Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Авиошоу 11 Октомври - летище София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Авиошоу 11 Октомври - летище София

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    В момента една 29-ка върти фигури в района на летището.
    Мдам.. и ние я зяпахме от офиса

Началото на интересната част ( полетите ) е в 13 часа. Входът отваря в 11 (10?). Очаква се много голяма навалица, така че, който иска да хване хубаво място ще трябва да дойде рано. По-късно пристигналите ще трябва да повървят пеша 2-3 км до входа или да хванат градски транспорт.

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
      Как така 10? Аз знам за 13.00, а и в програмата така пише...
      В програмата пише, че отварят врати в 11, а летателната програма започва в 13.

Някой да каже как е най-удачно да се стигне до там карайки по Ботевградско и къде точно е нужната отбивката?
      Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
        В програмата пише, че отварят врати в 11, а летателната програма започва в 13.

Някой да каже как е най-удачно да се стигне до там карайки по Ботевградско и къде точно е нужната отбивката?
        До отбивката където ще е входа няма никакъв шанс да стинеш с кола.
        До колкото разбрах южното платно на Ботевградско ще е паркинг. Движението ще се извършва двупосочно по северното. Ще има 3 паркинга като последният ще е на около 3 км пеша от входа. Най-близкият паркинг ще е на 600 метра пеша. Автобусна спирка ще има на 100на метра от входа и организаторите насърчават хората да ползват ГТ.

Коментар

Къде работите бе хора? Щот и аз зяпах 29ката от пред офиса. Утре ще е голямата репетиция...

Коментар

От мол сердика се виждаха само най-източната част от маневрите + зависването... но за сметка на това се чуваше идеално .
            Утре мисля да се разходя до летището да гледам тренировката. Ако има и други мераклии може да се разберем за групова разходка

Коментар

Аз го слушах от спалната,мързеше ме да стана да вида ко става.Чувах го доволно и от леглото.
              ОФБ 2.2 ДТИ 2000г
              ТЕЛ;0876228770

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                ...Вика му се "Враждебна(кв.)" опакия край на аерогарата
                Дедо Владо, убавата ми булка ми пробута Пинина си (дето ти го ареса ) и докато съм на лов (надявам се само ), ми гепи Диското. Иска да гледа авио-парада. Къде да паркира??? Щото ти си виновен....
                ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                  Как така 10? Аз знам за 13.00, а и в програмата така пише...
                  Ще има и стационарна експозиция и за това приканват хората да отидат по-рано за да имат време да я разгледат преди съществената част !

Коментар

Здравейте,
                    Организаторите съветват да се отиде по-рано от 11 ч. и защото ще има проверка на входа, ще се минава през детектори, много предмети са забранени за внасяне, вкл. всякакъв алкохол. Това + големия наплив от желаещи и намирането на място за паркиране (ако се идва с кола) може да забави доста влизането. Чудя се дали не е удачен вариант да се паркира някъде около Летоструй и Ботевградско и да се хване автобус 78 (там ще има спирка)? Според СКГТ автобусите ще са на всеки 10 минути и ще спират почти до входа на летище Враждебна.

Видях, че някой е питал във фейсбук събитието дали може да се внесе радиолюбителска радиостанция - отговориха, че няма да има проблем, стига да сте лицензиран радиолюбител.

Относно стационарната експозиция, тя ще може да се разгледа и след 16 ч. още повече, че тогава пилотите участвали в авиошоуто ще дойдат при публиката.

Коментар

Преди малко зяпахме двойка МиГ 21, сега се въртят два Су 25
                      Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Миг 29 в момента

Коментар

За това ли около летището никой не работи !?! От сабхалем се опитвам да се свържа с Евро Инс и телефоните им само заето дават !

Коментар

Добре де, толкова хора наблюдавате, а никой не е направил клип/снимка поне... Това на мен ми е страстта военната авиация, но за съжаление утре няма да имам възможност да отида Така,че моля Ви колеги от сърце - зарадвайте ме утре вечер с достатъчно снимки и клипчета Предварително Ви Благодаря.

Коментар

Днес беше голям кеф, макар и гледано по - отстрани. Утре, надявам се още повече.

Коментар

Първоначално публикуван от DaGa Преглед на мнение
                                Добре де, толкова хора наблюдавате, а никой не е направил клип/снимка поне...
                                Зависи кой къде е бил. Някои сме виждали само малка част от представлението. Примерно, когато наберат височина ...

Отдалеч, на макс зум и от ръка - толкова:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1080361.JPG
Прегледи:1
Размер:316.6 КБ
ID:5615733

Име:P1080362.JPG
Размер:364.0 КБ
ID:5615734

Име:P1080363.JPG
Размер:194.5 КБ
ID:5615735
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X