Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Иранците, безпилотните и новината която мина (горе-долу) по терлици.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Иранците, безпилотните и новината която мина (горе-долу) по терлици.

Аз също все още не разбирам какво чака светът наготово от Щатите...
    Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
      Аз също все още не разбирам какво чака светът наготово от Щатите...
      Аз лично чакам САЩ да престанат да тормозят и смучат целия свят! Предполагам, че светът чака същото.....
      Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
        Аз лично чакам САЩ да престанат да тормозят и смучат целия свят! Предполагам, че светът чака същото.....
        Аз долових друг контекст в писаното на колегата и затова се опитвам да конкретизирам.

Коментар

А аз чакам извънземните да кацнат официално вече, аман от щуротии...

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
            Георги, ти това сериозно ли, или как?
            Забравил си емотикона със смеещото се човече.
            Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
            имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
              А аз чакам извънземните да кацнат официално вече, аман от щуротии...
              Аз пък те чакам в гората да се криеме заедно от тях...твърде вероятно е да ги дочакаш/ме )

Коментар

Ще се присъединя от все сърце към колегата който чака САЩ да престанат да тормозят и смучат, в момента в който ме светнете кой ще ги замести в смученето и тормозенето, и/или къде чака армията добри хорица с цветя в косите и дайренца в ръка, която армия ще попречи някой да ги замести и ще направи всичко цветя и рози. Зер имаше една приказка за природата и празното, и колко го търпи. До тогава съм пас
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                  Американците вярват безрезервно в силата на парите. Нещо повече, приемат всяко съмнение в тяхната сила като пряко посегателство към националните интереси и сигурност. Винаги съм се чудел, кога ли ще останат изненадани от невъзможността парите да решат даден проблем и да доведат до желаният от тях резултат?
                  Това ще се случи когато се изкушат да напечатат много повече от ресурса който има зад тях. Докато има какво да купиш(вкл. армия ) - те са всичко, след като над 80% се разплащат през тебе

Китай знае за врътката, но независимостта в таз посока минава през това няколко хиляди тона хартия да си останат само хартия. За справки - френския кораб с хартия от 70-те
                  байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                  Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                  Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                    ... и/или къде чака армията добри хорица с цветя в косите и дайренца в ръка, която армия ще попречи някой да ги замести и ще направи всичко цветя и рози. Зер имаше една приказка за природата и празното, и колко го търпи...

Е те това чукане чаках, макар че не е никак сложно да се сетиш, ама на кой как му оттърва
                    И аз като тичащият колега в 177 пост от темата съм бил обвземан от филантропически настроения - някъде там в забавачката на 5-6 годишна възраст.

Коментар

Ще се присъединя от все сърце към колегата който чака САЩ да престанат да тормозят и смучат, в момента в който ме светнете кой ще ги замести в смученето и тормозенето, и/или къде чака армията добри хорица с цветя в косите и дайренца в ръка, която армия ще попречи някой да ги замести и ще направи всичко цветя и рози. Зер имаше една приказка за природата и празното, и колко го търпи. До тогава съм пас
                      Колегата може би има има предвид сащ да отстъпят малко аванта на Путин, Ким Чен незнам кои си,Уго Чавес или може би на Арабската лига.Всеки има предпочитания към някого.

Коментар

Файда от конфликт с Иран няма да има никой.
                        Сащианците удрят Иран, Ормузкия проток е затворен износа на петрол от Персийския залив почти спира съответно цената му достига нови рекорди.Основен и на практика единствен источник на петрол и газ за Европа (можеби и САЩ) става Русия при това на рекордни цени.В същото време от Русия през Каспийско море и бившите републики към Иран почва нелегално ама с държавна подкрепа доставянето на всякакви оръжия и боеприпаси.Въпроса е дали Китай би позволил подобен сценарий при положение че Иран на практика са единствения им независим а и основен доставчик на петрол.

Коментар

Първоначално публикуван от Любенов Преглед на мнение
                          Сащианците удрят Иран...
                          Е тука не е точно така. Доставките на нефт са много по-гъвкави от тези на газ, инак е вярно, че неналичието на пазара на такива количества като иранските, ще е като допинг за цените. От високите цени на нефта САЩ печелят наравно със износителите - ако и това да звучи парадоксално на първо четене. Европа, почти не внася нефт от Иран, впрочем също и от Русия, щатите си решиха въпроса с газа, чрез собствен добив от шисти.
                          Китай! Китай е основният вносител на ирански нефт. Също и обемите на търговия с оръжие между него и Иран са по-големи отколкото тези на Русия. Русия си кара по инерция и едва ли не за спорта линията на конфронтация със САЩ, но в дадената ситуация може да си позволи да е толкова ербап, единствено `щото пее в хора на Китай, което в средносрочна (още) перспектива, изобщо не е в неин интерес.
                          Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

http://bulgarian.ruvr.ru/2012/02/01/65108078.html

(тая тема не е ли за раздел политика повече?)

Коментар

Малко по малко прелюдията приключва и се преминава към пред същинската част на това, което спекулативно наричаме 3та световна война. Темата си е политическа, каква да е? Малко заглавието е повлияно от конкретната новина, но съдържанието няма как да не се отклони от някаква конкретна машинка...

Коментар

Айде на апокалипсиса пак...
                                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X