Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Авиошоу 11 Октомври - летище София
Свий
X
-
От: Авиошоу 11 Октомври - летище София
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение... Въздушният бой между 29-ките и кобрата и камбаните на генерал Радев бяха черешката.
Но освен "камбаните" страхотен беше и финалният номер - "излитане от положение на кацане".
...
Дали е истински случай, дали е "градска легенда", но няколко пъти съм чувал историята за наш летец, който в тренировъчен полет неволно влязъл над Турция. Там го прехванали и го повели към принудително кацане, той послушно ги последвал и... излетял точно когато всички очаквали да кацне. А на "прехващащите" се налагало спешно да се приземят.
Днес ген. Радев направи точно този номер - с вече спуснат колесник и с някакво невъзможно форсиране с обръщане на гръб. Забележете - на 30-ина метра над земята.
...
Добре се чувства българинът, когато в днешна България види и такива неща.
Колеги, ако догодина има авиошоу, не го пропускайте.
Поздрави!Искам България чиста!
Коментар
-
Голямо шоу, невероятна атмосфера и голяма лудница
Не знам дали организаторите са подценили броя на посетителите, но при толкова народ, перфектна организация е невъзможна и все пак мисля беше организирано толкова добре, колкото можеше да бъде. Нормално имаше опашки, задръствания, но ми се иска да видя тоя дето може да ги избегне при 50 000 човека
Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
Опашката дето минах в задръстването беше от кръстовището на кв.Орландовци та чак до "Юнг"40мин. към 12 и 15ч.!Мечтата ми е подобни демонстрации на супер професионализъм БГ да станат традиция,а другата ми мечта е да имаме представителна авиоескадрила за висш пилотаж,та ако ще и с Лчета!!!Кефих се като малко дете,предполагам със сигурност и всички присъстващи!!Тия хора заслужават нови самолети ,та ако ще да им ги събираме и с помощи!
Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо Ники Преглед на мнениеНо освен "камбаните" страхотен беше и финалният номер - "излитане от положение на кацане".
Коментар
-
Крайно време е тези момчета да получат изтребителя който заслужават....и достатъчно гориво за да могат да летят! Добре е, че генералите ни не са "книжни", но тези неща трябва да ги правят не полковници и генерали, а лейтенанти и капитани
Коментар
-
Страхотно нещо! С чувство на гордост, на тръпка, на възхищение! Не съм виждал толкова истински хора, като летците, които се рахождаха около нас, обясняваха на всеки всичко, което питаш. На служителите от Военна Полиция - истински мъже, отново прекрасно отношение, усмихнати, обясняващи....поздравления, ако има някой от нашите от ВП!
За мен имаше само един проблем. Слънцето беше от грешната страна и като есенно време си беше ниско. Ще дам линк със снимки след малко.
https://drive.google.com/folderview?...&usp=drive_web - СнимкиПоследно редактирано от Вико; 11-10-14, 21:31.
Коментар
-
Ето няколко снимки и от мен. Времето прекрасно за шоуто, неприятно за снимане, че беше баш обяд и слънцето баш в обектива, но това едва ли има значение, защото просто се чувствах горд от това как летяха момчетата и Жената в хелокоптера и какво направи със самолета си Генералът! Свалям им шапка!
За инфо техниката е ... Sony A200 с обектив Sigma 70-200 APO DG. Старичка, но все още върши работа.Георги Танев (0+)
Land Rover Discovery 1 300 TDi
Land Rover Club Bulgaria
0887 930 238, 0878 797 768
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар