От: Газ Браун в автомобила-що е то и има ли почва у нас
Благодаря за инфото. Поздрави
Благодаря за инфото. Поздрави
сори, ма не съм го срещал това. Ще търся още теми за бълбук машинарии, като ми остане свободно време, да се посмея... Ако и това не е убедило лакомите за горива "без пари" мозъци, колко чини тая идея... Значи опитите на Ясен и Спарки са си борба с вятърни мелници... уважавам усилията им и им пожелавам да продължат в същия дух и да не се поддават на провокации, защото в една от темите Спарки доста втвърди тона към опонентите... Що се отнася до твоя приятел, той се е убедил, че откривателството си е неблагодарен и губещ време и пари процес. Всяка надежда, че чрез любителски занимания в неразработена област на нещо стратегически важно като енергоносителите, може да се постигне задоволителен от икономическа гледна точка резултат, са просто една прекрасна, но за жалост неосъществима мечта. Подтик за такъв род занимания би трябвало да бъде или любопитството или съзнателна жертва на ползу роду... и ако се случи немислимото и се открие "манната небесна", резултатът или трябва да се покаже веднага на целия, ама на абсолютно целия свят, като се вземат мерки за анонимността на източника, или трябва да си остане абсолютна тайна на притежателя си... Поне аз така мисля... Ентусиазмът за поливане на нещо наистина сгрява
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Днес.
Коментар