на колата. Та това газово нямаше нищо общо с масовите такива. Беше с две паралелно свързани бутилки (струва ми се, че ставаха и за метан). Разхода ми при здраво юркане не беше по-висок от 7-7,5 на сто. На няколко пъти ми прави пачове (в последствие открих, че един от кабелите не дава добър контакт) и тръгнах да търся сервизи. Е такива нямаше. Нашите "майстори" масово ми предлагаха да шунтират електрониката и да работи като "нормално" газово. Няколко дори ми казаха, че ако го разглобят, после не могат го събра. Основният му проблем е цената на придобиване, само че такива газови могат да се свалят от автоморги в Холандия и да дойдат на значително по-добра цена. Много от нашите автоджамбази извършват и такава услуга.
        ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
        LZ1YBB

Коментар

Незнам до колко разбирате от АГУ,но в случая за VIALLE това е марков газов инжекцион и за да работиш с него си има много условия.А като имаш ПЕТИМА клиенти в годината(заради високата цена)не си заслужава.Vialle са на първо място в газовата класация,но и цената е от значение(в България).На пример да изнасяш лед за Антрактида,или пясък за Сахара.
          Последно редактирано от Венци В; 13-05-10, 21:03.
          Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
          АСК Ален Мак

Коментар

Не знам защо на колегата Вектрата му дава такъв разход, но аз карам лек автомобил 2000 кубика, с ICOM и разходът ми е точно 10/100. Бързо караш, бавно караш - все 10/100. Превключването на газ става след около 20-30 секунди, не са необходими никакви 10 км. С една дума съм много доволен от нея.
            На толкова години станах, а още не съм видял катафалка с ремарке!

Коментар

От: До: LPI-газова уредба работеща с втечнен пропан-бутан.

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
              На Руй Планина...
              Така или иначе колата ми е с оригинално поставен ГИ ВИАЛЛЕ ,който за съжаление не работи.От близо година търся сервиз,където могат да кажат какъв е проблема/както и да го отстранят/.Потърсих из мрежата мнения за сервиза на Руй Планина,но повечето хора които са го посетили не са доволни.Някой ходил ли е там,разполагат ли със софтуер за ВИАЛЛЕ,изобщо струва ли си да пропътувам 400км в едната посока,за да ми я оправят?

Коментар

От: LPI-газова уредба работеща с втечнен пропан-бутан.

До колкото знам от приятели, ходели там - софтуер имат, но умения и желание не. Освен това и цените не са никак ниски.
                Много неща може да се поправят на тези инжекциони и без да се пипа софтуера...
                Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

В Истамбул има сервиз на Vialle.
                  АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от vetsi71 Преглед на мнение
                    В Истамбул има сервиз на Vialle.
                    Благодаря.За там не се бях сетил.

Коментар

Моето лично мнение е,че тази система не е за БЪЛГАРИЯ.VIALLE изка качесвена пропан-бутан газ(процентно състояние 60/40)където в БГ го няма.Дефектите са най-често помпа или дюза.
                      АСК Ален Мак

Коментар

Имат ли изпарител или не тези уредби? На скоро си купих кола която е внос от Холандия преди неизвестно време и ме гложди от вътре с такава газова ли е или не. На бутилката не пише нищо, а на талона пише Втечнен нефтен газ/LPG.
                        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                        Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                          Имат ли изпарител или не тези уредби? На скоро си купих кола която е внос от Холандия преди неизвестно време и ме гложди от вътре с такава газова ли е или не. На бутилката не пише нищо, а на талона пише Втечнен нефтен газ/LPG.
                          Не.Нямат.Ако по компа някъде пише ВИАЛЛЕ и има помпа в бутилката ще си мноооого доволен от вървеж и разход...
                          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Петров Преглед на мнение
                            Не знам защо на колегата Вектрата му дава такъв разход, но аз карам лек автомобил 2000 кубика, с ICOM и разходът ми е точно 10/100. Бързо караш, бавно караш - все 10/100. Превключването на газ става след около 20-30 секунди, не са необходими никакви 10 км. С една дума съм много доволен от нея.

Здравей и Честита Нова година! Можеш ли да ми напишеш едно и-мейлче на stefcitroen@abv.bg, за да обменим малко опит за АГИ ИКОМ и да те попитам нещо относно нея. Благодаря предварително.

Коментар

някой ще ми каже ли колко струва нова помпа ,защото моята изгоря на 40хил. ако предлага някой моля да пише

Коментар

Аз поръчвах две три от Америка ако искаш мога да те уредя. За каква кола става на въпрос? Идва за около 2 седмици.
                                [FONT=Comic Sans MS]Не може да не може.
                                [/FONT]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X