Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купуваме стари F-16 без конкурс

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Купуваме стари F-16 без конкурс

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    Лично аз предпочитам сегашното положение ...
    Всеки нормален човек го предпочита. Аз просто използвах хиперболизиран пример за онагледяване.
    Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от simeonauto
      Сега да питаме ли последно пакистан или афганистан
      Сори, не аз намесих Пакистан и примера беше илюстрация. Но по-лошото е, че намесата на чужденец, който по една или друга причина взе отношения по тема, която не го касае, накара едни българи да застанат срещу други българи, щото последните не припадат от кеф пред някаква чужда техника. Срамота!

Коментар

Не че ми е работа, в същност все ми тая, какви самолети ще купи България, но знаещи да просветят по въпроса - какво е това 4000 часа остатъчен ресурс и горе-долу след колко години той ще се стопи до 0? И какво става с тн "умора на метала", при която " ... постепенно натрупване на структурни повреди в резултат на повтарящи се променливи натоварвания при което якостта на материала прогресивно намалява." (С)

P.S. И F-16, и Миг-29 са "чужда техника".

Коментар

Все ми е тая дали ще е Ф16, Тайфун, Грипен или Рафал. За мен освен военно-техническите показатели е важно и това:
          Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
          Тъй де. Не искам офсет. Искам инвестиции, които, когато платят данъци, тогава срещу точната сума на постъпилите данъци ще си купя железария.

Коментар

Не знам кой кому повече самолети е свалил, но не можете да напишете повече оф-топик отколкото мога да изтрия.

NC - Сибирски е И Българин. Ако не е - ще стане. Просто е донесъл малко парченце Русия със себе си. А там и малките парченца са едни ееей такива големи
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Ай ай
              широка страна моя родная

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Е не, в голяма грешка си, аз съм Руснак, а пък и отгоре на това съм Сибиряк. Несъм българин и няма да ставам. Смятам че всеки си такъв, какъвто се родил. Аз съм се родил в Русия, в Сибир, вие сте се родили в България. Няма какво да се дискутира по въпроса.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                  Не знам кой кому повече самолети е свалил, но не можете да напишете повече оф-топик отколкото мога да изтрия.

NC - Сибирски е И Българин. Ако не е - ще стане. Просто е донесъл малко парченце Русия със себе си. А там и малките парченца са едни ееей такива големи
                  Ти, човече, си изпълнен с доброта и любов към ближния. Даже повече от мен.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                    Е не, в голяма грешка си, аз съм Руснак, а пък и отгоре на това съм Сибиряк. Несъм българин и няма да ставам. Смятам че всеки си такъв, какъвто се родил. Аз съм се родил в Русия, в Сибир, вие сте се родили в България. Няма какво да се дискутира по въпроса.
                    Не е по темата, но си стой какъвто си, няма нужда да имаш българско гражданство, пък може и второ да имаш, че да не се подновяваш на 6 месеца.

Коментар

Щом сме те приели, значи си наш.

От там нататък ти си решаваш със свои как ще се държиш - дали ще ги дразниш безпричинно с веене на байряци нон стоп докато тези които те ценят се червят заради тебе, или дали ще знаеш кога е важно да отбележиш нещо и кога - не.

Коментар

Не го и гоня, стига ми и руско гражданство.

Коментар

Не го и гоня, стига ми и руско гражданство.
                          Добре, България е мижава държава в сравнение с Русия - бъди неин поданик.
                          Ние сме българи и въобще не ни интересуват настройките/въжделенията на когото и да било, поне мен.

Коментар

Гоблине, понякога се чудя защо изобщо хабя си нерви и пиша тука? Да ти кажа честно, прекрасно мога да живея и без форума. Опитвам се да донеса мое виждане по въпроси, които вълнуват всичките, новини, които няма как да научите от тн "демократични СМИ" и тн. Но май вече не виждам смисъл от това.

Коментар

Гоблине, вземай най-големата гума и търкай назад до заглавието, само то да остане, че ние тия ф-16-ки ги приземихме тука без изобщо в ПВО-то да са разбрали, че съществуваме.
                              Всеки трети е шести

Коментар

Гоблине, понякога се чудя защо изобщо хабя си нерви и пиша тука? Да ти кажа честно, прекрасно мога да живея и без форума. Опитвам се да донеса мое виждане по въпроси, които вълнуват всичките, новини, които няма как да научите от тн "демократични СМИ" и тн. Но май вече не виждам смисъл от това.
                                "Хабя нерви" е разковничето. Не се нервирай и не ги хаби. За останалото - хората които могат да живеят без форума са тези които го правят по-добър. Тези които не могат да живеят без него са пред границата на наркоманията, и могат да го направят единствено налудничав.

За останалото - ако искаш на лично.

Първоначално публикуван от simeonauto Преглед на мнение
                                Гоблине, вземай най-големата гума и търкай назад до заглавието, само то да остане, че ние тия ф-16-ки ги приземихме тука без изобщо в ПВО-то да са разбрали, че съществуваме.
                                Не приземихме - направо ги отстреляхме...

Така. Отново да ме простя изтритите.

Знам че ще е трудно, но какво ще кажете да се концентрираме върху техническата част на нещата, ако има какво да се коментира още по темата ?

Дайте да се пробвам:

- Представете си че всичко стане цветя и рози, и че Миг (Сухой, Як, който се сетиш) открие филиал в европейска държава (защо не в България), и започне производството на "европейски" Миг (Сухой, Як, който се сетиш) в "натовско" изпълнение.

- Предвид сегашната ценова тенденция - на цената на кой западен самолет ще се вържат ?

- Предвид сегашното ни членство, място и функция в НАТО - кой точно модел ще ни свърши най-добра работа ?
                                Последно редактирано от Goblin; 07-02-13, 20:36.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X