Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Авиошоу 11 Октомври - летище София
Свий
X
-
От: Авиошоу 11 Октомври - летище София
Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнениеhttp://pan.bg/view_article-58-25348-...-na-chuma.html
http://pan.bg/view_article-5-25343-B...29-nishto.html
Ето и от негативните гледни точки. Лично за мен нашите политиците-профани са изплашени от перспективата народа да вземе пък да одобри и подкрепи политическа инициатива от средите на военните. А че са неспособни и дори не са се и замисляли да повдигат духа и самочувствието на нацията с подобни прояви, не коментират.
И коментар от същият сайт:
А пък аз си мисля, че га ядоа кифтета..тоест летяха тигрите в самолета, не риваха.Гласуваме ,но не забравяме нито СДС ,нито БСП,въобще никой през тези 24 години.Вместо да държат сметка на тия момчета какво са изхарчили ,да си гледат олигарсите и икономическата мафия какво харчи и с какво злоупотребява,монополи ,приятелски кръгове и тъй нататък ,щото и отвън ги гледат,а те се правят на щрауси!Пира си беше на место ,независимо кой го е разрешил,102 години ВВС СЕ ЧЕСТВАТ ТАКА,,даже бих казал ,че беше повече от скромно!
Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение..... независимо кой го е разрешил,102 години ВВС СЕ ЧЕСТВАТ ТАКА,,даже бих казал ,че беше повече от скромно!
На шоуто казаха кои са спонсорите. ГЕРБ нещо реват за нероден Петко.LZ(единица) Лима Жоро Жоро
2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо Ники Преглед на мнениеДали е истински случай, дали е "градска легенда", но няколко пъти съм чувал историята за наш летец, който в тренировъчен полет неволно влязъл над Турция. Там го прехванали и го повели към принудително кацане, той послушно ги последвал и... излетял точно когато всички очаквали да кацне. А на "прехващащите" се налагало спешно да се приземят....WG 2.7 CRD
Коментар
-
Първоначално публикуван от DaGa Преглед на мнениеНе,че нещо, но този клип не е от авиошоутоми хрумна, че май е снимано по време на подготовката и всъщност май летището е друго ... Всички ще помним излитането на 23ката, а тук в клипа е спокойно. Капитан Христов е на 15км. от ген. Радев в началото... има "стрелба" и т.н. и т.н.
Значи тренират. Правили са го много пъти. Това е чудесно______2
Е = MZ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Димо Преглед на мнениевсъщност май летището е друго ...
п.п. И тогава командир и беше същия,но тогава кап. Румен Радев.Последно редактирано от gimax; 13-10-14, 17:54.
Коментар
-
Не 23нямaше,нямaше и Ми24Хинд,но товa нямa знaчение,кaкто и товa откъде и откогa е клипa,вaжен е професионaлизмa нa тия хорa!Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Offnews, понеже другите медии си траят, много ли Ви е трудно да палнете една кола и да идете да поговорите с летците, техниците, шоферите и с караула на летището? Ей така, за спорта. Ще чуете уникално интересни хора и неща. Сега е момента, мисля.
За малко да напиша "летищата" ма на...
Коментар
-
Радвам се че че се случват подобни събития дето да вдигат самочувствието ни, и много ме е яд че преди години им се наслаждавах без особен повод!!!
От местожителството ми се разбира че бившата авиобаза Доброславци ми беше под носа,и не редовно, но често съм гледал "изпълнения" на пилотите от базата с МИГ - 23 !
"Кобра"-та не са я правили(или поне аз не знам),но пък други изпълнения доста съм гледал,и въпреки денонощния шум съм горд,и много съжалявам че затриха летището!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар