Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Да представим камионите с които работим.
Свий
X
-
От: Да представим камионите с който работим.
Здравейте,аз пък да се похваля ,че за 5 години в СО-МАТ на фирмата МЕРЦЕДЕС не бих изневерил това си е мое лично мнение и в кръга на майтапа имаше колеги от Бургас най добър камион -Волво,Русенлии -Ивяко и така на татък ,само да ги слушаш от страни поздрави на всички.
Коментар
-
От: Да представим камионите с който работим.
Идеята хубава, ама авторът да помоли някой модератор да му оправи заглавието и първия пост срещу скромно възнаграждение...Че в момента не се разбира много за какво иде реч.
Жокер: Един камион, коЙто; няколко камиона, коИто...Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...
TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99
Коментар
-
От: Да представим камионите с които работим.
С тия гуми в калта си за никъде . Ето го нашия Камаз вършеше ни чудесна работа да си караме материали и машини докато не въведоха лицензите . Вече повече от две години седи в клетката като паметник . На 100 000 километра и съм то гледал като мой .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
На времето в казармата имахме един такъв транспортен . Бяха му качили шосейни гуми и разликата във вървенето и шума на асвалт беше огромна но в кал потъваше за секунди въпреки трите моста . Ползвахме го да караме хората и храната на високите ретранслатори . Камаза в тая си конфигурация е по проходим от 131 с шосейни гуми .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Да представя и аз още едно руско чудо на 50-те години на миналия век. ЗиЛ 157К произведен 1969г., семейно притежание от 2007г., закупен от МО. Използваме го предимно за лични нужди на село. До въвеждането на задължителните тахографи е минаван редовно на техн. преглед. Тези дни правя проучвания по пунктовете за ГТП, за възможността за минаването на преглед без тахограф.
За предимствата и недостатъците е писано много, но ще отбележа само устойчивостта му на страничен наклон, като +, и физическата сила на водача, необходима за управлението му, като -.
Коментар
-
Как ще мине без тахогрдаф. С новите промени от няколко години, трябва всеки автомобил над 3,5т да е с тахограф. Намерих едно бусче наскоро над 3,5т и ги питах в ДАИ как мога да го подкарам. Казаха ми че трябва да има тахограф, но ако го слагам сега ще трябва да е дигитален. Другото което е че всички аналогови тахографи от 2014 трябва да са подменени с дигитални.
Коментар
-
Първоначално публикуван от zil131 Преглед на мнениетия от прегледите са/неми се говори/до 50 км. за лични нужди нетрябва тахограф. и ако е за горски или селскостопанска деиност сьщо. но никои не го казва или признава това нещо.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар