Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Авиошоу 11 Октомври - летище София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Авиошоу 11 Октомври - летище София

Първоначално публикуван от BadAngel Преглед на мнение
    Нима издигането на авторитета на българския летец и наземния персонал...
    Хайде, не на Дедо тия високопарни слова. Баш за него може да научиш малко повече във форума и да видиш защо е написал мнението си...
    "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

...

Отделно и реципрочното е фактор, омръзна ми да ми обяснява куцо и сакато как България няма армия, няма индустрия и нам кво си, нека изкарат машините, да направят 2 часа здраво летене и да се знае!

Разбира се, далече остава идеята, че с или без авиошоу ние сме фактор за каквото и да е...
      Баш пък Дедо колко е куцо и сакато по темата...
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Goblin,

не визирам никой конкретно с гореописаното "куцо и сакато", нека не се бъркат нещата, на първо място уважавам по-възрастният от мен и съм сигурен, че има какво да се научи от него

Но все пак моето мнение от гледището си на клавиятурен летец е, че си струва да се обърне внимание на този напън на нашите ВВС да си вдигнат авторитета в очите на по-младите, защото аз, бъдейки 27 годишен до сега не съм виждал подобна демонстрация

Коментар

Така прозвуча. А Дедо е хубаво да го вземеш с теб ако ходиш, тамън ако изпадне някоя гайка ще може да ти каже точно от къде е

А иначе мога само да се радвам. Авиошоу е събитие комуто пожелавам всекиму, а такова с Мигове е събитие което пожелавам и на себе си.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Пич, спри се овреме! С всеки следващ анализ става по-зле работата! "Дядо" се казва понякога и не само на възрастни хора.
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
              Имай едно на ум, тия хвъркатите са шумнички... От типа шум дето те тресе не само в ушите а целия резонираш като тъпан. Да не подплаши младежа че току-виж се наложи в заветния момент да си зает с дундуркане и нани-на, или да не си зает с това но после да си го плащаш на жената до пълнолетието на следващото
              Младежа всъщност е девойка. И по скромния ми емпиричен опит - не се плаши от шум. Днес на поляната пред Алеко се оригна толкова звучно, че подплаши два на броя приходящи кучове. На връщане заспа на умерено засилено (в смисъл прозорците не резонираха) радио "З-Рок".

Та ще се пробвам де. В най лошия случай - ще се наложи да отложа покупката на камуфлирано яке за годишнината и И windwarrior-ханъм ще ме дъвче няколко (12-18 ) месеца след авиошоуто. No pain - no gain. Време е да покажем кой носи панталоните в семейството... евентуално.
              Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Нима издигането на авторитета на българския летец и наземния персонал не е достатъчно сериозен аргумент за теб?
                Ако мислиш, че на никое от тези момчета, дето си трошат гръбнаците по тия консерви не им е тръпка да ги посочат малките дечица и да ги гледат като герои, според мен си в заблуда
                Отзад напред, "Славата трябва в боя, а не за да живеем от нея"....забравих кой и преди колко века го е казал.
                "Строшени гръбнаци" има при някои катапултирания, иначе незнам типично "пилотско" заболяване. Натоварванията са различни при различните типове машини и задачите които изпълняват, за това при някои се подбират по-млади кадри, при други до 70+години.

Сега свалям звездите от рамената си, и оставам по цивилно меринджеЙско сако.
                В общ маркетингов план съм учил само два начина за вадене стока на пазара - издърпване от пазара или избутване на пазара.

"Издърпване от пазара" имаме когато пазара има нужда от дадената стока, нея в момента е няма, създава се вакум, и когато нещо по търсените критерии се появи пазара го всмуква. Или за армията, при някакъв съпоставим с размера ни проблем, след пренинаване на определена граница(брой жертви) обществото само започне търсене и ще излъчи хора за дадени специалности ( ако не ни е отвяла някоя "велика сила").

"Избутване на пазара" имаме когато предлагаме към момента неатрактивен (или слабо атрактивен) продукт. Показваме го и създаваме интерес от придобиването (ползването му). Това е съпроводено с много (ама наиастина много) пари, труд и мислене.
                За милото ни Бг. ПарЕ не'а, желание да се създаде ВВС (истинско бойно и зло) не'а. Остава варианта който аз наричам "рекламен рекет" куха реклама не целяща нищо освен от един бюджет усвояването на едни пари от едни хора.....

За "издигането на авторитета" - не се вдига туй що го няма, ако ти се говори, на аватара съм си аз, телефона от подписа е актуален, звънкаш идваш, ще си клюкаме.....
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

А иначе по темата,входа ще е откъм поделението, били осигурени доста паркоместа!Звъннах вчера на един приятел военен авиомеханик от дълги години там за подробности ,та горе долу това са подробностите,начало 10 часа!
                  Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
                    ... Време е да покажем кой носи панталоните в семейството... евентуално.

Ще го докараш до "къси панталонки"... евентуално .

Който си има бинокъл- да си го вземе!

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                      Отзад напред, "Славата трябва в боя, а не за да живеем от нея"....забравих кой и преди колко века го е казал.
                      "Строшени гръбнаци" има при някои катапултирания, иначе незнам типично "пилотско" заболяване. Натоварванията са различни при различните типове машини и задачите които изпълняват, за това при някои се подбират по-млади кадри, при други до 70+години.

Сега свалям звездите от рамената си, и оставам по цивилно меринджеЙско сако.
                      В общ маркетингов план съм учил само два начина за вадене стока на пазара - издърпване от пазара или избутване на пазара.

"Издърпване от пазара" имаме когато пазара има нужда от дадената стока, нея в момента е няма, създава се вакум, и когато нещо по търсените критерии се появи пазара го всмуква. Или за армията, при някакъв съпоставим с размера ни проблем, след пренинаване на определена граница(брой жертви) обществото само започне търсене и ще излъчи хора за дадени специалности ( ако не ни е отвяла някоя "велика сила").

"Избутване на пазара" имаме когато предлагаме към момента неатрактивен (или слабо атрактивен) продукт. Показваме го и създаваме интерес от придобиването (ползването му). Това е съпроводено с много (ама наиастина много) пари, труд и мислене.
                      За милото ни Бг. ПарЕ не'а, желание да се създаде ВВС (истинско бойно и зло) не'а. Остава варианта който аз наричам "рекламен рекет" куха реклама не целяща нищо освен от един бюджет усвояването на едни пари от едни хора.....

За "издигането на авторитета" - не се вдига туй що го няма, ако ти се говори, на аватара съм си аз, телефона от подписа е актуален, звънкаш идваш, ще си клюкаме.....
                      Товa с лимоновите резaнки чaк сегa го мернaх и се смaзaх от смех,имa едни много готини слaдкиши с ром!Поздрaви!
                      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Някой има ли представа на какви радио честоти комуникират пилотите между тях си и с кулата?

Бтв, по информация от друг форум тренировки ще има петък от 12.45.

Коментар

Първоначално публикуван от _kalata_ Преглед на мнение
                          ... Бтв, по информация от друг форум тренировки ще има петък от 12.45.
                          В момента една 29-ка върти фигури в района на летището.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

И ние я зяпахме от офиса, бяхме се наредили като деца пред сладоледаджийнца
                            Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Ееее, да бяхте направили поне едно клипче

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                                ...начало 10 часа!
                                Как така 10? Аз знам за 13.00, а и в програмата така пише...
                                Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X