Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с водоструйка Bosch

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с водоструйка Bosch

Здравейте!Дадоха ми една стара водоструйка K.E.W. Hobi,на която копчето за включване на задържаше и го смених с друго.Като я пуснах работи постоянно,без да спира като пусна пистолета.А и струята и много слаба.Реших че има нещо запушено в нея и захванах да разглобявам и естествено маслото и изтече.Видимо няма нищо запушено,но ще я накисна в препарат за котлен камък та да се очисти.В темата чета че тези машинки имат преостати за изключване на мотора,но на мойта такъв не открих.Възможно ли е този модел да няма и да си работи постояно мотора,като гледам на табелката е от 89год.

Коментар

Здравейте, някой може ли да ми каже как се свързват 4-те кабела за бутоните -Вкл./Изкл.

bosch aquatak 1200 plus
      на сушата и град помага

Коментар

Първоначално публикуван от robocop Преглед на мнение
        Здравейте, някой може ли да ми каже как се свързват 4-те кабела за бутоните -Вкл./Изкл.

bosch aquatak 1200 plus
        Бутона (ключа) трябва да е двоен (две отделни вериги) и прекъсва едновременно и фаза и нула.
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
          Бутона (ключа) трябва да е двоен (две отделни вериги) и прекъсва едновременно и фаза и нула.
          Така ако се ориентираш и ми кажеш на кой цвят къде му е мястото по ще те разбера.
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image0276.jpg
Прегледи:1
Размер:185.6 КБ
ID:5631846
          на сушата и град помага

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X