Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дилема с ГАЗ 66

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Дилема с ГАЗ 66

Въпрос към колегите ,които карат или притежават "виетнамки" фабрични (не преправяни ,като по горе снимана и описана ) .
    Каква е последователността на местене на лостовете за да изключа предния мост?
    От лостове имам предвид скоростен и двата до него по малки ,които влизат в раздатката . Нещо не ми се получава та реших да попитам тука преди да вложа повчеко сила. Уж всичко беше ок ,а ....... нещо пропускам.

Коментар

Лоста за бързи-бавни трябва да е на положение бързи/по спомен напред/ или неутрално за да изключиш предния мост/положение назад/. Съответно включването на бавните трябва да става след включването на предния мост/има блокировка/.

Коментар

Инжектор и ежектор са различни неща В случая си искал да направиш второто.
        Боя се че създаденият вакуум от ежекторната помпа, дори да работи няма да е достатъчен. Алтернатор с вакуум помпа е решението. Има куп автомобили с такъв.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от монио Преглед на мнение
          [ATTACH=CONFIG]541081[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]541082[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]541083[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]541084[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]541085[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]541086[/ATTACH]Готова е и конзолата на съединителя- поставена .Зиловия съединител се натиска механчно с лостове ,а виетнамковия е хидравличен заради повдигащата се кабина ,от там идва сложността. Допълнително се усложнява на този модел ГАЗ66 ,че съединителя е двойно действащ , а именно че съединителя трябва да може да се натиска от кабината за превключване на скорости за движение , и от задният край на камиона за превключване на скоростти при сондиране . Всъщност при движение се ползва скоростната кутия след двигателя (класически) ,а за сондиране се ползват класическата след двигателя ,и още една поставена в каросерията (две скоростни кутии една след друга ). Снимки като се размразим ,че ни натисна пак времето.

Здравейте някой може ли да ми каже дали мерцедесов двигател ставали да се сложи на на газ66

Коментар

Здравей те.Купих Газ66..С перкинс е 4 цилиндров..
            Искам да ме посъветвате от кой точно модел мерцедес най хубаво става двигателя ...
            А за перкинса къде мога да намеря турбо,че моят двигател е без турбо...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X