Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мореходна ли е тази лодка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мореходна ли е тази лодка

Помоли някой модератор да премести постовете за тоя мотор в друга тема, че тая я оспамихме яко а има много да се пише ако това наистина ще го правите на лодка.
    Тая мотор на части и всичко от начало. Такъв изпускателен колектор за лодка няма. На третото спиране и пробива бутало. Такова хоро съм играл вече. Снимките са лоши ама не виждам половината от колоната. Това което се вижда е само ботуша.
    Е това къде е.
    Прикачени файлове
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
      Помоли някой модератор да премести постовете за тоя мотор в друга тема, че тая я оспамихме яко а има много да се пише ако това наистина ще го правите на лодка.
      Тая мотор на части и всичко от начало. Такъв изпускателен колектор за лодка няма. На третото спиране и пробива бутало. Такова хоро съм играл вече. Снимките са лоши ама не виждам половината от колоната. Това което се вижда е само ботуша.
      Е това къде е.
      ок, след празниците ще ти пиша да дадеш акъл !
      GW Steed5

Коментар

Аз имам пдобни корито Fletcher 14ft, с Evinrude 60ps, Белгииски, 85 набор, каран е в океана /Англия/, работи си перфектно.
        Относно мореходност- до 2-3 бала става, нисичък е борда ама за гладко море става, и за ски се е утрепала, на глисаж вдига 32-35 кнт., харчи 15-20 на час.
        Основните предимства са :
        1. Не се регистрира/под 15 фт. /само коритото се мери/
        2. Много плитко газене- идеална е за Българските мизерни черноморки условия за пускане и вадене/ визирам Ахтопол-Синемоец/
        ако е под 5000 лв си струва....
        Disco II td5
        2" OME,Safari snorkel, front D44bumper, 9500winch,chip, Fedima 265/70/16
        planed: air locker, rear D44bumper

Коментар

ако това корито не може да глисира с тоя мотор и 4 човека, значи не си заслужава парите...
          Мойта с 4 човека с 50кс мотор Тохацу (чисто нов) излиза на глисаж за точно 5 секунди... Преди това със същия мотор правихме проба с РИБ 5.20м и с 4 мъже глисираше на 3500 оборота... а максималните са 6000
          тука има едно клипче - мотора не съм го зорил, че му беше първо пускане на вода(първо тролихме 3 часа да се разработи) - до 4000об за по минута... http://www.youtube.com/watch?v=SnY8S...layer_embedded
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Колегата който търсеше Жоро за 15коня мотора. Загубих ти телефона. Надявам се да прочетеш пак тук. Звънни ми.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Имал съм си доста работа с лодки и мотори и си мисля че ще ти върши работа за разходки но не и за голяма вълна.Хидрофойлите помагат много за глисажа и спестяват много бенз.Пък Маринъра си е чисто Меркюри само дето го правят в Белгия както Джонсън правят Евинруде в Брюге.

Коментар

Първоначално публикуван от stoyko Преглед на мнение
                .Хидрофойлите помагат много за глисажа и спестяват много бенз..
                Помагат когато мотора е с хидравлика и трим контрол. Този няма. Та...как ще го заковеш...."+' или "-"...или "0' и за колко човека в лодката?
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

От: До: Мореходна ли е тази лодка

Това е 100% язовирско корито.На море каквито и тарикатлъци да правиш като ти угасне двг-то баш кога духне 1-2 в годината от запад и ще те намерят някъде в украйна или турция.Минимум в носа ти препоръчвам 70см надводен борт това ти дава минимална гаранция при лек вятър и малко вълна че няма да станеш другар с рибите.А двгто е добро.Този дето ти дава акъл за японските и американските двгта да не би да е собственик на концерн. и прочие.Всичко в живота е бизнес.За разлика от японците американсите двг какъвто е този маринер имат сериознадистрибуция и сервиз в бг.А това за токовете е голяма глупост.Всеки съд има различен потенциал и ако ще имарсиянски двг да сложиш ако нямаш ,,цялостна ,,протекция все тая..

Коментар

От: До: Мореходна ли е тази лодка

Малките Маринери са едно към едно малките Ямахи разликата е Ямахата има опция на кранчето за бензина да прикачиш външен резервар. За големите не зная но мисля че и те .Джонсън и Евенруд са еднакви уж но и в тях има малки разлики колкото да не им са взаимозаменяеми частите

Коментар

От: Мореходна ли е тази лодка

Подобно корито с древен Johnson 55, на гъза, си глисира спокойно с 5-има на борда, особено когато на щамбайна е Станко или Любояхт . На вълна около 40 см (язовир Искър) подрусва но не прекалено.
                      Понеже рязах транеца, заради късия ботуш, двигателят е малко ниско, но засега не се е удавил
                      Прикачени файлове
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                      X