Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газ Браун в автомобила-що е то и има ли почва у нас

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Газ Браун в автомобила-що е то и има ли почва у нас

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Не бе, той те праща да четеш. Писането е после. Особено ако откриеш трета форма на торсионното поле - различна от досега разглежданите разредена и сгъстена.
    Аааа, вдянах, щото както ме е тръшнал грипа се препотих 3 пъти от притеснение що ме праща там, ама темата е готина...

То нямаше ли и лява и дясна и една дребна, мъркаща
    Последно редактирано от dido_ig; 02-04-13, 00:26. Причина: допълнение и правопис :–(

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
      A, знам аз. Деметра-Гея ....
      Въпросната фирма също е много интересна, говоря за началния й капитал или трябва да се каже "Учредителен капитал", не съм сигурен. Интересен е както размерът му, така и вида на вноската

Коментар

Браун газът е ясен. Гледам някакви нови оферти - за генератори на "Crown газ". Били в пъти по-евтини и производителни.
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
          "Crown газ"..
          Brown
          Crown
          Drown
          Erown

..колко ли газа още ще се появят...?

Коментар

Тактиката е явно като при вълшебните магнити. Като обръснат балъците с такива за намагнитване на гориво се появявят такива за баланс на кръвното, стръвното, ерекцията.... Явно ще пренасочват паричният поток към "новият", уникален, по-ефтин и производителен..бълбукатор. Мамка му, замислям се дали и аз да не взема да сътворя един например DRAUN газ-бълбукатор!? Току виж съм надиплил пачките чух че давали по тв-то оня с ггривната за баланс станал милионер.

пп аз докато го метна у форума и Вени ми гепи идеята
            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от dido_ig Преглед на мнение
              ...
              Преди двайсетина години правих едни регулатори на мощност, които пропускаха определен брой полупериоди на променливото напрежение, като превключването на товара ставаше само при пресичането на нулата.
              Чудя се, колега, какво би станало ако товарът с определен импеданс се включва и изключва примерно при двата максимума на амплитудата и ако активната съставка е не повече от половината от общото съпротивление. Чудя се освен това какво би отчитал електромер за активна енергия в такъв случай.
              Зависи къде от кого какво очакваме,но общо взето всичко,което се случва с автоматичен и правилно оразмерен предпазител-Менте.Идвата електромера-механичен и електронен,ще отчитат много различно.
              а и на Мирчо се антени са му,та кой знае какво прихваща.
              Последно редактирано от veskov; 02-04-13, 19:55. Причина: п.п. по темата
              А тези простотии се правят от името на всички ни.
              Даника
              Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                Brown
                Crown
                Drown
                Erown

..колко ли газа още ще се появят...?
                Знам ли. Ако всеки следващ сваля разхода наполовина от предишният, някъде към края на азбуката ще стане съвсем приемлив.
                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                  Зависи къде от кого какво очакваме,но общо взето всичко,което се случва с автоматичен и правилно оразмерен предпазител-Менте.Идвата електромера-механичен и електронен,ще отчитат много различно.
                  а и на Мирчо се антени са му,та кой знае какво прихваща.
                  С какви разлики ще отчитат и в "+" или "-"?

Я кажете повече за Мирчо, ако обичате.
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Електронният в+,другият-все му е тая,може и в-.Мирчо е пич,луд от малък,но не може да се опише ей така.
                    А тези простотии се правят от името на всички ни.
                    Даника
                    Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                      С какви разлики ще отчитат и в "+" или "-"?
                      Лошото в цялата работа е, че наистина няма никакво значение, дори и да ти отчита половината от това, дето реално го черпиш. Може би, преди години не е било така.
                      От както се обособиха ЕРП-тата, основната им цел е да намалят несанкционираното ползване на ел. енергия. По нашия край, ЕОН(сега Енерго Про) следи в реално време, дали ел. енергията, която постъпва в даден клон се отразява вярно от електромерите в края на разклоненията и ако сборът от показанията на всички "изходящи електромери", се различава от показанието на "входящия" с повече от допустимите загуби, следват мерки. В състояние са да изключват автоматично такива клонове(в това не съм съвсем сигурен). Те затова сменят масово електромерите с електронни.

Единственият начин да се излезе на плюс от отношенията между ЕРП и потребител са слънчевите панели, но не да се складира ел. енергия в акумулатори, щото там цените са безумни, а да се продава ел. енергия на същото това ЕРП. За жалост и там нещата са така сложени, че трябва доста да се смята, дали няма да се окаже "залудо работи, залудо не стой" цялата работа. А и инвестиция от 20 до 50 хиляди едва ли е по силите на всеки. бълбукаторите също вършат работа, ама да ги продаваш...
                      Като говорим за енергия, храна и вода - все неща без които не може, на ниво оцеляване, какви по-добри инструменти има, хем да сме с празни джобове, хем да слушкаме... Дано да не намерят начин да ни мерят въздуха, че тогава си е.. м....та.
                      Горе главата и газ до ламарината на джипките!

Коментар

Няма кой да те пусне да продаваш енергия на ЕРП. Това е за строго техни хора.

Коментар

.....Особено ако откриеш трета форма на торсионното поле - различна от досега разглежданите разредена и сгъстена.
                          Ми не си чел. Третата форма на торсионните полета е наклонената. Открита е вече. Използва се за поправяне (повдигане) на спаднал наклон. Уреда се доставя гарантирано анонимно и в дискретна опаковка....

ПП Ясене, как се открива нов раздел? Като няма раздел "За перпетума" пропускам купона.
                          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                            ПП Ясене, как се открива нов раздел? Като няма раздел "За перпетума" пропускам купона.
                            Мрънкаш на Венци. Ама може да те сложи да го модерираш, така че премисли.

Коментар

Мрънкаш на Венци. Ама може да те сложи да го модерираш, така че премисли.
                              Е сега работата на Вальо се упърде яко, но пък може и да е полезно. Един куп народ си кара Фтонобилите с клозетен газ/метан/.
                              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Ne щем модератор. Малки са ви заплатите.
                                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X