От: Кой е по-добър? ЗИЛ 157 срещу ЗИЛ 131
Цената на Джилязото е височка...
Та затова...
Не знам, колко точно тежи, ама за да го режат, значи имат, бая файда... Гледат или да го пробутат, на някоя "риба", за 2но повече кинти или в скрападжииницата... Пък и го практикуват от бая време, пуста му и работа.. Разпиляха всичко за скрап...
Първоначално публикуван от jack52
Преглед на мнение
Та затова...
Не знам, колко точно тежи, ама за да го режат, значи имат, бая файда... Гледат или да го пробутат, на някоя "риба", за 2но повече кинти или в скрападжииницата... Пък и го практикуват от бая време, пуста му и работа.. Разпиляха всичко за скрап...

Някои машини се саботират, нарочно, да не хващат окото на всеки, да я купи определен човек, който знае, че е читава и като няма кой да наддава, я взима за минималната цена, определена на търга
Не става въпрос само за 5-те бона, бе човек! Просто споделям какво съм видял на конкретното място. Доколкото ми е известно, военните разпродават същите тези машини на търг за суми от 1,200 - 2,700 лв. Като тези от 2,700 са си направо нови и съхранявани в гараж! Освен това тези по-скъпичките носят отзад една оборудвана работилница в която само машините са на 5 пъти по-висока цена! Явно няма как да се вземат на тези цени от частно лице, така че продължаваме нататък по веригата. За пример ще ти дам обява от Мобилето. Там има няколко ЗиЛ-157 на по 7000 км, които се продават за по 3.200 лв., при това в комплект със всички прилежащи документи за регистрация. Тук вече фургона отзад е свален и всичките му там струг, настолна бормашина и прочее апетитни за всеки домашен майстор неща - вече ги няма. От това цената естествено не пада... Тя дори се вдига! Но хайде , да оставим хората да изкарат и те някой лев!
Коментар