Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сухой Т-50 ПАК ФА.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Сухой Т-50 ПАК ФА.

Има клипчета с подобни стрелби и от СУ-27 и МИГ-29.... Общо взето повече се вижда пушилката - газовете доста бързо са отвяти назад...
    А 'духането' нагоре навярно е свързано с газодинамичната устойчивост на двигателите - да не влизат газове във входящият тракт..
    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
      Като в тях вкарат 5 бр ПАК-ФА..
      ...които са каква част от първоначално планираните?

Вероятно и превъоръжаването на автопарка ще е пак с УАЗ-ки и ЗИЛ-ове, проект от малко след войната.

...но пък иначе се дръвчим на всички.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Винаги ми е било чудно защо не слагат дулни компенсатори на оръдията, а иначе се казва че като стрелял на дълги редове самолета направо спирал/примерно А-10, хайде там "пушката" е голяма/. Су -25 има по разни въртолети пак, обаче на такъв изтребител в режим на еволютивна скорост да трябва да набере и височина и да му се наложи повечко да използва оръдието, пилота трябва да чака удобна позиция.

Коментар

Спарки, не ги знам колко и какъв процент са - според информация по сайтове от лятото на 2016г въвеждането в строя е било планирано за 2018, като са работили върху три бройки... http://warfiles.ru/show-122345-anons...eley-t-50.html

Т.е. сегашната информация превъзхожда това, което е изтичало като информация преди 7-8 месеца...
          Според ОАК ще вкарат 5 Т-50 и общо над 100 единици нова военна летателна техника през тази година...
          Преди около година и половина Путин разпореди кое как да става при самолетостроенето.. А знаеш там играе шашката - ще стане, независимо на каква цена..
          За УАЗ-а и т.н. - ами както се дръвчат, така и им играят по свирката. И където се появи руснака другите почват да стъпват доста по-внимателно... Дали е само заради техниката или заради 'мотивацията' (разбирай - щурм без оглед на загубите, но с крайна цел - победа) - не знам...
          Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Според статията планът за 2020-та е 60(шестдесет) броя Т-50, от общо 2228 нови единици. Във флота им трагедията е още по-пълна - Кузя е отявлен пример. Доставили 2 нови кораба, ма единия веднага се върнал за ремонт. Смех!

Колко общо единици са доставили до сега не ги знам, но 100-те изглеждат на фона на общо 2228 по-зле даже и от 5-те Т50-ки на фона на 60те по план.

Както ще да играе шашката, даже и топките на Путя не са чак толкова големи и железни, освен ако не е приватизирал "жезъла" на Хари Потър. Казвал съм го и друг път - това са си същите комплексарщини и мегаломании като в последните няколкостотин години.

Как по-точно и къде им "играят по свирката" ми е малко трудно да се сетя, ама нейсе. Това че са готови за да си фалират държавата (дококото може да се нарече държава въобще, щото според мен е едно голямо ЕООД), с цел биене по гърдите на шепа малоумници и залъгване на тия, дето си ги избират, пак не е нещо ново. Където са се намесили в комфликти все е върху територии, за които никой друг не е готов да си създава прекалено големи неприятности. Путя и върхушката около него просто си осигуряват още време на върха, тънко играейки си с патриотичните струни на избирателите. Нито е първия, нито последния.
            Последно редактирано от sparkybg; 09-03-17, 15:37.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Спарки, всеки си има виждане... Явно не осъзнаваш мащабите, с които се работи в тези държави...

Коментар

Спарки, не ги знам колко и какъв процент са - според информация по сайтове от лятото на 2016г въвеждането в строя е било планирано за 2018, като са работили върху три бройки... http://warfiles.ru/show-122345-anons...eley-t-50.html

За УАЗ-а и т.н. - ами както се дръвчат, така и им играят по свирката. И където се появи руснака другите почват да стъпват доста по-внимателно... Дали е само заради техниката или заради 'мотивацията' (разбирай - щурм без оглед на загубите, но с крайна цел - победа) - не знам...
                Стига вече, приличате на Тодор Колев от двойника- където чете само комунистическите лозунги.
                Айде за 1 г 5-6 Т50. Моля няма нужда. Вчера имаше статия че ги отлагат до 2020. имат не изчистени неща по планера, управлението , ... моторите изобщо не са готови.
                Това чудо е направено само като ТВ декор - хубаво отвън и кухо вътре. - Чети - Няма , няма кой да им го направи. Хора нямат.
                Погледни с К52, който са ясни, заради Украйна още нямат мотори, свалят им от други машини да ги подкарат.

За картечницата питам, защото при Ф35 е отгоре, а тук е точно пред мотора, това накъде ходи "духането" като литне посоката е само една

Спарки, всеки си има виждане... Явно не осъзнаваш мащабите, с които се работи в тези държави...
                Хахаха, сериозно, мащабно е само крадненето в русия

Коментар

Къде пък го видя да е пред мотора?!!! Картечницата си е отгоре....

А за статията за 'отлагането на Т-50 до 2020г' - успя ли да прочетеш, че това се отнася за окомплектоването с новите двигатели и окончателното 'отполиране' на модела, като през това време поетапно ще се въвеждат в експлоатация произведените екземпляри? Или май не си успял....

Коментар

Мнението на руснаците по въпроса:

Много тегаво ще е докато влезе в строя.

Коментар

Нека да напомня, че разделът е технически... Може рядко да поглеждам тук, но ако срещна още излияния по повод на душите на разни народи, собствениците им ще се разделят с писането тук за дълго време... ;-)
                      VPetrov.photography

Коментар

Спамъри, я се успокойте, темата е за проект за армейски изтребител, а не за това какво могат руснаците, арабите и американците в световен икономически мащаб. Има си съответните теми за подобно политиканстване и геополитически спорове. Жалко че нямам права тук да разчистя, дано някой от отговорните модератори за раздела се заеме.
                        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от rusin Преглед на мнение
                          Винаги ми е било чудно защо не слагат дулни компенсатори на оръдията, а иначе се казва че като стрелял на дълги редове самолета направо спирал/примерно А-10, хайде там "пушката" е голяма/. Су -25 има по разни въртолети пак, обаче на такъв изтребител в режим на еволютивна скорост да трябва да набере и височина и да му се наложи повечко да използва оръдието, пилота трябва да чака удобна позиция.
                          Добър вечер!
                          При този самолет - Т-50 ПАК ФА еволютивна скорост като понятие може да се каже с достатъчна точност , че няма.
                          Лека!
                          Последно редактирано от petyo413; 10-03-17, 19:51.

Коментар

Постъпването на служба или превъоръжаването с нови образци техника винаги до сега ,а пък и за напред ще е съпътствано със специфични трудности характерни за всички страни по Света. Това е така поради правилата, по които се осъществява.

Лека.

Коментар

Забавяне с разработката на двигателите на ПАК-ФА.

Коментар

Това едва ли е някакъв сериозен проблем, защото руснаците планираха старта на изпитанията в края на годината... Отлагане месец-два-три е нещо нормално за такъв проект...
                                Интересното в статията е друго, което май поставя под въпрос мнението на колегите, твърдящи, че руснаците я карат на лампи без следа от сериозна електроника (да, американците се чудели дали руснаците са успели да направят добре авиониката и човешките интерфейси, но все пак нямали информация как са решили проблема) :
                                Russians have developed active electronically scanned array(AESA) radars, infrared sensors and excellent electronic warfare systems...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X