Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Авиошоу 11 Октомври - летище София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Авиошоу 11 Октомври - летище София

С 300мм, сенник и от страната на Луфтханза
    LZ(единица) Лима Жоро Жоро
    2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Не е станало кой знае какво, защото повече гледах шоуто, отколкото екрана на фотото, пък и то си е фото а не камера та гледам е губило фокус...

Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Виждам , че на всички много ви е харесало,почувствали сте се горди и силни.И това е добре.Пилотите свършиха тяхната работа,а сега ние трябва да свършим нашата.До преди петнадесетина години тия маймунджулъци ги можеха и обикновените ст.лейтенанти и капитани,а сега са останали има-няма десетина генерали и полковници които летят.Младите са "кацнали" на земята и си стоят там от години!Причината е прозаична-няма пари....за керосин,за самолети,за части,за модернизация.В общи линии днес видяхте цялата налична авиация на България(и като техника и като пилоти). Иронията е , че най-подготвени са пилотите на ..... транспортните самолети(и двамата бяха капитани)! Политиците се влияят от общественото мнение доста по-силно от колкото предполагат повечето хора.За това внимавайте следващия път какви мнения пишете по форумите когато става дума за армия(олигофрени,тъпанари,банкоматчици,търтеи,пари хвърлени на вятъра,по-добре тия пари да ги дадем за нещо друго,НАТО ни пази,нямаме нужда от армия и секви други тъпизми от тоя род).
        Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
        Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
          До преди петнадесетина години тия маймунджулъци ги можеха и обикновените ст.лейтенанти и капитани.
          То това Е работа на лейтенанти (не е нужно да са старши) и капитани, евентуално майори. Специално за бойните самолети и висш пилотаж - стигнеш ли 35-38 години, вече започва да ти е трудно едно-друго, дето до преди 5 години си правил едва ли не с лекота. Независимо колко си бил добър, и независимо колко часове годишно навърташ. Природа. По тоя повод, моя вкъщи на 38 беше майор-пенсионер. Сам ми го е казвал - "Нямаше какво повече да правя там".
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Супер беше. Успяхме да спрем на 4 - 5 км от входа, но малчо геройски изтърпя "на ход" разходката. Една снимка - утре още.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC03366.jpg
Прегледи:1
Размер:43.3 КБ
ID:5616027
            Nissan Patrol GR Y60 2.8TD (отлетя)
            Grand Cherokee 3.0

Коментар

Аз само ще кажа, че не съм козирувал на никого от двайсет и кусур години! И във военното училище едно време избягвах да го правя когато мога (заради определени личности незаслужаващи подобна почит). Вчера без да се усетя - козирувах на тези МЪЖЕ, макар и на гола, и вече посивяваща глава и очите ми бяха пълни със сълзи! Гледах очите на сина си и другите деца наоколо и видях, че нищо не е загубено и само от нас си зависи всичко!!! За първи път шест годишният ми син, не ми каза, че иска нещо (в случая да става боен пилот), а ме попита: - Тате, какво трябва да направя, за да мога да и аз така да летя с тези самолети?! А летяха вчера момчетата - с цялото си сърце и душа! Все едно им бе за последно...

На КАТ София и въобще на столичната полиция, заради липсата на каквато и да е организация на движението около събитието - много По-здрави!!! Не ми се мисли, какво би станало, ако по някаква причина София реши рязко (в рамките на 1-2 часа) да се изнесе...?!

