Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да представим камионите с които работим.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да представим камионите с които работим.

Идеята е заимствана от тракторския подфорум. Колеги да си представим камиончетата, който ги пришпорваме за лични нужди или ни изкарват хляба. Започвам аз - ето го мойто Волво ФХ 12 340к.с, тристранен самосвал. Поздрави Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0165.jpg
Прегледи:1
Размер:131.8 КБ
ID:6022250Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0166.jpg
Размер:114.9 КБ
ID:6022251

От: Да представим камионите с който работим.

Един от най-истинските камиони, произвеждани изобщо. Имал съм удоволствието да обиколя Европа многократно с такъв, само че влекач с ремарке. Много здраво желязо- вече не правят такива...
    На сърбела майката му е чесането.
    Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Това е 60ката при камионите...
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Здравейте,аз пък да се похваля ,че за 5 години в СО-МАТ на фирмата МЕРЦЕДЕС не бих изневерил това си е мое лично мнение и в кръга на майтапа имаше колеги от Бургас най добър камион -Волво,Русенлии -Ивяко и така на татък ,само да ги слушаш от страни поздрави на всички.

Коментар

Идеята хубава, ама авторът да помоли някой модератор да му оправи заглавието и първия пост срещу скромно възнаграждение... Че в момента не се разбира много за какво иде реч.

Жокер: Един камион, коЙто; няколко камиона, коИто...
          Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

Ето го и чудото на руският автопром, Зил 131 оригинален мотор газ/бензин. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0167.jpg
Размер:173.1 КБ
ID:5509141Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0168.jpg
Размер:211.0 КБ
ID:5509142

Коментар

От: Да представим камионите с които работим.

С тия гуми в калта си за никъде . Ето го нашия Камаз вършеше ни чудесна работа да си караме материали и машини докато не въведоха лицензите . Вече повече от две години седи в клетката като паметник . На 100 000 километра и съм то гледал като мой . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:HPIM6018.jpg
Прегледи:9
Размер:132.6 КБ
ID:5509154
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Зил-а се ползва за превоз на бали сено и слама от по-трудни терени, за тази работа е перфектен. Не го ползвам за подвоз на дърва.

Коментар

На времето в казармата имахме един такъв транспортен . Бяха му качили шосейни гуми и разликата във вървенето и шума на асвалт беше огромна но в кал потъваше за секунди въпреки трите моста . Ползвахме го да караме хората и храната на високите ретранслатори . Камаза в тая си конфигурация е по проходим от 131 с шосейни гуми .
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Чудесен, обаче за да ти излиза сметката сега, трябва дървата да са крадени!!!
                    Тези новите закони обезмислиха доста деиности.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uralkran.jpg
Прегледи:2
Размер:79.1 КБ
ID:5509497Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Zil133b.jpg
Размер:70.7 КБ
ID:5509496Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0089.jpg
Размер:131.1 КБ
ID:5509495Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Размер:88.6 КБ
ID:5509498ето ги и моите работници.сега горедоле са вьв почивка,но като излезне работа започват.

Коментар

Да представя и аз още едно руско чудо на 50-те години на миналия век. ЗиЛ 157К произведен 1969г., семейно притежание от 2007г., закупен от МО. Използваме го предимно за лични нужди на село. До въвеждането на задължителните тахографи е минаван редовно на техн. преглед. Тези дни правя проучвания по пунктовете за ГТП, за възможността за минаването на преглед без тахограф.
                        За предимствата и недостатъците е писано много, но ще отбележа само устойчивостта му на страничен наклон, като +, и физическата сила на водача, необходима за управлението му, като -.
                        Прикачени файлове

Коментар

Как ще мине без тахогрдаф. С новите промени от няколко години, трябва всеки автомобил над 3,5т да е с тахограф. Намерих едно бусче наскоро над 3,5т и ги питах в ДАИ как мога да го подкарам. Казаха ми че трябва да има тахограф, но ако го слагам сега ще трябва да е дигитален. Другото което е че всички аналогови тахографи от 2014 трябва да са подменени с дигитални.

Коментар

тия от прегледите са/неми се говори/до 50 км. за лични нужди нетрябва тахограф. и ако е за горски или селскостопанска деиност сьщо. но никои не го казва или признава това нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от zil131 Преглед на мнение
                              тия от прегледите са/неми се говори/до 50 км. за лични нужди нетрябва тахограф. и ако е за горски или селскостопанска деиност сьщо. но никои не го казва или признава това нещо.
                              Тогава в ДАИ защо ми казаха че трябва да има тахограф. Казах им че е за лични нужди. Те ми казаха че единственото изискване за всички превозни средства над 3,5т е тахограф. Не се изисква професионална компетентност, нито психо. Само че има една нова подробност. Водачите, които придобиват сега категодия "С" трябва да изкарат курса за професионална компетентност, за да им извадят книжка от КАТ.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X