Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газ Браун в автомобила-що е то и има ли почва у нас

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Газ Браун в автомобила-що е то и има ли почва у нас

Не риви, те парите ще дойдат от перпетууммобилето и пръдливият газ които като нищо можеш да търгуваш. Страничните доходи на модераторите не се облагат с данъци от форума.
    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Подигравате се с перпетуума, ама вече 500-600 години го разработват,....откриват. Време му е вече да се открие.

Я. Сега загледах заглавието на темата.

Газ Браун в автомобила-що е то и има ли почва у нас

Давам точен отговор: У нас няма пова. У вас, не знам.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
        Няма кой да те пусне да продаваш енергия на ЕРП. Това е за строго техни хора.
        Ми то затва е 20 до 50 хиляди, зависи колко трябва да си убеждаващ. Поне така си мисля де, не говоря от опит...

Коментар

"И все пак тя се върти"
          Не е зле човек да се замисли...
          Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
          Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
            "И все пак тя се върти"
            Мисли де?

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
              "И все пак тя се върти"
              Eто що продукция бълват, много още има. Може бизнес някакъв да има, като Холивудския. Не съм гледал ни един от тия филми. Айде някой да пробва и да обажда кое ще работи. Мислех да питам Стефан дали ще се навие покрай ТНТМ-то. Ама казаха, че трябва да си нося тояга, той после знае какво да прави.
              Energy from the Vacuum / Енергия от вакуума (2010)

Episode 01 - Introduction
              Episode 02 - John Bedini
              Episode 03 - The Chung Experiment
              Episode 04 - Howard Johnson
              Episode 05 - Hidden Electrodynamics
              Episode 06 - Inside Radiant Energy
              Episode 07 - Teslas Impulse Technology
              Episode 08 - Challenging 2nd Law of Thermodynamics
              Episode 09 - Moray, Sweet and Antigravity
              Episode 10 - The Kromerey Convertor
              Episode 11 - Magnetic Gates
              Episode 12 - Petrovoltaics and the Faraday Motor
              Episode 13 - Electrodynamics
              Episode 14 - Lockridge Device
              Episode 15 - Seeking Overunity
              Episode 16 - Equilibrium, Entropy and Energy
              Episode 17 - The Tape Drive Motor
              Episode 18 - Transmutation
              Episode 20 - The Cejka Files
              Episode 21 - Backstage
              Episode 22 - Bedini 16GT Monopole Motor Debut
              Episode 25 - Monopole master-class 2

Коментар

Аз имам две питания и не се заяждам или най малко искам да обидя някого ,неслучайно ги задавам тук ,просто сигурно ще си струва да прочета отговорите, за разлика от друго място.
                Първият е : ако не знаем зависимостите на цикъла на Карно и принципа на работа на хладилната машина как ще ни изглежда 1 BTU = 0.00029307107017 kWh и твърдението на TOSHIBA че модела им RAS-281NDR1 NEW SUPER DAISEIKAI има СОР 6.7 (няма да давам стойности на отдавана мощност че ще станат повод за лесен отговор) смятам че доста хора ще могат да си сметнат какво значи това.Инсталираната му мощност е 1800W а се води в клас 28000BTU.
                Втория ми въпрос е продиктуван от дезинформацията в един от постовете ,нарочно няма да казвам кой в които се цитираше мнението на председателя на Българско водородно общество ,за сметка на тази дезинформация аз ще дам линк към дейността на въпросното дружесто където може да разгледате тази тема и да установите смущаваща насока на нучните изследвания в три (малко по нататък ще дам четвърти) водещи ВУЗ-а за импулсната електролиза и това че тя май "предполага протичането на нефарадееви процеси".
                Ето и линк към четвъртия ВУЗ .

