Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Tucson 2.7 + Romano. Проблем с настройките

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Tucson 2.7 + Romano. Проблем с настройките

Първоначално публикуван от djendov Преглед на мнение
    ..... И така докато сведа бързия трим до минимални стойности. Какво мислите?
    и колко е на бензин?
    ВАЗ 2102 СС пакет проект 4х4
    Е250 1998-продаден
    Субару Пустош

Коментар

От: Tucson 2.7 + Romano. Проблем с настройките

Днес се качих на магистралата и пуснах нова настройка. Като настъпя рязко газта и забиваше за секунда, като точката отиваше м/у 500 и 1000 оборота, към 2-2,5мс инж.време. След това скачаше на около 16мс и после тръгваше да ускорява. Затова намалих доста стойностите там. Всичко под 100 съм го намалял за да спре да забива. Оправих старта, но след това ускоряваше бавно. Спомних си единия майстор ми беше казал, че колата иска по-бедни стойности там, за да върви по-добре. Затова на 16-18мс намалих всички стойности до 6000 оборота. Започна да върви по-добре. Реших да намаля и другите стойности, но ми изкарваше над 15% бърз трим, затова ги върнах. В момента корекцията по трим е доста малка, но съм спрял адаптацията по ОБД, за да не ми обогати IDLE-a и да почне пак да ми се дави там. Виждам, че ми е много груба графиката, какво ще ме посъветвате? На око да омекотя малко прехода м/у съседни стойности, да не е така суров? Освен това гледам на други коли горния десен ъгъл на таблицата пак се обеднява малко. Да обедня ли и моя?
      И едно БЛАГОДАРЯ за всички колеги, които отделят от времето си за моите дертове
      Поздрави,
      Николай

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:moi opit.jpg
Прегледи:1
Размер:195.7 КБ
ID:5636849
      Хюндай Туксон 2.7 V6 4x4
      a.k.a. Паркетник ;)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X