От: Дилема с ГАЗ 66
Прочел съм всичко, той ще си се оправи,като му писне всяка есен да сваля скорости.Тази есен се случи да хода 3-4 пъти в гората заедно с друга виетнамка.А тя е с перкинс и зилова кутия.Товарим еднакво до предния капак и караме по един и същ маршрут. Няма стигане
просто върви по бързо.По мое лично мнение ефекта идва от зиловата кутия,защото пак според мен, от всички руски недоразумения,газковата скоростна кутия е най голямото с което съм се сблъсквал.Мечтата ми е за някакъв хибрид,като Зил 131 с блокажи,но да се включват от водача,а не когато дифа прецени.Защото ,виетнамковите диференциали са следващото руско недоглеждане.Признавам че е уникално проходима виетнамката ,но като се стъпи на страничен наклон или на твърда настилка, все се чуда дали ще се прибера или нещото дето щрака и пука отдолу ще изхвърчи и ще ми се забие в опулената физиономия
Прочел съм всичко, той ще си се оправи,като му писне всяка есен да сваля скорости.Тази есен се случи да хода 3-4 пъти в гората заедно с друга виетнамка.А тя е с перкинс и зилова кутия.Товарим еднакво до предния капак и караме по един и същ маршрут. Няма стигане
Коментар