Аз утре мисля да си го гледам от терасата,а ако остане време и да се разходим с жената и детето пеша до там направо.Дето се вика 500м няма да ни бутнат я.
Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Според мен организаторите сериозно бяха подценили интереса към събитието. Най-близката до шоуто точка, до която успях да си пробия път бяха поляните до циганската махала. Всичко наоколо беше почерняло от народ, имаше коли с регистрации от цяла България. Имах желание да огледам и наземната експозиция, но...
Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.
Намерихме си едно възвишение в полето от което имаше перфектен изглед,зад централния корпус на поделението ,беше супер!Наежих косъма и ме тресна една гордост от тия момчета!Уникални,чух се и с приятел авиомеханик там,казах му същото!Браво,с тоя орезан ресурс!
Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Чудесно беше! Отидохме към 10:30 ч. и успях да кача децата на стълбите на самолетите. Подържаха и част от оръжието на десанта. Разгледахме много и много не можахме заради страшните опашки, но каквото знам разказах.
/Опашката за бира и кебабчета беше от най - големите/
Сега имам двама кандидат пилоти. Малкия в момента бучи с един МиГ 29 в ръка............
Респект към хората провели мероприятието !!! Ако нямаше останали такива хора, то по-добре да я нямаше и държавата ни. Те са от тези, които придават смисъл на нещата. През цялото време витаеше и се усещаше висок дух в цялата атмосфера на събитието. Огромен интерес и страшно много хора, не мога да преценя, но може би 5000 души.
Сега имам двама кандидат пилоти. Малкия в момента бучи с един МиГ 29 в ръка............
Това обяснявах на жената. Това е най-важното, да се разпалва интерес у децата и да се изгражда дух на национална гордост, да пожелаят да учат и да са човеци. Много се радвам!
Огромен интерес и страшно много хора, не мога да преценя, но може би 5000 души.
Минимум 3000 души имаше само в предела на пряката ми видимост - и то на поляните южно от летището. Доколкото разбрах - било е пълен мармалад, на В. Вазов задръстването е започвало от Герена. На мен лично ми отне близо час да се измъкна от района, като първите 15 минути минах не повече от 50 метра.
Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.
Невероятно шоу беше, въпреки, че изпуснах началото на програмата. В 13:00 10000 брошури бяха вече свършили на място. След края на шоуто говорих с едно момиче от Военна Полиция и тя каза, че предварително са очаквали грубо 50000 посетители... ще видим дали ще излязат някакви данни за бройката.
Е да де, това беше едната цел. Като малък ме командироваха лятото на село, та гледах непрекъснато подобни неща. сега обаче моите деца няма къде да ги пратя, да си гледат редовно - няма я онази авиация. Та днес беше деня!
Към 11.00 полицаите и другите служители на реда вече се бяха омагьосали, а видимо навалицата е започнала от по-рано сутринта. Двама се тюхкаха - абе брат кво стана, пари да беха раздавали, немаше да има толко народ
Коментар