Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Авиошоу 11 Октомври - летище София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Авиошоу 11 Октомври - летище София

Приятели, на 11.10 ще има авиошоу на ВВС на летище София

коментари, препоръки, нещо?

https://www.facebook.com/events/690451204366664/

От: Авиошоу 11 Октомври - летище София

Ползвайте градски транспорт!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:map.jpg
Прегледи:1
Размер:76.2 КБ
ID:5611838

Коментар

Коментар

Вход,цени и въобще всякаква информация?
        Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Входът ще е свободен. Щяли да летят независимо от времето като компенсация за Гергьовден

Коментар

Aбе печени момчетa ,ще се ходи кaквото и дa е не ми пукa!Дaно е добро времето и зa децa.
            Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

На мен ми прави впечатление, че в последните 2-3 години българските ВВС имат много силен PR, така, че според мен ще е много зрелищно шоу

аз не смятам да го изпускам, не се знае кога пак ще има.. и дали ще можем да видим отново руските Мигове

до сега не съм ходил на авиошоу, има ли нещо, което е необходимо да се знае? дали ако ида предишния ден ще мога да разгледам на спокойствие?

Коментар

Първоначално публикуван от BadAngel Преглед на мнение
                На мен ми прави впечатление, че в последните 2-3 години българските ВВС имат много силен PR, така, че според мен ще е много зрелищно шоу

аз не смятам да го изпускам, не се знае кога пак ще има.. и дали ще можем да видим отново руските Мигове

до сега не съм ходил на авиошоу, има ли нещо, което е необходимо да се знае? дали ако ида предишния ден ще мога да разгледам на спокойствие?
                Миговете със сигурност още дълги години ще ги виждаме . Друго едва ли в обозримо бъдеще .
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Досега гледах картата от пост №2, и установих че или аз не живея в София, или авиошоуто няма да се състои в София... Това на Терминал 1 ли ще е в крайна сметка ? Или ще има достъп откъм Ботевградско някъде в поляните около пистата? Много бих се радвал да заведа жената и бебока.
                  Последно редактирано от windwarrior; 22-09-14, 19:39.
                  Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Ами, аз не съм ходил конкретно на този вход на летището, но след София ауто като караш към околовръстното има една табела "Летище София" със стрелка на дясно

слиза се от ботевградско и караш

идеята за градския транспорт според мен е най-читава, защото ако се изсипят 2000 автомобила, паркирането ще е проблемно.. а и в близост до циганската махала аз не бих си оставил колата.

Коментар

Май горе долу се ориентирах, мерси за насоките. Пътния възел до сградата на Транскапитал.

Аз ще се пробвам с таралясника, не ми се ще да тръскам 11 месечно бебе из Адския транспорт. Сиганската маала е доста по на запад, а и кадърните автоджамбази май са предимно чистокръвни българи
                      Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
                        Досега гледах картата от пост №2, и установих че или аз не живея в София, или авиошоуто няма да се състои в София... Това на Терминал 1 ли ще е в крайна сметка ? Или ще има достъп откъм Ботевградско някъде в поляните около пистата? Много бих се радвал да заведа жената и бебока.
                        Има военно поделение точно там,както е посочено на картата.Там са и стоянките на военните самолети,основно транспортни.Това военно поделение ползва пистата на летище София.Няма нощо общо с Терминал 1 или 2.Те са отдругата страна на пистата.

Коментар

...11 месечно бебе...
                          Имай едно на ум, тия хвъркатите са шумнички... От типа шум дето те тресе не само в ушите а целия резонираш като тъпан. Да не подплаши младежа че току-виж се наложи в заветния момент да си зает с дундуркане и нани-на, или да не си зает с това но после да си го плащаш на жената до пълнолетието на следващото

Отделно подходи творчески и си осигури бебешка автономия до вечерта, с километричен пеши преход от и до колата и мега задръстване по подразбиране. Успех.
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от BadAngel Преглед на мнение
                            На мен ми прави впечатление, че в последните 2-3 години българските ВВС имат много силен PR,
                            Ми то туй най-еФтино .....ама с него работа не се върши

Това на Терминал 1 ли ще е в крайна сметка ? .....
                            Вика му се "Враждебна(кв.)" опакия край на аерогарата
                            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                              Ми то туй най-еФтино .....ама с него работа не се върши
                              Нима издигането на авторитета на българския летец и наземния персонал не е достатъчно сериозен аргумент за теб?
                              Ако мислиш, че на никое от тези момчета, дето си трошат гръбнаците по тия консерви не им е тръпка да ги посочат малките дечица и да ги гледат като герои, според мен си в заблуда

Всеки човек се блазни от одобрението на масите и това е много важно за издигане на бойния дух на нашите летци

Отделно и реципрочното е фактор, омръзна ми да ми обяснява куцо и сакато как България няма армия, няма индустрия и нам кво си, нека изкарат машините, да направят 2 часа здраво летене и да се знае!

Разбира се, далече остава идеята, че с или без авиошоу ние сме фактор за каквото и да е, но това си е по подразбиране за всяка една държава от нашия мащаб

Пък и никой (поне аз) не страдаме от такива фрустриращи претенции

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X