ПП Пак напомням не търся конфронтация ,ако нямате добронамерен отговор спестете си жлъчния ,аз не държа да водя дискусия искам да ги възприемете като отрезвяваши тези въпроси защото касаят газ чиито качества не познаваме (но и не познаваТе).
                Винаги такива теми касаят устройство произвеждащо анемично количество газ ,и мненията ви описват ефектите от такова количество .Ами ако с повишаването му нещата стават различни ?Не се правя на знаеш, а на съмняваш се .
                Посетете сайта ми : http://mashini-plazmeno-riazane.com

Коментар

Простичко е. Влагаш енергия, получаваш газ. После изгаряш тоя газ, и получаваш енергия. Можеш ли да получиш повече енергия от вложената?

Те могат да правят какви ли не опити и магически импулси за да повишат КПД-то на процеса, но над 1-ца няма да го направят. От там и безсмислието му още по дефиниция за целите, за които правещите автомобилни бълбукатори искат да го ползват.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Спарки, да не пише друг от твоя комп , това е доста под нивото ти ,можеш и повече.Това е много опростенческо ,дори не е обяснение .Това за КПД-то не е достатъчно, не само за браунгаза ,ами за Тошибата ? Шарлатанска фирма нали лъже за КПД-то на климатика ?

Коментар

Първоначално публикуван от stivemaster Преглед на мнение
                      ...
                      Ето и линк към четвъртия ВУЗ ....
                      ПП Пак напомням не търся конфронтация ,ако нямате добронамерен ....спестете си жлъчния...
                      Винаги такива теми касаят устройство произвеждащо анемично количество газ ,и мненията ви описват ефектите от такова количество .Ами ако с повишаването му нещата стават различни ?Не се правя на знаеш, а на съмняваш се .
                      Наистина се съмнявам във всичко,и точно за това и във ВУЗ,не само в този.А усърдието и трудолюбието след дадена възраст,не съм склонен да ги приветствувам с умиление.
                      А тези простотии се правят от името на всички ни.
                      Даника
                      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

уикипедия казва друго нещо за нефарадеевите процеси. След безпричинното присвояване на наименованието "браунов газ", както и "горивна клетка", се съмнявам за поредната кражба на име "по грешка".
                        Някак дразнят изброените, какво е мнението на набедената страна по въпроса?

Коментар

Абе дали е грешка ще видим, очевидно при тази електролиза, резултатите не се подчиняват на законите на Фарадей . Друг е въпроса защо, може да е като КПД при климатиците.
                          Това не са отговори, но все пак са по втория ми въпрос, а по повод първия ?

Коментар

Първоначално публикуван от stivemaster Преглед на мнение
                            Спарки, да не пише друг от твоя комп , това е доста под нивото ти ,можеш и повече.Това е много опростенческо ,дори не е обяснение .Това за КПД-то не е достатъчно, не само за браунгаза ,ами за Тошибата ? Шарлатанска фирма нали лъже за КПД-то на климатика ?
                            Климатика е просто вид термопомпа. Взима енергия отвън и я вкарва вътре, или обратното. Пак е с КПД под 1-ца. Аз и със 100 ватова помпа мога да те сгрея много добре, ако смуче вода от гейзера наблизо. Което собствено върши климатика. Значи ли това че от 100 ватовата помпа вадя 3-5 киловата, понеже пръска топла вода с дебит, за чието сгряване за нужни 3-5 киловата?

А обяснението ми е опростенческо за да го разберат максимален брой хора и да спрат да поддържат тая машина за балъци, защото е точно това и нищо повече.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Че то вяка термопомпа има кпд>1, ако мериш само тока от контакта. Мери и топлинната енергия която взема от другаде, и веднага всичко си идва на мястото.
                              Продължавам да не знам какво е "браунов газ". Всички класически газове са браунови. Или тоя Браун е някой друг? Или тая смес от водород и кислород, е с друга стехиометрия, не 2:1?

Коментар

Стига го лъгахте човека. Истината е, че климатиците са пълни с микс от браун и crown газ и затова са толкова ефективни. Приказките за фреона са за балъците!
                                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X