Коментар

Тези,дето бяхме вчера,ако направиме подписка за нови самолети,може би ще е по-скоро отколкото си мислиме,че може да се осъществи!Заслужават го авиаторите,заслужаваме го и ние като държава!Имаме силен войнски дух,въпреки ,че за някои сме гоеполитическа въшка можем да хапем добре,дори с риск да ни смачкат!! Това събитие не може да се забрави ,като хубав филм е,трябва да стане сериал,па дори и скъп!
                Последно редактирано от faster; 12-10-14, 07:57.
                Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                  Тези,дето бяхме вчера,ако направиме подписка за нови самолети,може би ще е по-скоро отколкото си мислиме,че може да се осъществи!Заслужават го авиаторите,заслужаваме го и ние като държава!Имаме силен войнски дух,въпреки ,че за някои сме гоеполитическа въшка можем да хапем добре,дори с риск да ни смачкат!! Това събитие не може да се забрави ,като хубав филм е,трябва да стане сериал,па дори и скъп!
                  Мачка се и лайно, мачка се и отровна змия... Какви ще сме за в бъдеще - изцяло от нас зависи!

Коментар

Горд съм, че бях там и показах на дъщеря ми това зрелище! Огромното множество хора спонтанно ръкопляскаше на всички красиви и сложни фигури. Явно все още има надежда/ за всичко.../
                    Peugeot 4007
                    ex Nissan X-Trail 2.2 Di

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                      На КАТ София и въобще на столичната полиция, заради липсата на каквато и да е организация на движението около събитието - много По-здрави!!! Не ми се мисли, какво би станало, ако по някаква причина София реши рязко (в рамките на 1-2 часа) да се изнесе...?!
                      КАТ не бяха виновни, че се водим основно по стадния инстинкт. Въпреки, че имаше достатъчно място на пешеходната алея, една част от стадото реши, че е по-добре да се движи по пътното платно. Не знам дали това беше причина всички да се наредят в началото в една колона или липсата на маркировка, но като краен резултат се получи най-глупавото възможно излизане. По към края автомобилите вече заеха цялото платно, но не мога да кажа, че се подредиха в колони, ами се получи едно шахматно разположение, което допълнително затрудни и без това трудното движение и се получаваха изпълнения като завиване наляво от най-дясната част (не казвам лента, защото такива нямаше).

Име:DSC06633.jpg
Размер:107.9 КБ
ID:5616050

Име:DSC06634.jpg
Размер:135.8 КБ
ID:5616051

Име:DSC06635.jpg
Размер:134.0 КБ
ID:5616052

Име:DSC06637.jpg
Размер:115.0 КБ
ID:5616053

Име:DSC06638.jpg
Размер:145.3 КБ
ID:5616054

Име:DSC06641.jpg
Размер:108.6 КБ
ID:5616055

Коментар

Аз съм на мнение, че КАТ можеха да направят много по въпроса, но съм сигурен, че следващият път няма да подценят нуждата от по-специална организация и масирано присъствия, включително и с указателни и информационни цели... Но това не е важното, все пак нека обърнем повече внимание към събитието.

За снимане условията бяха много лоши, да не кажа почти невъзможни. Но все пак кадри има. Ето моят малък "репортаж":

