Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скъсяване на ГАЗ 66

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Скъсяване на ГАЗ 66

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
    Интересно, какви са тия кардани. Аз съм неориентиран в земеделската техника. Пусни някоя снимка да се поограмотя!
    Нямам сега снимки за съжалениеКато ида в магазина ще направя поне една снимка на кардана.Това е просто кардан с двойно каре на края.Има и само двойни карета но пък остава проблема с търсенето на подходящият кардан.Затова най добре цял кардан

Коментар

Е, демек кардан с промеждутъчна опора. Квото и да дойде накриво - от вибрациите всичко ще се троши постоянно.
      Аз ще замоля някой да ме светне що изобщо трябва да се скъсява Виетнамката?

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        Аз ще замоля някой да ме светне що изобщо трябва да се скъсява Виетнамката?
        Идеята да се скъси е да стане по маневрена,по къса и да може и в градски условия да се кара.Понеже няма да се ползва за товарене-няма смисъл според мен да е с тази дължина.Но не е казано че трябва да се скъси много.Ще се скъси колкото позволява след добро обмисляне на всички неща.

Коментар

Обмислял съм преди какво може да се направи от Виетнамка и стигнах до извода че междуосието е безмислено да се променя. Рязане обаче може да се направи и отпред и отзад. Някакъв лифт около 10см и гуми с 20см по голям диаметър. Аз бих се задоволил с това. Не бих си и помислил да я карам в град, защото ще се изкуша да прегаза накой бакшиш.
          http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

имаше по дискаварито едно предаване фул метал чаландж или нещо подобно.там едни руснаци бяха скъсили една виетнамка можеби с около два метра.то всъшност беше станало бъги.ама не се представи добре

Коментар

)))))) Като я скъсиш, изобщо няма да можеш да я изкараш на асфалта Няма да и остане никва курсова устойчивост. И така постоянно я ловиш на шосето.
              Апа ако и туриш гуми 60 дюйма, ще се обръща още при 10 градуса крен. Няма да можеш да я паркираш даже пред дискотеката на Орбита. Само пред Червило.

Коментар

Не бих си и помислил да я карам в град, защото ще се изкуша да прегаза накой бакшиш.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                  Ето тука едно нещо дето,май от Газ 66 произлиза.Хората са решили всички проблеми радикално-с флекс и електрожен,няма ресьори,бе то направо няма окачване.Доста е скъсено.
                  Да погледни тената ,, Газ 66 или нешто по страшно"
                  тази нашина която си показал е една демо версия на моята машина в посочената от мен тема. Но ме съмнява че мостовете са от ГАЗ 66
                  АКО ПОНЕ ВЕДНЪЖ НА ДЕН НЕ ИЗПИТАШ СТРАХ, ЗНАЧИ НЕ ЖИВЕЕШ !!!

Коментар

Кардана е отговорен детаил бре! Кат си го парнал с резако има голем шанс да се омота около тебе!
                    Дори и да занята малко не чак такъв проблем.Поне на мен не ми прави.

Коментар

Ако е пълноценнен, трябва да има два предни. И за лебедката.
                      Може да се изведе движение от скоростната кутия.

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                        Шасито се скъсява само отзад и се местят ресьорите напред.Отпред не се пипа нищоПо този начин има само проблем с задният кардан.Къде виждаш проблем с предният кардан?Раздатката си остава на мястото,двигателят си е оригиналният,скорости също оригинални,ресьори и друго си е стандартно.
                        Скъсих моята машина по този начин и проблемът беше само със задния кардан.

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                          Идеята да се скъси е да стане по маневрена
                          Ако трябва да е маневрена то вариантът да се направи чупеща е доста добър но трябва много работа и мислене.

Коментар

)))))) Като я скъсиш, изобщо няма да можеш да я изкараш на асфалтаНяма да и остане никва курсова устойчивост.
                            Когато скъсявах моето ,, творение " и аз си мислех за съштия проблем. Но сега виждам че не е така , машината си остава устоичива даже ако искаш можеш да обърнеш гумите за да стане по-широка

Коментар

Някои вече са го правили така,че е добре да се питат именно те.
                              Незнам при зил 157 какви проблеми ще изкочат при скъсяване на базата.Но непречи да се опита.Но ако ще е проблемна регистрацията не си струва.До колкото знам при промяна на конструкцията (и в часност ходовата част) задължително ходиш на техно тест.Надявам се да греша.Би било хубаво ако направиш промените м/у два годишни технически прегледа и нямаш никви грижи в кат.
                              А иначе това си струва:steer.ru/archives/2006/10/18/002120.php

Коментар

А защо вместо да смаляваш големия камион не сложиш осмак мотор и големи гуми на УАЗ-ка камионче,което май ще е по лесно.
                                Последно редактирано от Станислав_; 31-12-07, 14:16. Причина: Пишете по-разбираемо
                                К мирной жизни не пригоден.
                                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X