Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Авиошоу 11 Октомври - летище София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Авиошоу 11 Октомври - летище София

И от мен снимки:

Има и още тук (https://www.facebook.com/media/set/?...1&l=e92a551d1a).
    Nissan Patrol GR Y60 2.8TD (отлетя)
    Grand Cherokee 3.0

Коментар

Някой дали е снимал кацането на Генерал Радев и хвърлянето на парашута.

В северния район на Летището всяка сграда е пълна с история.Жалко ,че събориха първия граждански терминал.Като го погледнеш отгоре имаше формата на самолет.
      Там е бил разквартирован част от 6 ти изтребителен полк от защитниците на София. Хангарите са строени още преди ВСВ.И вратите не ги пробиваше Макаров.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Крумов Преглед на мнение
        Някой дали е снимал кацането на Генерал Радев и хвърлянето на парашута....
        http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?p=3907034
        Тук има снимки как му поливат спирачките на самолета.
        Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Някой дали е снимал кацането на Генерал Радев и хвърлянето на парашута..
          Снощи нарочно търсих и намерих в Youtube клип, на който се вижда, че изобщо не се е отворил, а направо се откачи или генералът е натиснал "сброс". Както и да е, спирачките се озорват, дори при тази дълга полоса. Преди години на Крумово един 29 излезе в тревата след такъв случай. Нямаше никакви последици, но все пак си е "предпоставка"

Коментар

Има ограничение по скорост за отваряне. Просто колеги са го видели и го коментираха та ми беше интересно какво е станало.

Коментар

Има ограничение по скорост за отваряне.
              Сигурен ли си?
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                Сигурен ли си?
                За конкретния 29 не знам ,но по книгите пише ,че трябва да има. А колегите казаха ,че се бил скъсал и тогава го е хвърлил.Та затова ми е интересно какво точно е станало.

Коментар

За конкретния 29 не знам ,но по книгите пише ,че трябва да има. А колегите казаха ,че се бил скъсал и тогава го е хвърлил.Та затова ми е интересно какво точно е станало.
                  На се заяждам, не знам....на живо 29 не сам експлоатирал за това питам.Книги....

Коментар

Дедо, ти на 23ка видел ли си скъсан парашут? Въпрос от пишман-парашут от 32010
                    LZ(единица) Лима Жоро Жоро
                    2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Не съм обслужвал ,когато учих беше още секретен ,не че го имаше на учебния аеродром на военното училище в съседство,но наистина не съм запознат конкретно.Така си спомням от училище.
                      Някой по запознат може да каже подробности. РЛЕ миг 29 го пише точно.
                      А последно четох ,че това било упражнението кацане без спирачен парашут.

Коментар

а26 - страхотни попадения имаш! С какво снима и на каква скорост летящите...?

Коментар

Първоначално публикуван от jumboframe Преглед на мнение
                          Дедо, ти на 23ка видел ли си скъсан парашут? Въпрос от пишман-парашут от 32010
                          Не помня, имаше неотворени, ( за това на джантите има термо известители ), имаше незадействан АРК ( еквивалента на ABS при колите ), мисля че имаше и "сброс" на стоянката някъде......ама тогава се летеше непрекъснато, и на всичко се следеше ресурс (срок на годност)......

Коментар

Първоначално публикуван от n960 Преглед на мнение
                            а26 - страхотни попадения имаш! С какво снима и на каква скорост летящите...?
                            Абе и по-добре може, ама освен, че се опознаваме още - и стъкълце правилно нямам, а и условията за снимане не бяха от най-добрите :-)

Иначе е със Сони А99, една дърта минолта 70-210 (т.нар. beercan), приоритет на блендата около 5.6, а скоростта - колкото си я премери - но се въртеше около 1/2000 доколкото видях.

Яд ме е, че не бях взел кропката си - пентакс к-x - за който имам една сигма 70-300 - та с кроп фактора - мисля доста по-прилично щеше да стане. Ама кой ти е ходил на такива събития...
                            Nissan Patrol GR Y60 2.8TD (отлетя)
                            Grand Cherokee 3.0

Коментар

Първоначално публикуван от a26 Преглед на мнение
                              Ама кой ти е ходил на такива събития...
                              Аз! Аз! От '92-ра насам не пропускам. Това ще рече преди ерата на интернета, откакто той се появи, почти не взимам апарат с мен. Предпочитам да се насладя на шоуто с око или бинокъл, а не да се пуля през обектив и да гледам скорости и бленди. Благодарение на такива като вас, снимки и видео има, благодаря BTW. Често пъти, както и по-горе, ме има и мен на тях дори

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                                Снощи нарочно търсих и намерих в Youtube клип, на който се вижда, че изобщо не се е отворил, а направо се откачи или генералът е натиснал "сброс". Както и да е, спирачките се озорват, дори при тази дълга полоса. Преди години на Крумово един 29 излезе в тревата след такъв случай. Нямаше никакви последици, но все пак си е "предпоставка"
                                дай линк към клипа

Иначе ми се струва странно съвпадение и на тренировите да спира без парашут....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X