До: ГАЗ 63 Молотовка срещу ГАЗ 66 Виетнамка
Вярно че са си за музеите ама то май всичко ни е за там.Че и мисленето ни даже.
					Вярно че са си за музеите ама то май всичко ни е за там.Че и мисленето ни даже.

Редовата береш ядове с авансатора (аз имам една кофа счупени авансатори) ако го завариш не може да променя ъгъла на впръскване и като я нагазиш пуши абе се е ......й
Тука във форума видях една уазка врачанска с перкинс с помпа от ивеко роторна това май е истината.Поздрави

Редовата береш ядове с авансатора (аз имам една кофа счупени авансатори) ако го завариш не може да променя ъгъла на впръскване и като я нагазиш пуши абе се е ......й
Тука във форума видях една уазка врачанска с перкинс с помпа от ивеко роторна това май е истината.Поздрави
.Често караме заедно с колега със заварен авансатор.Има разлика в работата на двигателя и като дадеш рязко газ пуши ужас.Иначе от  перкинсчето  съм си доволен.Предишния двигател издържа 200000км. при всекидневни яки разтривки

?!Повечето хора не си и представят че кола на 25 и малко над тях е млад старовремец (янгтаймер).То,моята си е стар старовремец но това е друг въпрос.Има време до Спасовден и останалите мероприятия.Извинявайте за лиричното отклонение.Според мен в този случай не трябва да се гледат годините на въпросната техника.Има си други,в пъти по-важни критерии.Щом им върши работа и на 100 години да е,кой го интересува...

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар