От: Монтаж на газова уредба Opel Astra F C14SE и няколко въпроса.
Тая вектра не и трябват никакви ламбда емулатори, чека да си свети, ако те дразни му махни крушката , знам за две дето чека им свети с години и си карат без ядове, това на C20NE, третата - моята, светеше понякога. Пък за тоя моно...
, знам за две дето чека им свети с години и си карат без ядове, това на C20NE, третата - моята, светеше понякога. Пък за тоя моно...

Тая вектра не и трябват никакви ламбда емулатори, чека да си свети, ако те дразни му махни крушката
 , знам за две дето чека им свети с години и си карат без ядове, това на C20NE, третата - моята, светеше понякога. Пък за тоя моно...

. През останалото време се пали направо на газ и се тръгва най-много след 30-тина секунди работа на място докато натисне добре маслото.
. През останалото време се пали направо на газ и се тръгва най-много след 30-тина секунди работа на място докато натисне добре маслото.

Коментар