Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сухой Т-50 ПАК ФА.
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Сухой Т-50 ПАК ФА.
Ами виж каква им е обявената 'площ' (ама само в някои ракурсиПървоначално публикуван от davc Преглед на мнениеЕдва ли (всъщност със сигурност) пет квадратни сантиметра и няколко места по пет квадратни сантиметра са фатални.
), и ще видиш, че няколко квадратни сантиметра ще им увеличат сериозно отразителната способност... Но както споменахме - за радара това няма сериозно значение...
Доста по-важно е планирането на евентуална атака и т.н.... Защото в 'мъртвата зона' на радара дори да влизаш с радиоотражател и да светиш като коледна елха - пак ще си 'стелт'
Спомнете си историята на англичаните с аржентинците - 'супер радарите' не успяха да засекат 'на равно поле' - в морето 'стелт' самолети от средата на миналия век...
Или пък бягството на Беленко - 'стелт' МИГ-25 изчезва от радарите, ползвайки релефа...
То ако ставаше само със 'стелт' боя - нямаше да правят тренировки и автоматики за полети на пределно ниска височина, а крилатите ракети щяха да им мацнат малко боя и нямаше да има нужда от милиони-милиарди за разработка на системи за следване на повърхността на релефа...
Така, че поне аз продължавам да не съм убеден, че прокламираните 'стелт' характеристики не са само 'търговски трик'... Защото в края на краищата - ако си в зоната на видимост на радара - стелт/не стелт - пак те вижда... А ако си в скрита зона - пак няма значение дали си стелт или не - не те вижда...Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
-
Антените зад фанара и на "жилото" и те ли са анимационни?Първоначално публикуван от komuso Преглед на мнениеАми те там са най-добри-в рисунките и в анимационните филмчета.
Коментар
-
Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение"47" ДБРС-ъре, "47" (не "57") - тоя го няма в никакви програми.47 го приех за техническа грешка, поради темата в която пишемПървоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнениеИзпуснал си им края, С 37 - Су 47 е в единствен експериментален екземпляр.
http://airwar.ru/enc/fighter/s37.html
Тъйде, ама преди голямото сваляне на томахоци, в рекламните листовки пишеше едни други неща (забавно е да се поглежда историята във Викито).Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеНисколетящите цели винаги са били и ще бъдат проблем за наземни РЛС и се/ще се откриват на по-малка дистанция, отколкото летящите на по-голяма височина.
Отделно постоянната тънка червена линия "ама няма невидими неща" "къф тоя стелт като си пусне радара" и т.д.
После отменяха петербургски морски паради само щото 1 носител на томахоци влезе там в обхват, такива нещица с фактите на безаналоговите всевиждащи радари и неважни невидимки
байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
-
А спри да ръсиш глупости! Отменили парад, щото се бил приближил носител на томахоци, екипаж се бил насрал от страх, щото едно Су било прелетяло. Тъпи тролщини!Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение... После отменяха петербургски морски паради само щото 1 носител на томахоци влезе там в обхват, такива нещица с фактите на безаналоговите всевиждащи радари и неважни невидимки
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
"Глупостите" са леснопроверими, парада е ежегоден, остава да видиш кога не се е състоял с големи корита.байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
-
На рисунката са Су-57 и новия им тежък безпилотник Охотник-Б, на тоя борд отработват управлението на безпилотния от Паката, за това са и антените и рисунките.Първоначално публикуван от komuso Преглед на мнениеГоворех за рисунките на кила-"свалени" F-15 и В-2
Коментар
-
Стана ми интересно - Парада на ВМФ в Ст.Петербург е ежегоден и се прави в Деня на ВМФ в края на Юли.. Кога е бил отменен?
Любенов, сигурен ли си в това, че от Су-то отработват управлението... Силно ме съмнява такова решение - Су-то не е подходящ, а и твърдо няма смисъл да се ползва такъв скъп и още суров самолет за такава платформа...Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
-
И причината за това е че някъде в радиус от 1600 км е имало носител на крилати ракети?!? Това ти го прошепна някой посветен на ушенце? И защо точно биха отменили парад по посочената причина? Ако очакват, че някой ще стреля по тях, що този някой непремено да го направи в случай на парад, а иначе не?Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение"Глупостите" са леснопроверими, парада е ежегоден, остава да видиш кога не се е състоял с големи корита.
Някой да е чул да са побегнали от Севастопол по причина, че в Черно море е влязъл кораб с томахоци?
Когато им се доближи някой носител, руснаците имат навик да правят подобни неща ...
Последно редактирано от Чавдар (V93); 20-01-19, 15:38.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
След като американците рекламираха възможностите на тяхното пето поколение да взаимодейства и управлява дронове явно и руснаците работят по въпроса, що мислиш че Ф-35 е подходящ а Паката не е?Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнениеСтана ми интересно - Парада на ВМФ в Ст.Петербург е ежегоден и се прави в Деня на ВМФ в края на Юли.. Кога е бил отменен?
Любенов, сигурен ли си в това, че от Су-то отработват управлението... Силно ме съмнява такова решение - Су-то не е подходящ, а и твърдо няма смисъл да се ползва такъв скъп и още суров самолет за такава платформа...
Към момента едва ли някой външен знае точно за какво управление или взаимодействие става въпрос? Извън съмнение е обаче че работят по въпроса.
Коментар
-
Сложи очилата. Едното си су - 57, другото бали га ма по-скоро не е б-2. Свалените не се рисуват там.Първоначално публикуван от komuso Преглед на мнениеГоворех за рисунките на кила-"свалени" F-15 и В-2Всеки трети е шести
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар