Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Унимог или Пинц?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Унимог или Пинц?

Интересно филмче. Хората са на ретро-офроуд парад Пинца се представя прекрасно, май през повечето време влачи онова джипче със сваленото челно стъкло (не знам какво е), а и е най-активен при изваждането на закъсали. Унимога се мярна епизодично, не се разбра с какво вадиха Джугана, но мисля че най-вероятно е именно той (Унимога).

Последно редактирано от davc; 29-01-12, 13:11.
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

В момента и аз клоня повече към Пинц. Имаше един в Белгия за нормални пари, но замина много бързо докато се усетя...
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

А какво значи нормални пари? Защото тук един комшия, джамбазин от кариерата специализиран по Швейцария (сигурно има едни петдесетина "Г"-та внесени) твърди, че може да докара за 8-12хил. лв. Като двуосен, или триосен - нямало особено отношение към цената. Това за екземпляри отпреди `78-ма, с въздушният двигател значи, най-елементарните бордови модификации.

Коментар

Ето нещо подобно: (даже адреса е в моя квартал)
          http://www.willhaben.at/iad/gebrauch...?adId=34743246
          Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
          Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
          Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Първоначално публикуван от Faca Преглед на мнение
            Ето нещо подобно
            Това "свети" та е и фургон.

Коментар

Аз искам бордово. Иначе това изглежда добре, а и си има регистрация. Незнам по тия ширини как са пазарлъците....
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Eто и аз какво спазарих лятото, всичко стъпи на около 3000 евра, но и си беше малко на късмет.
                Прикачени файлове
                Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Аз изтървах едно на около 5к. С автовоза и регистрацията щеше да дойде пак нейде там. На малко километри и в много добро състояние.

Коментар

Aми това е с първа регистрация 15.05.72г. и беше само на 1300км. от швейцарската армия, явно ги е навъртело като са го подмотвали насам натам малко звучи като виц ама си е така, гумите се беха нацепили явно оригиналните още, цяло лято го тараляскахме на един обект горе във Ст. планина и нещяха да гръмнат(сега е с нови) и интересното е че нищо ама нищичко му няма след толкова висене след като го подкарахме, иначе съм много доволен от тая гад ако не беше тя незнам колко УАЗ-ки щехме да изпишеме, другия вариант беше да пазариме некой мангал със един табун катъри да качат всичките материали до горе.
                    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Да попитам, ако има някой по-сведущ по формалностите в автотранспорта: Възможно ли понятие: "Триосен лек автомобил"? А-бе с две думи накратко - някакси за Пинцгауер 712 да не се дължат хиляда лева винетна такса. Да се регистрира като пътнически със до девет (вкл. това на водача) места е елементарно, също и под три тона и половина общо тегло, но какво дтава с трите оси!

Коментар

Осите мисля, че нямат голямо значение а само теглото. То колко е на триосния? За най-сигурно запитване в КАТ.

Коментар

Над 3,5т, но не достига 4т - за разните каросерии - като полезният товар е 1,5т.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X