http://adv-bulgaria.com/forum/main-c...B2%D0%B2%D1%81
                        VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                          КАТ не бяха виновни, че се водим основно по стадния инстинкт. Въпреки, че имаше достатъчно място на пешеходната алея, една част от стадото реши, че е по-добре да се движи по пътното платно. Не знам дали това беше причина всички да се наредят в началото в една колона или липсата на маркировка, но като краен резултат се получи най-глупавото възможно излизане. По към края автомобилите вече заеха цялото платно, но не мога да кажа, че се подредиха в колони, ами се получи едно шахматно разположение, което допълнително затрудни и без това трудното движение и се получаваха изпълнения като завиване наляво от най-дясната част (не казвам лента, защото такива нямаше).
                          Аз до "паркингите" така и не успях да стигна (до летището въобще) и наблюдавахме невероятното шоу от едно хълмче, буквално до оградата на летището (страхотна видимост имаше от там, между другото)... Просто ме е яд, че от КАТ бяха подценили събитието и във вече образувалото се чудовищно задръстване не видях нито един полицай, който да опитва да вкара някакъв ред в хаоса! Светофарите по "Ботевградско шосе" бяха оставени в обичайният си режем (някои - по на 30 сек.)?!! Виждали сме къде по-мащабна организация от страна на полицията, заради 200-300 протестиращи пред Парламента и то не един път...
                          Последно редактирано от Венцислав Петров; 12-10-14, 10:11.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                            Аз до "паркингите" така и не успях да стигна (до летището въобще) и наблюдавахме невероятното шоу от едно хълмче, буквално до оградата на летището (страхотна видимост имаше от там, между другото)... Просто ме е яд, че от КАТ бяха подценили събитието и във вече образувалото се чудовищно задръстване не видях нито един полицай, който да опитва да вкара някакъв ред в хаоса! Светофарите по "Ботевградско шосе" бяха оставени в обичайният си режем (някои - по на 30 сек.)?!! Виждали сме къде по-мащабна организация от страна на полицията, заради 200-300 протестиращи пред Парламента и то не един път...
                            Сигурно е така. Това е, което аз видях. Аз тръгнах в 10.00 от Люлин и стигнах малко след 11 и се включих в паркинга. Там момчета от организаторите насочваха всички къде да паркират. Чета сега някакви коментари във фейса - някакъв тръгнал в 12.00 и се чуди на глас защо аджеба не успял. Други пък на тръгване от шоуто чакали по още един час, защото разни селски тарикати паркирали на втора линия. Да не говоря колко видях дето бяха паркирали така, че бяха заели място за 2 коли.
                            Карам си например аз по Ботевградско. Аз ще излизам от София и си държа дясната част, за да освободя място на тея дето за правят обратен завой към София. Отдясно се влива поток автомобили. Тоя пред мен се изнася в ляво, нищо особено. Нареждам се след следващия и чакам без изобщо да погледна в двата автомобила пред мен. Първия пуска един, втори, трети, викам си тоя се уля. Таман ще свирна и гледам в предните 2 автомобила няма никой. Те така са паркирали - по средата на платното преди кръстовището. Ади заден, тоя зад мен и той и т.н. и т.н. После вклюване в ляво, спиране на колоната...
                            Продължавам нататък. Пред мен Алеко дето не знае у лево ли да хване, у десно ли... а да тръгне, а не. От известно време гледам в ляво назад едно Санта Фе седи в мъртвата точка на огледалото ми, оставило място за още 3 автомобила. Газ, минавам пред Алекото и тоя със Санта Фе-то вече реши, че трябва да съкрати дистанцията, ама не за да освободи място на тея отзад, ами за да се разсвири за къде съм се разбързал.
                            Ми 100 да са като него и ето ти една задръстена отсечка. А те май бяха значително повече.

Коментар

Ние пък ползвахме автобуса, от Паметника Левски. Официално на 10 минути, приемам че е било така. На отиване беше адско, особено за човек който ползва градски транспорт веднъж на 5 години. Беше очевидно, че е наложително да вървят по два автобуса едновременно в група. Но пък автобусите разтоварваха на удобно място за да се стигне до входа. На връщане, отново с автобуса, вече беше по-спокойно и нормално.
                              Всеки трети е шести

Коментар

http://pan.bg/view_article-58-25348-...-na-chuma.html

http://pan.bg/view_article-5-25343-B...29-nishto.html

Ето и от негативните гледни точки. Лично за мен нашите политиците-профани са изплашени от перспективата народа да вземе пък да одобри и подкрепи политическа инициатива от средите на военните. А че са неспособни и дори не са се и замисляли да повдигат духа и самочувствието на нацията с подобни прояви, не коментират.

И коментар от същият сайт:

Първоначално публикуван от Fishbed Преглед на мнение
                                Политиците се уплашиха от любовта на народа към своите синове и дъщери от БЪЛГАРСКИТЕ ВОЕННОВЪЗДУШНИ СИЛИ.
                                А пък аз си мисля, че га ядоа кифтета..тоест летяха тигрите в самолета, не риваха.
                                Последно редактирано от Самодържец; 12-10-14, 18:16.
                                Всеки трети е шести

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X